HírekMean Streets of Gadgetzan - HS u...

Mean Streets of Gadgetzan - HS uristeeennel

Kovács Márk | 2016.11.08 18:45
3981

Egyelőre nem egyértelműek az erőviszonyok, mivel nem láttuk az összes lapot, így értékelni pedig kicsit olyan, mint sötétben tapogatózni. Megpróbálkozom néhány első reakcióm megfogalmazásával, de a véleményváltoztatás jogát fenntartom. Nem térek ki minden lapra, csak amik számomra érdekesebbek.

 

Minden kiegészítőnél észrevehető, mi a Blizzard célja, itt az „aggro pala” (Small-Time Recruits, Meanstreet Marshal) és a dragon priest (Dragonfire Potion és a többi) van előnyben. Kérdés, hogy kapnak-e elég eszközt ahhoz, hogy felsőbb kategóriás paklik legyenek.

Nekem a trikolor lapok elsőre kicsit gyengének tűnnek, de egy lassabb metában abszolút hasznosak lehetnek.

Fun fact of the day: Még nem mutattak 'igazi' shaman lapot.

Token druid próbálkozások is biztos lesznek (Mark of the Lotus), lényegében Power of the Wild, csak fele annyi mana. Biztos nagyon erős lesz. A Pilfered Powert én egyelőre inkább Trolden videókba tudom elképzelni, de hátha.

A Priest újra csak 3 droppokat kap, pedig 2 kéne neki.

Ezen kívül, amúgy elég jó effekteket kapott és elég komoly potenciál lebeg a levegőben, gondolok itt a Pint-Size Potionra és a Potion of Madnessre, de még mindig az a kérdés, hogy ez elég lesz-e.

A Manic Soulcaster elég jónak tűnik. Akár a tempo mage is játszhatja, hiszen hamar ki tud fogyni lényekből a standard list, de tökéletes lap lehet más típusú paklikba is.

Számomra az egyik legérdekesebb lap a Getaway Kodo. Nem hiszem, hogy az interakciói teljesen egyértelműek, így elég nehéz értékelni. Ha úgy működik, ahogy gondolom, rengeteg potenciál lesz benne.

A kedvenc lapom az eddigiekből kérdés nélkül a Counterfeit Coin (#Broken).

HS uristeeen

HSHU MSG Lapelemzés HSURISTEEEN

További híreink