HírekPulitron Hearthstone Cup by Hert...

Pulitron Hearthstone Cup by Herthstone Hungary

Kovács Márk | 2016.12.14 15:05
1675

hshu pulitron

Lezajlott az első Pulitron HearthStone Kupa, mely egy pilot epizódja volt a 2017-ben induló sorozatnak. Természetesen tervekből, ötletekből, és emberi erőforrásból van elég, amire nagy szükség lesz; elsősorban a közösség támogatása, másodsorban pedig támogatók hozzájárulása, akiknek a segítségével emelni tudunk a téten. Értendő ezalatt az eszmei-, valamint anyagi díjazása a játékosoknak.

 

Sokáig disszonáns érzésünk volt a hearthstone-nal, esport validitás szempontjából, ami részben továbbra is fennáll. Legnagyobb kritikusai a konzisztens teljesítményt és kiszámíthatóságot kérik szàmon a játékosokon és magán a játékon. Ezen a kupán viszont a papírforma teljesült. A többszörös MondoCon győztes Penhadani és az SZTE LAN bajnoka csicskagyász találkozott egymással a döntőben. Végül 3-1 arányban Penhadani győzedelmeskedett. Ezután is gratulálunk minden résztvevőnek és főleg a döntősöknek.

Ma a Pulitron Twitch csatornánkon PenhaDani neki esett a Laddernak. A linken visszatudjátok nézni.


Elég kritikusak vagyunk önmagunkkal és tudjuk, hogy min lehetne javítani, tehát konstruktív kritikát és ötleteket szívesen fogadunk a Pulitron Facebook oldalán! Reméljük, hogy a résztvevők és a nézők is jól érezték magukat, és találkozunk veletek jövőre!

Írta: orobeRto

Vissza a főoldalra!

pulitron esport Penhadani

További híreink