HírekMegjelent a Rumble Run

Megjelent a Rumble Run

Borovi Bence | 2018.12.13 19:00
3251

Rumble Run

Megjelent a Rumble Run, és mostantól játszhattok a Rastakhan's Rumble kiegészítő legújabb egyjátékos kaland módjával.

Ezeket az információkat megtaláljátok a Rastakhan's Rumble összefoglaló cikkünkben is, ahol a legújabb kiegészítő összes információját is megtekinthetitek!

Néhány információ a Rumble Runról, a Hearthstone legújabb egyjátékos PvE kaland módjáról:

Csapat választás

Rumble Run Teams Hearthstone

Rikkarral kezdesz, aki egy fiatal Troll bajnok, de még nem kötelezte el magát egyik Loához sem. Három véletlenszerűen kiválasztott Shrine-ból kell választanod.

Összesen 27 shrine van, minden kaszthoz 3 tartozik - egyszerre 3 különböző kaszt Shrine-ja jelenhet csak meg. Ez a választásod eldönti, hogy melyik kaszttal fogod játszani a Rumble Run-t. Ez igazából az arénára hasonlít, bár ezt ingyenesen bármikor újrakezdheted, ha három olyan kasztot kapsz, amelyik közül egyikkel se szeretnél játszani.

Shrine-ok (szentélyek)

Rumble Run Shrines Hearthstone

Minden meccs kezdetén neked is, és az ellenfelednek is (a gép) a harcterén lesz a saját Shrine-ja. Ahogy már fentebb is írtuk, minden kaszt 3 shrine-nal rendelkezik (öszesen 27) és minden shrine-nak megvan a saját "identitása". A fenti képen láthatjátok, a Shaman egyik shrine-ja a Tribute from the Tides, ami Brann Bronzebeard-hez hasonló, az egyik Druid shrine újratölti a manakristályaidat, ahányszor Armort kapsz, az egyik Paladin shrine pedig 5-öt sebez az ellenséges hősnek, amikor a te hősöd kap sebzést.

Az összes Shrine-t, itt a Hearthstone Hungary-n is megtaláljátok, mindegyik le van fordítva magyar nyelvre! Rastakhan nem gyűjthető lapjai között lelhetitek fel ezeket, ide kattintva!

Blood Pact Hearthstone  Bwonsamdi's Covenant Hearthstone Halazzi's trap

Amikor egy shrine elpusztul, akkor alvó állapotba kerül és három körrel később feltámad.

Shrines Hearthstone

Ahogy haladsz előre a Rumble Run-ban, úgy adhatsz hozá további spelleket és lényeket a paklidhoz, ahogyan ezt már megszokhattuk a korábbi Runokban is! Ezúttal nem "treasure-ök" lesznek, mint a Dungeon Runokban, hanem gladiátorok, avagy csapattársak.

Itt láthatjátok a Paladin gladiátorokat:

Gladiátorok Hearthstone

Lesznek túlságosan erős mega-harcok, amik nagyszerűek! Nyolc troll kihívót kell legyőzni, és azt követően lehet szembeszállni a végső ellenséggel!

A jutalom egy kártya hátlap.

Rumble kártya hátlap Hearthstone

Sok sikert és jó játékot kívánunk mindenkinek!

Vissza a főoldalra!

kiegészítő rastakhan kaland

További híreink