HírekMég több nerf érkezhet januárban

Még több nerf érkezhet januárban

Borovi Bence | 2019.12.20 08:00
2306

Necrium Apothecary nerf

Dean Ayala, a Hearthstone vezető játéktervezője válaszolt a közösség néhány kérdésére Twitteren, ahol elárulta, hogyha szükséges, akkor januárban ismét nerfelni fognak.

Frodan nagyon csalódott volt amiatt, hogy a Necrium Apothecary-hoz nem nyúltak, szerinte azonnal változtatni kellene rajta

Blizzard Entertainment Tweetjeinek a fordítása

  • Ki akartunk adni egy frissítést még a karácsonyi szünet előtt.
  • Január 5-e környékén térünk vissza az irodába, és ha szükséges, akkor ismét változtatunk. Több idő lesz most az adatok begyűjtésére, viszont a Deathrattle Rogue-gal eléggé kevesen játszanak, és a nyerési aránya is csökken. @IksarHS

Frodan azért örül annak, hogy 1 hét után változtattak, ilyenre még nem volt példa, és jól felrázták a Battlegrounds-ot is. Úgy gondolja nem várhatjuk azt el, hogy elsőre tökéletesen eltalálják, úgyhogy ne vegyék túl komolyan a sok heves kritikát.

Blizzard Entertainment Tweetjeinek a fordítása

  • Bármilyen döntésnél lesznek olyanok, akik egyetértenek, és lesznek, akik nem. Szórakoztató dolog a döntéseket kritizálni, a sportban a rajongók ezt csinálják már évszázadok óta. Nem leszünk dühösek miatta. Egyszerűen csak meg kell próbálni minden alkalommal a lehető legjobb döténst meghozni, és tanulni belőle.
  • Említettétek, hogy a győzelmi arány nem olyan fontos, ami igaz. Azért említettem a Deathrattle Rogue nyerési arányát, mert ha az csökken, akkor általában a népszerűségben is csökkenés következik be.
  • Amikor visszatérünk az ünnepek után, ezt majd újra értékeljük, és meglátjuk szükséges-e a változtatás. @IksarHS

Nightmare Amalgam a Battlegrounds-ban: Korábban Mike Donais azt mondta, hogy csak januárban változtatnak majd ezen a lapon. Most eltávolították, de elképzelhető, hogy januárban alakítanak rajta, és majd újra vissza fog térni.


A tegnapi nerfek változásai itt a Hearthstone Hungary adatbázisában is megtörténtek (Corrupt Elementalist, Sludge Slurper, Faceless Corruptor, Mogu Fleshshaper), illetve a Wiki > Battlegrounds hősök és lények oldal is frissítésre került az új szintekkel, és az elérhető hősökkel!

Vissza a főoldalra!

nerf deanayala

További híreink