HírekMárcius 25: Ashes of Outland vég...

Március 25: Ashes of Outland végső stream

Borovi Bence | 2020.03.24 08:00
447

Ashes of Outland Livestream

Március 25-én magyar idő szerint 18:00-kor Dean Ayala, Chris Sierra, és Kripparian bemutatja az összes Ashes of Outland lapot, illetve amit nem, azt a stream után teszik fel a Twitterre és a Facebookra.

Lépjetek át a Dark Portalon, és csatlakozzatok Kripparianékhoz a végső Ashes of Outland kártya bemutató streamen!

A Hearthstone Hungary-n is azonnal, 18:00-tól írjuk az új lapokat - természetesen magas felbontású képekkel, mint mindig nálunk először (nem streamből kivágott "izék" lesznek)!

A streamet a twitch.tv/playhearthstone oldalon nézhetitek élőben.

A kiegészítőről minden fontos információt összeszedtünk az összefoglaló cikkünkben - és továbbra is frissítjük:

Ne felejtsetek el előrendelni!

Április 7-éig elő lehetett rendelni kétféleképpen:

  • Androidon érdemes előrendelni, hiszen sokkal olcsóbb! A sima Bundle mindössze 15 500 Ft, míg a Mega Bundle 24 800 Ft (PC-n, vagy az online Shopban Euroban fizetve az 50 EUR nagyjából 17 750 Ft lenne mai árfolyamon, a 80 EUR pedig 28 400 Ft).
  • Ashes of Outland Bundle: 55 Ashes of Outland kártyacsomag, Serpentine kártya hátlap, és egy véletlenszerűen kiválasztott Ashes of Outland Golden Legendary kártya - 49,99 EUR

bundle

  • Ashes of Outland Mega Bundle: 90 Ashes of Outland kártyacsomag, Lady Vashj Shaman hős, Serpentine kártya hátlap, és egy véletlenszerűen kiválasztott Ashes of Outland Golden Legendary kártya. Továbbá kapsz 4 aréna jegyet, és megkapod a Battlegrounds jutalmakat is - 79,99 EUR

bundle

  • Előrendeléshez kattints ide, vagy vásárold meg a játékon belül!

Vissza a főoldalra!

outland kiegészítő belejentés

További híreink