HírekMégsem javították ki a Boomsday ...

Mégsem javították ki a Boomsday Puzzle-t

Borovi Bence | 2020.04.28 11:00
1779

Dr. Boom Lethal Puzzle Hearthstone

Elméletileg még két héttel ezelőtt javította a Blizzard a teljesíthetetlenné vált puzzle-öket, de kiderült, hogy ez mégsem így van.

Az elmúlt napokban egyre többen jeleztétek, hogy a kártyák változtatásai miatt néhány Puzzle továbbra sem teljesíthető, pedig már több, mint két hete megírtuk, hogy azok bizony javítva lettek.

Mivel gyanúsan sokan írtátok, hogy nem teljesíthetőek továbbra sem, ezért utánanéztem. Találtam néhány újabb Reddit fórumot, ahol szintén jelezték, hogy nem jó most sem, de sokszor az volt a válasz, hogy javítva lettek, vagy biztos új megoldást kell kitalálni, mert megváltoztatták. Ezek után én is nekiestem, és valóban elakadtam Dr. Boom Lethal puzzle-jénél. Persze lehetséges, hogy egyszerűen csak én sem tudom teljesíteni, de mindenesetre több, mint egy órán át próbálkoztam vele, és kezdett egyre gyanúsabbá válni a dolog, hogy ez bizony teljesíthetetlen.

Végül ránéztem arra a hivatalos Hearthstone fórumra, ahol a hibajavítások lettek megosztva, hátha valami érdekes új hozzászólásra bukkanok.

Nem is kellett a hozzászólásokat keresni, kiderült, hogy frissítették a fórumot időközben, és a Puzzle problémákat nem javították!

  • Dr. Boom 3-4-es, és 4-4-es Lethal Puzzle-je mostantól teljesíthető [ELHALASZTVA]
  • Astromancer Arwyn 6-7-es Mirror Puzzle-je mostantól teljesíthető [ELHALASZTVA]

Tehát továbbra is várni kell, hogy ezeket kijavítsák.

Vissza a főoldalra!

boomsday puzzle hiba

További híreink