HírekMike Donais is távozott a Hearth...

Mike Donais is távozott a Hearthstone csapatból

Borovi Bence | 2020.01.31 11:00
1581

Mike Donais távozik a Hearthstone csapatból

Az elmúlt két évben nagyon sokan távoztak a Hearthstone csapatból. Az egész Ben Brode távozásával kezdődött, most pedig egy újabb nagyon fontos személytől kell búcsúznunk, Mike Donais-től.

 

Természetesen nyilván újak is érkeztek a helyükre, csak ezekről általában sosem hallunk.

Mike Donais egyébként maradt a Blizzardnál, de mostantól nem a Hearthstone-on, hanem valamilyen másik játékon dolgozik, viszont azt nem árulhatja el, hogy melyiken.

Mike volt a Hearthstone vezető játéktervezője 2018 óta, de már 2013-től a Hearthstone csapatban dolgozott kártya tervezőként. Az elmúlt néhány hónapban nagyon aktív volt Twitteren, Redditen, és Twitch-en is, nagyon sok új információt árult el a Battlegrounds-ról, és annak jövőjéről is, de betekintést nyújtott a közelgő nerfekbe, illetve a legnépszerűbb paklikba is. Azt hiszem még decemberben meg is jegyeztem, hogy nagyon örömteli ez a nagy aktivitás a Hearthstone csapattól, de szinte mindig csak Mike Donais ilyen aktív (pedig tervezőként nem valószínű, hogy egyenesen neki kellene kommunikálnia velünk), és ha az aktivitása alábbhagy, akkor megint nem lesz senki, aki kommunikálna a közösséggel, esetleg Dean Ayala. Erre tessék, most elhagyta a Hearthstone csapatot. Reméljük, hogy nem zuhan vissza a kommunikáció a 2017/2018-as szintre.

Mike a Twitch chaten árulta el, hogy már nem dolgozik a Hearthstone csapatban.

Mike Donais távozik a Hearthstone csapatból

Vissza a főoldalra!

mikedonais

További híreink