HírekTavern Hero Bajnokság április 3-án

Tavern Hero Bajnokság április 3-án

Borovi Bence | 2016.03.08 13:00
2954

Darkmoon Faire Tavern Hero

Nagy örömmel jelentjük be, hogy április 3-án Tavern Hero bajnokságot tarthatunk a BarCraft2-ben. Ez egy igazán rendkívüli lehetőség, hiszen egy ilyen bajnokság 1. helyezettje azonnal bekerül a legjobb 128 játékos közé.

 

Ahogy a fenti képen is láthatjátok ez egy speciális Hearthstone esemény!

Helyszín: BarCraft2 eSport Bár - 1065, Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 59. (A Nyugati Pályaudvartól 2 percre) - Google Maps link.

Időpont: 2016. Április 3. 10:00 - 19:00 (a befejezés időpontja a nevezők számától függ)

Nevezés: HearthCup.hu - The Darkmoon Faire Tavern Brawl - INGYENES!

Szabályzat:

  • Bo3-as meccsek, kivéve a döntő és a bronzmeccs, ami Bo5 lesz egy kaszt bannolásával!
  • A nyertesnek paklit kell váltania egy fordulón belül (az új pakli nem lehet ugyanattól a kaszttól!)

A Blizzard szabályzata a Hearthstone Világbajnoksággal kapcsolatosan:

  • A részvételhez el kell olvasni a szabályzatot: SZABÁLYZAT PDF
  • 18 éven aluli játékos esetén a szülőknek kell elolvasni és elfogadni az előbb linkelt PDF fájlt (szabályzatot). Amennyiben 18 éven aluli játékos nyeri a versenyt, egy nyilatkozatot fogunk adni neki, amit a szüleinek alá kell írnia.
  • 13 éven aluliak nem vehetnek részt a versenyen!
  • A Battle.Net-en megadott országnak, lakcímnek valósnak kell lennie, ezt a Blizzard ellenőrizni fogja a nyertes esetében!
  • Amennyiben egy játékos egy meccs közepén kilép a játékból bármilyen ok miatt, az a játékos automatikusan elveszti azt a meccsét (egyetlen kivétel, ha disconnect miatt történik ez!)
  • Amennyiben egy játékos olyan paklit választ, amivel már nyert abban a fordulóban, akkor szintén automatikusan elveszti azt a meccsét, amennyiben ezt észrevesszük!

A világbajnokság pontokról: Az adott szezon selejtezőjébe való bejutáshoz 6 VB pontra van szükség. Egy versenyen az 1. helyezett 3, a 2. helyezett 2, a 3. és 4. helyezett pedig 1-1 pontot szerezhet. 7 napon belül egy játékos legfeljebb egyszer szerezhet pontokat. Azonban a Tavern Hero esetén nem járnak pontok, hanem az első helyezett automatikusan bekerül a legjobbak közé!

Természetesen az NHC versenysorozatunk is folytatódik, már lehet jelentkezni a március 20-ai, illetve az április 10-ei versenyekre, amelyeken már Swiss formátum lesz használva, a végén pedig egyenes kiesés a legjobb 8-nak! Részletek később! A március 27-ei, illetve április 24-ei NHC versenyek törölve lettek, akik azokra jelentkeztek, azoknak a jelentkezésük törölve lett!

Várunk mindenkit a helyszínen, sok sikert kívánunk!

thc világbajnokság hearthcup esport nhc

További híreink