HírekPlayIT Budapest - November 28. é...

PlayIT Budapest - November 28. és 29.

Borovi Bence | 2015.11.27 20:00
2276

playit budapest 2015

Holnap és holnapután az év legnagyobb gamer eseményén, a budapesti PlayIT-en természetesen jelen lesz a Hearthstone Hungary is, méghozzá minden eddiginél több hellyel és nagyobb színpaddal.

 

Az A csarnokban (ASUS aréna) találhattok meg minket, ahol a nagyszínpadon láthattok Hearthstone döntőt a selejtezőkről továbbjutott legjobb játékosokkal köztük két FF taggal, Zonnenkrafttal és Salastroval, de ti is kipróbálhatjátok a játékot a Hearthstone 1v1 színpadjánál, ahol értékes jutalmakat is nyerhettek.

A PlayIT megrendezésére 2015. November 28.-án és 29.-én kerül sor.

A hét folyamán nagyon sokat készültünk erre a PlayIT-re, hogy a hétvégén minden nagyszerűen működjön, új kitűzőket is készíttettünk, azonban a Magyar Posta nem kézbesítette őket, ezért sajnos nem tudunk új - League of Explorers témájú - kitűzőket osztani. Szerencsére a Grand Tournament-es kitűzőkből még maradt 125 darab, amit a hétvégén kiosztunk majd, de lesznek további nagyszerű ajándékok és egyedi kártyák is.

Természetesen a Hearthstone-on kívül nagyon sok egyéb izgalmas program is lesz, mint például a StarCraft meccsek vagy a Cosplay verseny.

Részletes információk és jegyvásárlás ezen a linken érhető el: http://playit.hu/

A helyszínen 2900 Ft-ért lehet egész napos belépőjegyet vásárolni.

Várunk mindenkit a PlayIT-en!

Az ABCkitűző támogatásával MINDEN nézőnket kitűzővel jutalmazzuk.

playit

További híreink