HírekScholar Jaina és Horseman Uther ...

Scholar Jaina és Horseman Uther is kap majd egyedi hangokat

Borovi Bence | 2020.10.02 10:00
914

Scholar Jaina

Sokan csalódtak a legújabb alternatív hősökben, hiszen nem tartalmaztak új hangokat, amire korábban nem volt példa, de jó hír, hogy ez hamarosan változni fog.

A Hearthstone csapat legfrissebb bejegyzéséből kiderül, hogy a Scholar Jaina és a Horseman Uther is fog kapni egyedi hangokat.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni az új alternatív hősökkel kapcsolatosan, különösen Scholar Jainaról és Horseman Utherről van szó. Tervezzük, hogy egyedi hangokat kapjanak, illetve meccs kezdeti hangokat, és néhány speciális hangot is egy jövőbeli frissítésben. Komolyan vesszük az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket. A következő alternatív hős, ami hamarosan megjelenik (Warsong Rexxar - a szerk.) mind a 6 "emote"-hoz kap új hangokat, és néhány gyakran játszott szöveghez is. A jövőben is lesznek olyan új alternatív hősök a Book of Heroes-ban, amelyek kezdetben nem fognak egyedi hangokkal rendelkezni, de később majd igen, amint lehetőség nyílik a felvételekre.

Helyezzük kontextusba, hogy is jutottunk ide: Azzal az ötlettel kezdtünk, hogy a klasszikus hősökhöz új kinézeteket adjunk (a Book of Heroes kalanddal), így több vizuális személyre szabásra nyílik lehetőség gyorsabb tempóban, mint korábban. Ezt továbbra is jó ötletnek tartjuk, és már most látjuk, hogy sokan használják az új hősöket a játékban. Azonban elkövettünk egy hibát, nem voltunk egyértelműek, hogy mi a különbség a Book of Heroes hőskinézetek, és a korábbi alternatív hőskinézetek közt, amik teljes audio és vizuális effektekkel rendelkeztek. Ezt az információt jobban el kellett volna juttatnunk a játékosokhoz, biztosíthatlak titeket, hogy a jövőben erre majd jobban figyelünk.

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

hős

További híreink