HírekMi történt a Hearthstone Hungary...

Mi történt a Hearthstone Hungary-n 2020-ban?

Borovi Bence | 2020.12.31 10:00
487

Hearthstone Hungary 2020

A múltkori Hearthstone-os összefoglaló után a mai napon a 2020-as Hearthstone Hungary újításokat foglaljuk össze a lehető legrövidebben. Nagyon fontos újítások történtek ebben az évben is.

Köszönjük, hogy a 2020-as esztendőben is velünk tartottatok, reméljük, hogy jövőre is találkozunk! Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak!

A linkek mindig Hearthstone Hungary-s cikkhez irányítanak, ahol részletesebben írtunk a változásokról.

 • 2020. Január 15: Komolyan belevágtunk a 2020-as évbe! Megérkezett a HSHU 16-os verzió. Megérkezett a "napi szerencse csomag nyitás", vagyis az Imasarok oldalon minden nap lehet bontani egy kártyacsomagot, mobilokon már a menüben is elérhető a kereső, már jelzi az oldal a módosított cikkeket is, és új lehetőségeket kaptak Premium tagjaink, vagyis támogatóink.
  • A szerencs nyitás során kinyitott lapok bekerülnek a "Szerencse gyűjteménybe", amit bárki megtekinthet.
  • Amennyiben Te is szeretnéd munkánkat, és az oldal fenntartási költségeit támogatni - akár egy jelképes összeggel is -, ide kattintva több támogatási opció közül is választhatsz.
 • Február 14: Az Imasarok napi szerencse nyitása mostantól ad hangot (REEER, EPIKKKK, LEDZSSSSENDARRRY)! A szerencse nyitásnál, ha ráviszitek az egeret egy kártyára (hátlap), akkor jelzi a minőséget, ha Rare, Epic, vagy Legendary! Akárcsak a játékban! A kártya oldalon lévő kereső fejlesztve lett, és érkezett néhány egyéb hasznos javítás is (iOS-es felhasználók örömére: Már iOS-es ' jellel is lehet keresni mindenhol az oldalon).
 • Március 19: Demon Hunter kaszt kezelése, pakli készítő kinézetbeli fejlesztések, képfeltöltési lehetőség a mini-híreknél, Classic, és Basic szettek szétbontása, és további apró, de hasznos javítások.
 • Május 23: Az automatikus gyűjtemény importáló Deck Tracker pluginunk frissítve lett, hogy az új verziókkal is működjön.
 • Július 20: Megérkezett a multi-kaszt lapok kezelése az oldalra, a mobil menüt már gesztusvezérléssel is ki lehet nyitni, vagy becsukni, új testreszabási opciók is érkeztek (extra információ a pakli lapjairól és az automatikus témaválasztó teljes átalakítása), illetve egyéb apróbb változások és hibajavítások is.
 • Július 31: Csak azok a képek töltenek be, amit tényleg láttok is a kijelzőn, és a pakli lapjainak szerkesztésénél is van már lehetőség pakli importálására kód alapján!
 • Augusztus 5: Minden sötétbe borul - Már a szövegszerkesztő is rendelkezik sötét kinézettel, emellett a fórum gyűjtőoldal kinézete is megújult, lehetőség szavazás szerkesztésére és törlésére de több egyéb változás is érkezett, és amiről még a linkelt cikk sem ír, hogy a keresés oldalon új kinézetet kapott a pakli, fórum és kártya keresés is, hiszen azok kinézete eddig eléggé béna volt.
 • Augusztus 29: Fórum témák és hozzászólások jelentése, és lehetőség hozzászólás törlésére egészen addig, amíg a tied az utolsó hozzászólás, illetve további pakli, és biztonsági fejlesztések.
 • Szeptember 22: 7 éves lett a Hearthstone HungaryÚj játék: Mennyire ismered jól a kártyákat?, az Imasarok elnyerte méltó kinézetét új képekkel, kapcsolódó cikk a kártyák oldalon és új kártya gyűjtőoldal adatbázisba kerülés dátuma szerint.
 • Október 10: Különböző oldalakra ugrás lehetősége a fórumtémákban, továbbá több kinézetbeli változás is történt, többek között eddig NAGYBETŰVEL voltak írva a címek az oldalon szinte mindenhol, ezek meg lettek szüntetve, de csomó egyéb kisebb-nagyobb kinézetbeli változás is történt, illetve egy új testreszabási opció is érkezett, már kiválasztható a "Mennyire ismered jól a kártyákat" játék a négy kártyába.
 • November 13: A 20-as verzióLegújabb hozzászólások és fórumok a főoldalon a hírek fölött, ez egy igazán hasznos és hatalmas újítás! Brawl információ a főoldalon a hírek fölött, ezért többé nincsen "kiemelt Brawl cikk", mostantól minden mobil, illetve tablet felbontáson az oldal széléig kiér a négy kártya, ez egyes eszközökön jelentős kinézetbeli eltérést eredményezhetett. A szövegszerkesztő kirakható teljes képernyősre, hogy semmi ne zavarjon meg a tartalmak írása közben. 5 új testreszabási opció is érkezett (megérkezett a valutaváltó, illetve a négy kártyába a valutainformáció is). Kártyáknál már Aréna és Duels formátumban elérhető lapokra is lehet szűrni, pakli név kereső fejlesztve, éjjeli téma a képfeltöltőben is, Google Hírekben is fejlesztve lett az oldal, és további milliónyi változás, illetve hibajavítás!
 • November 26: Már kezeli az oldal a Duels paklikat is, illetve mostantól a fórumokban bárki linkelheti szépen az oldalon található paklikat, a hírek fölötti legjobb paklik/új hozzászólások/új fórumok csak kattintásra tölt be, új testreszabási opció (Ugrás hírre/Wiki oldalra az oldalsávban a keresőből, vagy a keresés oldalról), és néhány hiba is javítva lett.
 • December 20: Új kártya szavazási lehetőség, újabb testreszabási opciók (Legjobb pillanatok a négy kártyában, Hearthstone zenéje a háttérben, és csoportjaim jelzése az értesítések között). Aktiváltuk a karácsonyi hangulatot, és idén újdonság, hogy az Imasarokba egy hóember is került. Továbbá több hiba is javítva lett.
  • December 23-án még egy izzósort is hozzáadtunk a karácsonyi hangulathoz.
 • Az év folyamán két új közösségépítőt is köszönthettünk: Kacsito és VasPaladin! Köszönjük a nagyszerű tartalmaitokat, akárcsak másoknak is!
 • Természetesen év közben állandóan bekerültek az új lapok az adatbázisunkba, illetve minden Battlegrounds, Duels, vagy Wild és Standard kártya változása is megtörtént az oldalon is, illetve a Wiki oldalakat is folyamatosan frissen tartjuk (Ti is láthatjátok, hogy mikor frissültek a cikkek, vagy a Wiki oldalak, hiszen egy "Módosítva:" kiírás látható 2020. januárja óta, vagyis a 16-os verzióval vezettük ezt be).

Módosítva kiírása

HSHU v20.2.1

Vissza a főoldalra!

2020 hshu

További híreink