HírekSmall-Time Buccaneer és Spirit C...

Small-Time Buccaneer és Spirit Claws nerf, Ranked változások

Borovi Bence | 2017.02.14 21:30
7530

kártya nerfek - Hearthstone 2017 február

Hamarosan érkezk a Small-Time Buccaneer és a Spirit Claws nerfje, de a Rankedben is változások várhatóak.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

7.1 Ranked változások

Folyamatosan próbálunk megoldásokat találni, hogy miként tökéletesíthetnénk a Ranked játékélményt. Annak érdekében, hogy népszerűsítsük a paklikkal való kísérletezgetést és csökkentsük a ranglétrán jelentkező idegességet, bevezetünk egy új dolgot.

Amint egy játékos eléri a 15-ös, 10-es, vagy 5-ös rangot, többé nem fog tudni visszaesni az adott szezonban. Ahogy ez most is működik a 20-as rang, illetve a legenda rang esetén. Tehát amennyiben egy játékos eléri a 15-ös rangot, onnantól kezdve nem számít, hogy mennyit veszít, a szezon végéig nem tud visszaesni 16-os rangra.

7.1 Egyensúly változások

A 7.1-es patchben változtatni fogunk a Small-Time Buccaneer-en és a Spirit Claws-on.

A Small-Time Buccaneernek mostantól 1 Élete van (2 helyett)

A Small-Time Buccaneer és Patches the Pirate kombinációja túlságosan gyakran jelentkezett a metában. Fegyvereket alkalmazó kasztok nagyon sokszor használták, különösen a Shamanok és szeretnénk több változatosságot látni a metában. Ezért lecsökkentettük az Életét 1-re, hogy más kasztok könnyebben eltávolíthassák a harctérről.

A Spirit Claws mostantól 2 Manába kerül (1 helyett)

A Spirit Claws egy igazán erős fegyver a Shamanok számára. Egy manánál a Spirit Claws a Bloodmage Thalnos és a Shaman Hero Powerje mellett túlságosan hatékony lény eltávolító lapnak bizonyult. Eggyel megnövelve a manaköltségét a Spirit Claws kissé lassabb lesz és hatékony (nem extrém hatékony, mint előtte).

Ezek a változások a következő frissítésben érkeznek február végén. Találkozunk a Kocsmában!

Forrás: Reddit - Zeriyah: Közelgő Balance és Ranked változások

kártya nerf ranked

További híreink