Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Mi a helyzet a kártyacsomag játékkal?

Beküldve: , által. Megtekintve:4338

kártyacsomagok

Sok a kérdés, kevés a kommunikáció a Blizzard részéről. Ebben a cikkben leírom, mi az, amit tudunk és mi az, amit nem.

A játékról leírtam minden információt korábbi cikkünkben:

Tudjuk, hogy mit lehet nyerni, azt is, hogy a játék február 1.-étől február 14.-éig tart. Ebben az időszakban minden nap teljesíteni kell egy napi küldetést, amiért 1 részvétel jár a játékban. Ebből következik, hogy legfeljebb 14 napon át lehet játszani, tehát összsen 14-szer lehet résztvenni a játékban. Egy nap hiába csinálsz meg több napi küldetést, azért nem jár további részvétel, mert 1 a napi részvételi limit.

A nyerteseket a verseny végét követően egy héten belül e-mailben értesíti a Blizzard. Minél többször vesz részt valaki, annál nagyobb eséllyel nyer a végén. Úgy kell ezt elképzelni, hogy van egy virtuális kalap, amiben annyiszor szerepel a neved, ahány nap teljesítetted a küldetéseket.

A problémák:

 • Február 1-én 18:00-kor indult a játék. Akkor az első napon 18:00 és 23:59 között kellett megcsinálnom a napi küldetést?
  • Nem tudni, de én azt mondanám, hogy igen. Persze elképzelhető, hogy másnap 17:59-ig, de akkor ez újabb kérdést vet fel.
 • Mikor kezdődik a következő nap? 00:00, vagy 18:00?
  • Feltételezzük, hogy 00:00-kor de nem garantálom, hogy így is van.
 • Február 14-én 18:00-kor ér véget a játék. Akkor hogy is lesz meg a 14. napi részvételem?
  • Ha a napok 18:00-kor kezdődnek, akkor sehogyan. Ezért továbbra is feltételezzük az éjfélt. Ebben az esetben február 14-én 00:00-től 17:59-ig van idő megcsinálni a napi küldetést.
 • Honnan tudom, hogy számított a napi küldetés?
  • ​​​​​​​Hiszünk a Blizzardnak. Sehol nem jelzi ki a játék, úgyhogy csinálni kell a napi küldetést és hinni a Blizzardban.

Sajnos a Blizzard nagyon nem kommunikál erről a játékről. 1 nappal a játék kezdete előtt került ki a koreai Hearthstone oldalra, majd fél nappal a játék indulása előtt az amerikai oldalra. Az európai oldalra egyáltalán nem írták ki, ennek ellenére részt lehet venni Európából is. A kérdésekre reméltem, hogy Twitteren reagálnak, de egyáltalán semmire nem válaszoltak.


EGYÉB: Egy kis jó hír: A HCT döntő szavazásért végre megérkeztek a kártyacsomagok a játékban!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyacsomag játék

Ezeket olvastad már?

További híreink