HírekMean Streets of Gadgetzan - Lape...

Mean Streets of Gadgetzan - Lapelemzések Loemifarral (Part 3)

Kovács Márk | 2016.11.07 18:25
4292

A Mean Streets of Gadgetzan pénteki bemutatása után az új kiegészítőből 31 lapnyi ízelítőt kaptunk. Az alábbiakban a Priest és semleges lapok rövid elemzését olvashatjátok, constructedre fókuszálva. A sorozat első részért itt a másodikat pedig itt tudod elolvasni.

 

Priest lapok

Szintén a 3 classos lapok egyike, megint csak a control változatok használhatják. Talán a leghasználhatóbb az ilyen típusú lapok közül.

Dark Cultist újratöltve, csak erősebb változatban. Nagyon jó lap lesz, nehogy nerf áldozatává váljon.

Minden control változatban el fér majd legalább egy belőle. Főleg, hogy 1 manáért jön.

Nem rossz, de ha sárkány kell + garantált laphúzás arra ott az Azure Drake. Talán ilyen control dragon deckekben láthatjuk majd.

Pint-Size Potion + Shadow Word: Horror = WOW

Kíváncsi leszek, hogy a többi lap mit hoz még a Priestnek, mert egyelőre rendesen buffolják a classt.

Dragon Priest meta? Confirmed!

WarlockPriest és Mage használhatja majd ezt a lapot. Renodeckek örülhetnek.  A stat nem is számít, de az a 10 manás spell, amit kaphatunk belőle játékokat nyerhet meg.

Natural lapok

Repentance és Snipe körbejátszva és még egy 6/6-ot is kapunk mellé. Ettől függetlenül lassú és nem csinál semmit a boardon. Moonglade Portalból meg élmény lesz megkapni. Valami elvetemült Rogue pakliban biztos elfér majd.

Cyclopian Horrorhoz hasonló, de annál  jobb.  Teljesen játszhatónak tűnik kérdés, hogy a többi lap mennyire kedvez az aggro deckeknek.

Drága, de érdekes lap. Valószínűleg nem nagyon találkozunk majd vele.

Crazed Alchemist 2.0. Az a lap is azért került vissza a metába, hogy a Mana Tide Totemet és a Doomsayert megoldja. Na ezt egy 4 manás lappal elég nehéz lenne.

Minden körben sebződik 2-t. Gondolhatnánk, hogy a Priest kedvenc kártyája lesz. Csak az a baj, hogy a dragon változat kapta az igazi buffokat.

Kell a heal és kell a 2 drop = tökéletes választás. Valami healre építő aggro priestben simán elképzelhető.

Kicsit gyengébb mint a Zombie Chow, de nem rossz még így sem. Szintén a Priestben jó lesz és talán a Rogueban is el tudom képzelni.

Az, hogy mech semmit sem jelent, ami rá van írva az viszont érdekes. Egy a baj vele, hogy minek játszaná ezt bárki is?

Kalózrogueban fantasztikus kombinációkra képes a Gang Up-pal. Amúgy talán még az aggro pirate Warriorban lehet jól kombózni a Ship's Cannonnal.

Loemifar

Vissza a főoldalra!

MSG HSHU kiegészítő lapelemzés part3

További híreink