HírekOFF: Az Overwatch igazgatója, Je...

OFF: Az Overwatch igazgatója, Jeff Kaplan elhagyja a Blizzardot

Borovi Bence | 2021.04.21 13:00
2123

Jeff Kaplan Overwatch igazgató

Bár nem kapcsolódik a Hearthstone-hoz úgy gondoltuk, hogy az Overwatch igazgatójának távozása megérdemel egy cikket. Jeff Kaplan 19 év után távozik a Blizzardtól.

 

Jeff Kaplan mindig nagyon elkötelezett volt az Overwatch iránt, és nagy élvezettel jelentette be az újításokat is, de április 20-án bejelentette, hogy távozik a Blizzardtól. Ezzel együtt pedig új vezetőséget kap az Overwatch, az új igazgató Aaron Keller lesz, aki egyébként szintén a kezdetek óta az Overwatch-on dolgozott. Jelenleg készülőben van az Overwatch 2, már legalább 2019 óta, de az idei évben még garantáltan nem fog megjelenni.

19 nagyszerű év után elhagyom a Blizzard Entertainmentet.

Igazán megtisztelő volt, hogy lehetőséget kaptam világok és hősök megteremtésére egy ilyen elkötelezett közösség számára. Szeretném kifejezni mély megbecsülésemet mindenki iránt a Blizzardnál, akik támogatták a játékainkat, a csapatunknak és a játékosainkak is, továbbá köszönetet szeretnék mondani a csodálatos fejlesztőknek is, akik szintén velem együtt alkottak.

Sosem fogadtam el a világot olyannak, amilyennek látszik. Mindig mertem látni azt, amit ki lehetne hozni belőle. Remélem Ti is ezt fogjátok tenni.

gg,

Jeffrey Kaplan @PlayOverwatch

Egyelőre nem tudni, hogy Jeff Kaplan most mihez kezd, de az elmúlt hónapokban nagyon sokan távoztak a Blizzardtól, és csatlakoztak a Dreamhaven-hez.

A Dreamhavent a Blizzard korábbi igazgatója (és alapítója), Mike Morhaime hozta létre. A Hearthstone csapatból is sokan ott dolgoznak már, mint például: Ben Thompson, Eric Dodds, Hadidjah Chamberlin és Jason Chayes is.

Ben Brode, a Hearthstone korábbi igazgatója pedig szintén új céget alapított, ahova a Hearthstone csapat másik fele ment, ez a cég a Second Dinner. Jelenleg egy Marveles játékos dolgoznak. Mivel egy szavazásban itt az oldalon a többség azt kérte, hogy amint hír érkezik a Second Dinnerről, arról számoljunk be, ezért amint új információhoz jutunk az első játékukkal kapcsolatosan, biztosan beszámolunk róla.

Vissza a főoldalra!

jeffkaplan blizzard overwatch

További híreink