HírekBen Brode: Létrejött a Second Di...

Ben Brode: Létrejött a Second Dinner, új Marvel játék készül (frissítve: 30 millió USD a Netease-től)

Borovi Bence | 2019.01.03 23:00
3826

Marvel Ben Brode

Kétségtelenül a Bosszúállók: Végjáték az év legjobban várt filmje, de vajon Ben Brode-ék új játéka lehet az év legjobban várt játéka? Ha igen, akkor hozza majd az elvárt szintet?

Frissítés: 30 millió USD-t kaptak Ben Brode-ék a kínai NetEase-től (ez a cég egyébként a Blizzard partnere is, rajtuk keresztül jelennek meg a Blizzard játékok Kínában).

Egy videóban osztotta meg Ben Brode, hogy már tényleg megalapították a Second Dinner céget, és az első játékukat a Marvellel közösen készítik!

Már a prototípuson dolgozunk és úgy hisszük, hogy ez talán a történelem legszórakoztatóbb dolga lesz.

A csapat jelenleg 5 főből áll, (Ben Brode mellett Hamilton Chu, Yong Woo, Jomaro Kindred, és Michael Schweitzer - mindenki 2018-ban hagyta el a Hearthstone csapatot) de keresnek két új embert a csapatba. Szükségük van egy Unity Client Engineerre, és egy Technical Artistra, jelentkezni ide kattintva lehet. Nem szeretnének nagy céggé válni, összesen 10-15 embert szeretnénenk majd a csapatba.

Az irodájukat Irvine-ban (California) nyitották, alig több, mint 1 kilométerre a Blizzardtól.

Mit gondoltok Marvel kártyajátékkal készülnek? :)

Miért van itt ez a cikk? Korábban egy szavazásban a többség kérte (83%, ide kattintva látható), hogy mindig számoljunk be a Second Dinner/Ben Brode-os hírekről.

Vissza a főoldalra!

seconddinner marvel benbrode

További híreink