HírekProbléma a jutalom aranykártyákkal

Probléma a jutalom aranykártyákkal

Borovi Bence | 2015.09.01 10:00
4206

hiba

Éjjel véget ért az augusztusi szezon és ha már beléptél a játékba (és elérted augusztusban legalább a 20-as rangot), akkor kaptál arany lapokat is. Ez egy új jutalom és mostantól minden szezon végén járni fog (korábban itt írtunk róla), de hiba történt, ezért mindenki (látszólag) dupla példányt kapott a jutalom arany lapjaiból.

 

Amint ebben a hónapban először elindítjátok a Hearthstone-t, azonnal lépjetek ki és indítsátok újra a játékot.

Mi a hiba?

Ha beléptek a 'Collection Manager'-be és megpróbáljátok betörni a jutalomként kapott arany lapokat, akkor rögtön hibába fogtok ütközni, mert a játék két arany lapot jelez, de valójában csak eggyel rendelkeztek. A két arany lapot a paklitokba be tudjátok tenni és tudjátok használni is, de nem érdemes - nem tudni, hogy jár-e majd büntetés azért, ha valaki direkt játszik a két aranykártyájával.

Ne törjétek be a sima lapokat se!

A lapok sima változatait ne törjétek be, hiszen a duplikált arany lapokat a Blizzard valószínűleg hamarosan törölni fogja és ha betöritek a simákat, akkor gyárthatjátok le újra az adott lap sima változatát.

Blizzard válasza:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Tudatában vagyunk egy megjelenítési hibának, ami azt jelzi, hogy a játékosok két példányban kapták meg az arany lapokat a legmagasabb rangjukért járó ládából, de valójában csak egy arany lap jár. Amint ebben a hónapban először indítod el a Hearthstone-t, azonnal lépj ki és indítsd újra a játékot.

Ha betöritek az egyik aranylapot, amit a legmagasabb rangért járó ládából kaptatok, akkor azzal megsemmisül az a kártya, amit a ládából kaptatok.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone fórum: Legmagasabb Rang Bónusz megjelenítési hiba

ranked bug

További híreink