HírekMike Donais és Jerry Mascho inte...

Mike Donais és Jerry Mascho interjú: Death Knight kártyák az arénában, jutalmak, hős kártyák és egyebek

Borovi Bence | 2017.07.22 16:00
3296

Knights of the Frozen Throne

A Shacknews.com is készített egy interjút Mike Donais-el, de nemcsak vele, hanem Jerry Mascho-val (Senior Conecpt Artist) is.

 

Érdemes elolvasni Mike Donais a VentureBeatnek adott válaszait is:

Hasonló kérdések és válaszok itt is elhangzottak, de új információkat is megtudhattunk.

Aréna

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ezek a Hero kártyák az Arénában is engedélyezve lesznek?

Mike Donais: Oh, igen, csak olyan lesz megtalálni őket, mint mondjuk... N'Zoth, the Corruptor-t az Arénában. Vagy megtalálni bármely más erőteljes Legendary-t, mint például Ragnaros the Firelord-ot, Ragnaros, Lightlord-ot vagy Sylvanas Windrunner-t.

Csak egy dolgot felejtett el Mike: Az aréna Standardizálva lett, úgyhogy Ragnaros-nak és Sylvanas-nak az esélye egy arénában egyenlő a nullával.

Hero kártyák

  • Jerry kedvenc Build-A-Beast kombinációja a Vicious Fledgling + Stonetusk Boar, mert azzal kapsz egy olyan Charge-os lényt, ami Adaptálódik ahányszor megütöd a hőst.
  • Művészi és mechanikai szempontból a Hero kártyákkal az a céljuk, hogy megmutassák, ezek a srácok többek, mint csak Death Knight-ok. Ismeritek a tipikus Unholy, Frost és Blood Death Knight-okat és arra építünk, megadjuk nekik a "Sylvanas bánásmódot". Igazán fel akartuk erősíteni ezeknek a hősöknek a sötét oldalait. Több, mint három és fél éve játszátok ezeket a srácokat és azt szerettük volna, hogy a játékosok olyan útra térjenek, ahol megismerhetik ezeknek a karaktereknek a sötét oldalát.
  • Mike szerint jók lesznek ezek a kártyák Wildban. Sokat fognak változtatni azon, hogy miként működik a játék, mert ezek erőteljes fejlesztések a Hero Powereknek. Ez nagyon sokat adhat a játékhoz a late game-ben, (10+ körök) ha úgy döntesz, hogy beleteszed a paklidba, akkor biztosan lesz egy erős lapod a játék végén, amivel nyerhetsz.
  • Egy Hero kártya kijátszása mindig felülírja az előző Hero Powert. Tehát, ha kijátszottad Sir Finley Mrrgglton-t, akkor is lecserélődik utána a Hero Power egy Hero kártya kijátszásakor. Ez nem olyan, mint Justicar Trueheart esetében.

Új játékosok és a Frozen Throne küldetések (véletlenszerű Death Knight kártya jutalom)

death knight artwork Jaina

  • Donais szerint "nagyon királyak" lesznek a küldetések. Jobban megismerjük a Death Knight-ok történetét és Arthas-t.
  • Jerry elárulta, hogy a bevezető küldetés teljesítését követően egy véletlenszerű Death Knight Hero kártya lesz a jutalom. Azért lesz véletlenszerű, mert nehezen fogjuk tudni, hogy melyik a legjobb, amikor még csak a bevezetőt játszottuk le és nem láttuk egyik Hero kártyát sem. Ha a játékosok választhatnának, akkor nem tudnák, hogy melyiket. "Oh, fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam. Melyik a legjobb? Melyik a legélvezetesebb számomra?" Sokat bánkódhatnának azon, ha rosszat választanának. Úgy hiszem, hogy így mindenki számára igazságos és nem fogja senki sem úgy érezni, hogy egy hónapot kell várnia arra, hogy eldönthesse melyiket válassza.

Forrás: Shacknews - Hearthstone tervezők beszélnek a Knights of the Frozen Throne-ról, a Hero kártyákról és egyebekről

Vissza a főoldalra!

mikedonais frozenthrone interjú

További híreink