HírekNégy kártya változás érkezik a j...

Négy kártya változás érkezik a jövő héten

Borovi Bence | 2021.11.10 11:00
2390

Arcanist Dawngrasp

A változások az idei év utolsó Master Tour döntője (Undercity) előtt érkeznek, és azért ismertetik már most a változásokat, hogy a Master Tour játékosai előre felkészülhessenek.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Razormane Battleguard

  • Régi: 2 Támadás, 3 Élet  Új: 2 Támadás, 2 Élet

Arcanist Dawngrasp (Mage Questline végső jutalom)

  • Régi: Battlecry: A meccs hátralévő részében +3 Spell Damage-dzsel rendelkezel.  Új: Battlecry: A meccs hátralévő részében +2 Spell Damage-dzsel rendelkezel.

Garrote

  • Régi: 2-t sbez az ellenséges hősnek. Belekever 3 Bleedet a paklidba, amelyek további 2-t sebeznek, amikor felhúzod.  Új: 2-t sebez az ellenséges hősnek. Belekever 2 Bleedet a paklidba, amelyek további 2-t sebeznek, amikor felhúzod.

Renew

Régi: [2 Mana]  Új: [1 Mana]

Az első három kártya teljes kraftolási áron lesz betörhető, a Renew nem, mert az erősebbé válik.

Forrás: Hearthstone fórum

2021. novemberi kártya változások

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Garrote: Egy eléggé apró nerf, ami a jobb paklik egyikét célozza (magas szintű játékosok körében). Mostantól 3 spell damage-re lesz szükség az eddigi 2 helyett, ha 30-at akarsz sebezni a kezedből. Továbbá az Armor gyűjtés is hatékony ellenszere lehet mostantól ennek.

Arcanist Dawngrasp: A változás legfőbb célja, hogy lassabb stratégiák is működhessenek a metában.

Razormane Battleguard: Könnyebben tud reagálni rá az ellenfél, hogy 1-gyel kevesebb Élete lesz. Ez egy apró módosítás a Taunt Druid számára, és továbbra is meg fogjuk figyelni, hogy további változások szükségesek-e a Taunt Druid számára.

Renew: A lassabb Priest paklik gyengébben teljesítenek, ezért a nerf visszavonásával ismét erősebbek lehetnek a lassabb stratégiák.

Forrás: @GallonHS (játéktervező)

Vissza a főoldalra!

kártya nerf buff

További híreink