HírekSzövetség vs. Horda nyereményját...

Szövetség vs. Horda nyereményjáték: Diadalmaskodott a Horda

Borovi Bence | 2022.01.11 21:00
1338

A Hordáért

Elképesztő küzdelemnek lehettünk tanúi a Hearthstone Hungary-n! Készültek a paklik, dübörgött a háború, égtek a nyilak, de a végén csak egy frakció maradhatott (és két Mega Bundle nyertes)!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, minden várakozást felülmúlt a játék népszerűsége! Egészen döbbenetes mennyiségű paklit hoztatok létre (98 darabot), és ezek minősége is kiváló! Mindössze a játékosok száma kevés egy kissé.

A paklikon lehetett érezni a szenvedélyt, több játékosnál a hozzászólásokban, illetve a pakli leírásokban is megnyilvánult a frakciója iránti elkötelezettsége! Kettős ügynökökből egyik oldalon sem volt hiány, és az érdeklődés egyáltalán nem lankadt! Mindenkiben ott égett a tűz még az utolsó órákban is!

LOK'TAR OGAR! A GYŐZELEM A HORDÁÉ!

Az eredményeket az Egyéb > Játékok > Összes játék megtekintése > Szövetség vs. Horda oldalon is láthatjátok!

Résztvevők száma:

 • A Szövetség oldalán: 123
 • A Horda oldalán: 86

Paklik száma:

 • Szövetség - 44
 • Horda - 54

Pontszámok:

 • Szövetség - 522
 • Horda - 638

A két Mega Bundle nyertese:

 • Memphis nevű felhasználónk a Szövetség soraiból!
 • SwordIV nevű felhasználónk a Horda támogatói közül!
 • A 2022-es év első kiegészítő Mega Bundle-jét fogják megkapni, amint erre lehetőség nyílik!

A történet

Hatalmas csata volt Alterac Valley-ban! Pontosan egy hónapon át küzdött a Szövetség a Hordával. A harcmezőn összesen 123 allis küzdött meg 86 hordással. Az első napokban a Szövetség előretört, és a Horda négy tornyából kettőt már felégetett (Iceblood Towert és Tower Pointot) - a Szövetség gyorsan 20 pont előnyre tett szert.

A következő napokban a Horda egyre inkább visszaszorult Drek'Thar-hoz a Frostwolf Keepbe. Szentestére már mind a négy tornyot felégette a Szövetség, és 300 ponttal rendelkezett, míg a Horda csak 200-zal. Ügyes Rogue harcosok a Horda oldalán Karácsonykor elfoglalták a bányákat, így kissé több ponthoz jutottak.

Az ünnepek alatt a Szövetség vesztett erejéből, bár még mindig Drek'Thar-nál védekezett a Hordások többsége, eközben néhány harcosuk már a Szövetség egyik bunkerét is felégette, és Szilveszterre már alig 50 pontra csökkent a Horda hátránya (420 - 370).

Majd mindjárt az Újév kezdetén a Szövetség egyik kettős ügynöke elfoglalta az Iceblood Graveyard-ot, így hamarosan az összes Hordás Drek'Thar-nál termett, ahol január 5-ére megsemmisítő csapást mértek a Szövetségre, ezzel a Horda átvette a vezetést (nagyjából 490 - 500 arányban).

Ezt követően január 9-éig a Horda további két bunkert égetett fel (500 - 550), így már csak egy maradt hátra, majd január 10-én hajnalban a Hordások mindenkivel végeztek, felégették az utolsó megmaradt bunkert is, és Vanndar Stormpike sem maradt életben (510 - 590 körül).

A végeredmény pedig 522 pont a Szövetségnek és 638 a Hordának!


Ahogy a törtenetből is láthatjátok, december 24-éig fölényesen vezetett a Szövetség, paklijuk is több volt. Most is az elmúlt egy hónap legjobbra értékelt paklijai abból az időszakból származnak, és mind allisak, ahogy a főoldalon is látható:

Alliance paklik vezetnek értékelésben

Viszont 24-e után az allisok szinte mind "elhagyták az oldalt" (bár meglepő módon folyamatosan egyre többen csatlakoztak a Szövetseghez, viszont szinte egyikük sem szavazott), Saturnus5 készített még paklikat az ünnepek alatt, aztán az utolsó 10 napban (január 2-11.) már szinte csak Hordás paklik készültek (19 Hordás, és 7 Allis), ezzel simán megfordították az eredményt (emellé január 10-én reggel egy vendég az összes Hordás paklira nyomott egy szavazatot). Így a Horda simán hozta a győzelmet!

 • Mindkét frakcióban vannak kettős ügynökök!

Új testreszabási opció!

 • A profilban mostantól beállítható a Szövetség/Horda profilkép is, ha részt vettél a játékban.
 • Beállítás: Profil > Testreszabás > Profil beállítások (Profilképek) részen.

Mindenki csak a saját frakciójának profilképét állíthatja be.

Még egyszer köszönjük a részvételt, és gratulálunk a Hordának a győzelemhez! Reméljük, hogy mindannyian élveztétek az eseményt!

FOR THE ALLIANCE / FOR THE HORDE

Alliance Defeat - Horde victory

Vissza a főoldalra!

hshu játék

További híreink