HírekSpeciális Hearthstone bejelentés...

Speciális Hearthstone bejelentés Kínából - Egy Éjjel Karazhanban az új kaland mód

Borovi Bence | 2016.07.29 07:00
5295

Karazhan Hearthstone Hungary

Frissítés: Az összes fontos információt mostantól az összefoglaló cikkünkben találjátok meg: Egy Éjjel Karazhanban kaland mód információk!

Az új kaland mód Egy Éjjel Karazhanban! A legfontosabb információkat a bejelentésről tovább után olvashatjátok.

 

08:45: A bejelentés véget ért, hamarosan újabb cikkünkben összefoglaljuk a legfőbb újdonságokat!

A bevezető eseményben Medivh-ként harcolhatunk Prince Malchezaar ellen és az alábbi két kártyát kapjuk meg ingyenesen:

Enchanted Raven Firelands Portal

08:43: Két új hátlap:

Karazhan hátlap Karazhan hátlap

08:42: 5 különböző portál kártya lesz, ezek közül a Firelands Portal az első. 13 ellenség lesz, 4 szárny és 45 új kártya.

04:41: Előrendelésért jár egy új hátlap!

08:40: Két hét múlva érkezik a kaland mód! (Augusztus 12-én)

08:38: Mindenki kap egy ingyenes bevezető küldetést, amiben Medivh-el lehet játszani! Emellé két ingyenes kártya is jár!

08:35: Új lapok!

Barnes Curator Enchanted Ethereal firelands Ivory Kindly

08:32: 

Egy Éjjel Karazhanban Trailer

08:30: A Shade of Aran megállítja a betolakodókat és nem enged be senkit sem Medivh kamráiba. Légy óvatos! Használj portálokat, hogy megtaláld Medivh-et!

08:28: Az utolsó szint Medivh privát negyede, ahol Netherspite az egyik ellenség. Portálok nyílnak meg, mint a World of Warcraft-ban is. Ezek erősítik a lényeidet.

08:26: Nightbane és Illhoof is egy ellenség lesz.

08:25: A harmadik szint a Medivh's Menagerie. A kurátor szabadjára engedte az állatokat. Újra kell őt programoznod.

08:20: Visszatér a sakk és Barnes irányítja az operát! Az operában három színdarabot kell előadnod Barnes-el: Rómeó és Júlia, Óz, a nagy varázsló és Piroska.

08:17: Ez minden idők legnagyobb party-ja Azeroth-on! Mindössze egy egy éjszakás esemény!

08:14: A kaland módban 1 órával a party kezdete előtt érkezel, Medivh eltűnt, a spellek pedig megőrültek. A cél, hogy megtaláld Medivh-et és megmentsd a party-t. A kaland mód első szárnya a fogadószoba, ahol Mores fog üdvözölni.

08:12: Azt szeretnék bemutatni, hogy milyen volt Karazhan a fénykorában, amikor bulikat rendeztek és mindenki jól szórakozott.

08:10: A kaland mód: One Night in Karazhan (Egy Éjjel Karazhanban)

08:06: Egyelőre kínaiul beszélnek és még semmit nem jelentettek be.

07:55: Még 5 perc.

07:46: "Hol van a Priest és a Paladin?"

07:44: Elkezdődött a stream és Frodan beszél a korábbi kaland módokról, de reggel 8-ig még semmi új nem fog elhangzani.

Egyébként Amerikában sem örülhetnek ennek a bejelentési időpontnak, mert New York-ban például most éjjel van (01:35).

07:30: Most, oly sok év után ismét szükség lesz Karazhanra. A Légió visszatér, Khadgar pedig ősi tudást keres, amivel megállíthatná őket... Medivh szelleme pedig tovább él... Vajon Khadgar elfogadja, hogy Őrzővé váljon?

A tegnap megjelent Khadgar animált videóból kiderül:

07:26: Ezt követően Karazhan tornya elhagyatottá vált, de évekkel később (a Burning Crusade) idején démonok és szellemek lepték el a tornyot. Bátor harcosok elképesztő küzdelmeken át jutottak el Prince Malchezaarig, aki egy démon volt. Ezek a küzdelmek sokak kedvencévé váltak, hiszen még a Rómeó és Júliát is elő kellett adni, illetve sakkozni is kellett, ahol az ellenfél néha csalt.

07:22: Miután Khadgar végzett a démonnal, Medivh visszatért és utolsó erejével megmentette a világot a démonok pusztításától. Sajnos Sargeras továbbra is él...

07:20: Azonban ahogyan a Warcraft filmben is látható volt (és Medivh történeténél is írtuk) egy démont szállta meg Medivh-et. Sajnos semmit sem tehetett ellene, hiszen már születése előtt benne élt a démon, akit Sargeras-ként ismerünk.

07:18: Karazhan, avagy Medivh tornya Azeroth-nak egy olyan pontjára épült, ahol kiemelkedően sok mágikus energia találkozik. Ez pedig további erőt tudott adni az Őrzőnek.

Néhány kép a készülődésről:

Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure

Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure Hearthstone bejelentés Kína - Karazhan adventure

bejelentés kaland karazhan

További híreink