HírekLegjobb Standard paklik a Hearth...

Legjobb Standard paklik a Hearthstone Hungary-n (Saviors of Uldum #1)

|
1559

Brann Bronzebeard Uldum

Az elmúlt néhány napban nagyon sok paklit töltöttetek fel az oldalra, ezeket gyűjtöttük most össze ebben a cikkben, hogy tudjatok mivel játszani/próbálkozni, amíg nem áll össze a meta.

Sajnos "kiváló" jelzést csak egy paklinak tudtam adni a sok új pakli ellenére, hiszen egy kivételével mindegyikhez csak egy soros (vagy rövidebb) leírások készültek.

Készíts te is paklit! Más weboldalról, vagy a játékból a "Copy" megnyomásával másolhatod egy pakli kódját, amit itt az oldalon be is illeszthetsz! Néhány másodperc az egész művelet, ezt követően már csak egy nevet kell adnod a paklidnak itt az oldalon, (akár írhatsz hozzá egy hosszabb leírást) és már mentheted is! Onnantól kezdve pedig bárki láthatja, hozzászólhat és értékelheti a paklidat. (Sok nagyszerű pakli feltöltése után kiérdemelheted a KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ titulust).

Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Természetesen a létrehozott paklikat a paklik oldalon (illetve ebben a cikkben is) látható kód másolásával egy másodperc alatt a Hearthstone-ba is beilleszthetitek.

Ne feledjétek, már a Hearthstone gyűjteményeteket is pillanatok alatt megadhatjátok itt az oldalon! Részletek: Automatikus gyűjtemény importálás a Hearthstone-ból a Hearthstone Hungary-re

Highlander Quest Mage 11580

Pakli megtekintése
 • A Highlander/Reno Mage visszatérése! Ezúttal új Reno-val, amelyik sebez: Reno the Relicologist, illetve egy új Questtel: Raid the Sky Temple, és természetesen sok-sok spell-lel, melyek a Questhez is szükségesek.

AAECAf0EHk2KAfsByQOrBMsElgXyBYoH7Af7DL7sAsP4AqCAA6aHA+eVA4OWA9OYA8KZA5+bA6CbA+KbA/+dA4qeA7SsA/yjA8KhA5KkA7+kA7mlAwAA

Tripla kattintással kijelölhető a teljes kód és másolható, így a Hearthstone-ban azonnal használható.

Quest Sámán 11140

Pakli megtekintése
 • Egy Midrange Quest Sámán az új Corrupt the Waters questtel, és sok erőteljes lénnyel.

AAECAaoICN4F7/cCoIADuZkDvZkDhKcD+acD4agDC70BjQiKgAOLhQOrjAO0kQPGmQO7pQPPpQPVpQP5pQMA

Quest-Bomb 14400

Pakli megtekintése
 • Ez is egy újabb Quest-re építő pakli. Ezúttal a Warrior új Hack the System Questjéről van szó. Emellett bombákat (Bomb) is kever az ellenfél paklijába, és Rush-os lényekkel is tele van.

AAECAQcGyAOggAOahwOblAOftwP3qAMMS53wApfzAtH1ArP8AoiHA5eUA5qUA4KoA5+hA/WoA/aoAwA=

Quest Priest 6980

Pakli megtekintése
 • Maradunk a Questeknél, ezúttal a Priest kaszt új Questjét teszzük próbába ebben a pakliban, az Activate the Obelisk-et. Az Obelisk aktiválásához ugyan sokat kell gyógyítani, de a Hero Powerünk mindig ott van, de olyan erőteljes gyógyító kombó is rendelkezésünkre áll, mint a régről ismert Injured Blademaster + Circle of Healing. A pakli még sok új Uldum lappal is operál, ott van például Amet főpap (High Priest Amet), a pszichó parádé (Psychopomp) is, aki parádésan feléleszti egy elhunyt lényünket, és még Rebornnal is ellátja. Rajtuk kívül is bőven van még Uldumos lap a pakliban, ezeken túl még két extra kart Extra Arms is találunk, hogy jól tudjunk buffolni is.
 • Ennek a paklinak egy alternatív változata pedig ide kattintva érhető el.

AAECAaCsAwSggAOppQO7pQPdqwMN5QT2B9UI0gryDPsMvfMC5fcC5IoDmJsDr6UD0aUD0qUDAA==

Titkos Varázslatok 5200

Pakli megtekintése
 • Már a  pakli nevéből sejthető, hogy ez egy Secretekre épülő pakli, tartalmaz is 11 darabot - köztük az új Flame Ward-ot sem mellőzi. Emellett itt sem maradhatott el a Raid the Sky Temple Quest.

AAECAf0EDp4C7gLJA5YF7AXsB77sAraIA/WJA76YA7ulA4ukA92pA7mlAwhxngHDAe0EyQ2/pAO+pAP0qwMA

Highlander Control Paladin 18420

Pakli megtekintése
 • Ez egy elképesztően drága Control Paladin 10 Legendary-val, köztük négy újjal. Mivel ez egy Highlander pakli, így mindenből csak egy szerepelhet, ezt pedig támogatja is az új Sir Finley, Sir Finley of the Sands, de ez az első paklik, ami nem épül semmiféle Quest köré (bár az új Questeknél már nem kell annyira köréjük építeni).

AAECAZ8FHvsB3APyBc8G+gaQB68Hjwn7DPnsAuv3AoT8Av37Avz8Avr+AqCAA9n+At3+Ar2GA+OGA+yGA9KKA62UA5+3A/yjA8OkA4SnA6ChA4OhA5asAwAA

Aggro & Burglar Rogue 7660

Pakli megtekintése
 • Aggro & Tolvaj Rogue pakli, ehhez hasonlókat már korábban is láttunk. Ebben a pakliban nincs is túlzottan sok újdonság a Rise of Shadows-hoz képest, de azért két új lap (ami három) szerepel benne: Bazaar Burglary, ez már megint egy új Quest, ami ezúttal arra kér, hogy lopjunk össze négy lapot más kasztoktól. A másik pedig a Pharaoh Cat, amiből kettő is található a pakliban, és egy véletlenszerű Rebornos lényt ad a kezedbe.

AAECAaIHCLICzQOvBKiYA7SRA5KXA/uaA6eoAwu0AYwCywOIB90Ix/gCtIYDj5cDkJcD/poD9acDAA==

Miracle Mage 8240

Pakli megtekintése
 • Khadgar-os, Conjurer's Calling-os Mage, mely nyilván sokak kedvence, vagy éppen ennek az ellentettje. A paklil fel lett turbózva Uldumos lapokkal. Szerepel benne egy Ancient Mysteries, amihez két Flame Ward Secret társul - más Secret egyébként nincs a pakliban, két Dune Sculptor, hogy mindig legyen lényünk is, és Siamat, mert olyan jól néz ki. :)

AAECAc2xAgSggAOWmgOEpwP0qwMN0wGrBOYE4Qe8CMiHA9KJA4OWA5+bA+KbA/+dA7+kA4ipAwA=

Adventure Rogue 9780

Pakli megtekintése
 • Az egyetlen "kiváló" díjra jelölt pakli a sok Uldum feltöltés közül, hiszen csak ehhez készült hosszabb leírás. A pakli nem Rankedre készült, de szórakozásra jó lehet Casualra. Egyébként ez is egy Quest pakli a Bazaar Burglary által, de további bazári lap is fellelhető, méghozzá a Bazaar Mugger, a két Ogre, akik szintén segítenek a Quest teljesülésében.

AAECAaIHCrIC7QKbBd0I6/AC7/MCt4UDhKcD9acDp6gDCrQBiAfH+AK0hgOPlwOQlwP7mgP+mgOqqAOtqAMA

Quest Heal Druid 13680

Pakli megtekintése
 • A Druid sem marad ki a felsorolásból, és micsoda meglepetés, ez is egy új Quesre épül. Az Untapped Potential-höz úgy kell játszani, hogy ne használjuk el az összes manánkat. A pakli egyébként a Controlra épít, szerepelnek benne régi ismerősök, mint az Ancient of Lore, vagy a Nourish, de újak is csatlakoztak, mint például a Hidden Oasis, és az Oasis Surger, de a pakli a méééééééheket (BEEEES!!!) is beveti.

AAECAbSKAwxfhQau0gLo/AL1/AKggAPTlAPJnAOGnQP4oQPIogPcogMJQJMExAaYB4vuAuH7ArmUA6+iA9mpAwA=

Res, Sum, Wall Priest 12320

Pakli megtekintése

AAECAZ/HAgjQ/gKggAPYiQPWmQOTmwPYoAOppQPdqwML5QTTCr3zApeHA4KUA5ibA5mbA6+lA9GlA5mpA5+pAwA=

Sok sikert, és jó játékot mindenkinek!

Vissza a főoldalra!

pakli uldum

További híreink