HírekMi történt a Hearthstone Hungary...

Mi történt a Hearthstone Hungary-n 2022-ben?

Borovi Bence | 2022.12.31 10:00
1116

Hearthstone Hungary 2022

A múltkori Hearthstone-os összefoglaló után a mai napon a 2022-es Hearthstone Hungary újításokat foglaljuk össze a lehető legrövidebben. Nagyon fontos újítások történtek ebben az évben is.

Köszönjük, hogy a 2022-es esztendőben is velünk tartottatok, reméljük, hogy jövőre is találkozunk! Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak!

A linkek mindig Hearthstone Hungary-s cikkhez irányítanak, ahol részletesebben írtunk a változásokról.

Az elmúlt években sokszor mondtam már, hogy úgy tűnik minden funkció elkészült az oldalon, de úgy gondolom, most végre valóban elérkeztünk ide. Január elején érkeztek kisebb fejlesztések, majd az egész oldalt áttekintettük. Szükség volt már erre, hiszen az évek során a milliónyi változtatás alatt újabb hibák, régi kódmaradványok maradhattak - és maradtak is! Február 2-án egy hatalmas frissítés érkezett, mely néhány újítást is tartalmazott, de ezek mellett elképesztő mennyiségű hiba lett javítva, illetve "quality of life" fejlesztések történtek (pl.: már szóköz után is felajánl lapokat a kártya linkelő funkció).

Ezt követően még több kisebb-nagyobb fejlesztés is érkezett, az utolsó nagy frissítés júniusban érkezett, amivel bevezettük Kacsito utolsó kérését, az említéseket. Ezután viszont már csak apróbb javítások történtek, illetve természetesen, ha a Hearthstone változásai miatt újítani kellett valamit, azt megtettük (pl.: 40 lapos paklik, Death Knight kaszt, dual-típusú lények).

Szóval valóban minden megvalósult, remélem Ti is így érzitek, és minden szükséges funkciót megtaláltok az oldalon!

Nektek melyik újítás volt a kedvencetek?

 • 2022. január 9: Január elején fejlesztettük a pakli készítőt, a névjegy oldal pedig megadhatóvá váltak a "Közösségi adatok" is.
 • Február 2: Egy óriási frissítés érkezett (24-es verzió), ami túl sok újítást nem hozott, de több száz hibát javított, különösen az éjjeli design és az iOS eszközök esetén! Az egész oldal át lett vizsgálva és minden javitva, illetve fejlesztve lett. A teljes cikket itt tekinthetitek meg!
  • Tudtuk, hogy már szinte minden létező funkciót megvalósítottunk az oldalon, ezért itt volt az ideje áttekinteni a teljes oldalnak a kódját.
 • Február 19: Szintén februárban a HS Blogok a hírek fölötti részen is elérhetővé váltak, illetve a hozzászólások első sorai is láthatóvá váltak, de sok egyéb kisebb-nagyobb fejlesztés érkezett még ezzel a verzióval.
 • Június 25: Egy hatalmas frissítés érkezett az oldalra, ez volt a 25-ös főverzió! Bevezettük az emlitéseket, vagyis @felhasználónév@ lehetőséggel a fórum hozzászólásokban már megemlíthetőek a felhasználók (fórum hozzászólásnak számít a fórumon kívül a paklik, kártyák, legjobb pillanatok és Imasarok oldalak is). Továbbá a gyűjtemény már a fölösleges lapokat is jelzi, illetve azt is megtekinthetitek, hogy a gyűjteményetekben elérhető éppen nerfelt lapok betöréséért mennyi Dust-ot kapnátok a játékban.
 • Június 29: 40 lapos paklik kezelése, a helyszín típus támogatás és a lehetőség arra, hogy hozzászólásokra is keressetek az oldal keresőjében.
 • December 2: Megérkezett a 26-os nagy frissítés - Death Knight kaszt és dual-típusú lények kezelése, további fejlesztések és javítások!

Természetesen ez nem minden, hiszen ezek mellett is érkeztek kisebb-nagyobb hibajavítások, fejlesztések, melyeket visszaolvashattok a Weboldal javaslatok/észrevételek fórumunkban.

Néhány ilyen kisebb fejlesztés az évből:

 • A kártya keresők már keresnek artist, angol leírás, faj és spell típusban is.
 • Értesítéskezelő teljesen átalakítva: Március 12 óta a testreszabás oldalról elérhető "Értesítéskezelőben" az összes fórumról leiratkozhattok, illetve mindre feliratkozhattok, amelyikhez hozzászóltatok, avagy ti hoztátok létre (ez természetesen érvényes képekre, paklikra, aréna paklikra, imasarokra és kártyákra is). Mindez azonnal, az oldal újratöltése nélkül megtörténik.
 • Regisztrált felhasználók, ha egy kártyát néznek, és az a kártya szerepel a HSHU-ra feltöltött (vagy a HSHU-n manuálisan kitöltött) gyűjteményükben, akkor a kártya neve alatt a következő kiírás jelenik meg: "Ez a kártya szerepel a gyűjteményedben!". Ez április 6 óta érhető el. Továbbá egy másik újítás, hogy a pakliknál többé nem számítanak hiányzó lapoknak a Core lapok!
 • Április 7.-e óta lényegesen nagyobbak a képek a pakli készítőben és a nyilak is középre lettek igazítva.
 • Május 7.-ei Imasarok fejlesztés: Ha egyik nap elfelejtesz imádkozni, vagy gyónni, akkor a következő napon nem fogsz 0-ról indulni a "sorozatban". További egyéb Imasarok fejlesztések is érkeztek ezen a napon.
 • Szeptember 19-én létrejöttek a Marvel Snap fórumok az oldalon.
 • Novemberben hírekből eltűnt a reklám és bekerült a hozzászólások alá.

Az idei évben is több fejlesztés történt a háttérben, illetve az Admin felület is tovább lett fejlesztve.

Aktuális verzió: HSHU v26.0.5

Vissza a főoldalra!

2022 hshu

További híreink