Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Négy új lap: Malfurion the Pestilent, Uther of the Ebon Blade, Druid of the Swarm és Blackguard

Beküldve: , által. Megtekintve:4434

Uther Hero kártya

Matt Place, a Hearthstone egyik designere mutatta be az új lapokat.

Malfurion the Pestilent Plague Lord Uther of the Ebon Blade The Four Horsemen druid of the Swarm Blackguard

Az új galériához néhány tipp: A billentyűzet bal és jobbra nyilaival is tudtok lépkedni a képek között és nem kell az egérrel katintgatni (különösen hasznos például az összefoglaló cikkben nagyon sok képpel), a jobb felső sarokban találjátok a teljes képernyős módot, illetve a bezárás gombot, de bárhova máshova kattintva is bezáródik a galéria (feltéve, hogy nem egy gombra nyomtok - érthetően).

Mobilon jobbra-balra húzással tudtok váltani a képek között, illetve multi-touch-al zoomolhattok is. Reméljük, hogy tetszik az új galéria.

Malfurion the Pestilent: 7 Mana, 5 Armor, Legendary, DruidVálassz egyet: Megidéz 2 Poisonous Spidert; vagy megidéz 2 Scarabot Taunttal.

  • Plague Lord: 2 Mana. Hero Power: Válassz egyet: +3 Támadás ebben a körben; vagy kapsz 3 Armort.

Uther of the Ebon Blade: 9 Mana, 5 Armor, Legendary, PaladinBattlecry: Felveszel egy 5/3-as Lifesteal fegyvert.

  • The Four Horsemen (A Négy Lovas): 2 Mana. Hero Power: Megidéz egy 2/2-es Horsemant (Lovast). Ha rendelkezel mind a néggyel (mind a négy Lovassal), akkor elpusztítja az ellenséges hőst.

Druid of the Swarm: 2 Mana, 1/2, Rare, DruidVálassz egyet: Átalakul egy 1/2-es lénnyé Poisonous-al; vagy egy 1/5-ös lénnyé Taunttal.

Blackguard: 6 Mana, 3/9, Epic, Paladin. Amikor a hősöd gyógyul, ugyanannyit sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek.

  • Ha 30 Élettel rendelkezik a hősöd, akkor nem lehet gyógyítani, tehát abban az esetben nem fog sebezni ez a lap (Forrás: Reddit - Mike Donais).

Knights of the frozen Throne

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

frozenthrone kártya

Ezeket olvastad már?

További híreink