HírekThe Boomsday Project: Koncepció ...

The Boomsday Project: Koncepció paklik

| 2696

The Boomsday Project decks Hearthstone

Ma este 19:00-kor megjelenik a Boomsday Project és ki lehet nyitni a kártyacsomagokat. Nincs időd saját pakli összeállítására? Íme néhány javaslat a Hearthstone Hungary látogatóitól.

Szerentél valami kobmós őrületet, ami talán nem is működik, de mégis elképesztően szórakozatónak ígérkezik? Szereted a Warlock-ot, Gul'dan és Mecha-Jaraxxus könyörtelen pusztítását? Ha a válaszod igen, akkor a Mekka'Ttan'ock pakli neked készült!

PárosLock, páratlan hatalommal! Genn Greymane miatt 1 Manás a Hero Power-ünk, a lényeg, hogy húzzuk fel minél hamarabb a teljes paklinkat. Az sem gond nekünk, ha semmit se játszunk ki, csak ne haljunk meg, ezért jó a Cataclysm is, illetve a Twisting Nether is - de egyiket tartsátok meg, mert még kelleni fog!

Mecha'thun-t úgy intézzük, hogy mindig az utolsó lap legyen a paklinkban, (:D) ha ez valamiért nem sikerül, (hmm) akkor a Cataclysm lapot ki ne játsszátok!

Removal-unk annyi van, hogy csak na! Mellé vannak healjeink (Lesser Amethyst Spellstone - kombózható a Vulgar Homunculus-szal, Siphon Soul - ez persze removal is, Plated Beetle - az Armor is lehet heal és akkor már akár Bloodreaver Gul'dan is, illetve a két Shroom Brewer is).

Vannak itt szokásos Handlock tartozékok is, mint a Mountain Giant, a Twilight Drake, vagy az előbb említett lapok többsége.

A Hooked Reaver is jól meg tud védeni és Bloodreaver Gul'dan még vissza is hozza.

A paklit egyben tartja a két Galvanizer Mech és a megkattant Mecha'thun. Igény szerint a pakli akár Voidlord-dal is működésbe helyezhető.

További fontos tudnivaló: A két Galvanizer-t úgy érdemes kijátszani, hogy Mecha'thun már a kezetekben van. Ha pedig már minden lap elfogyott jöhet a végső kombó!

Mecha'thun + Bloodbloom + Cataclysm, vagy Twisting Nether ...ÉLVEZZÉTEK!

Mekka'Ttan'ock 8340

Pakli megtekintése

Doomsday 8080

Pakli megtekintése

Hasonló őrületre vágysz, de nem bírod a Warlock-okat? Nyugodt Malfurionnal - vagy Lunarával - is ajánljuk a Mecha'thun őrületet:

Mecha'thun Druid 5260

Pakli megtekintése

A Druidnál maradva, egy újfajta Malygos Druidot is kipróbálhattok:

Az új Juicy Psychmelon lapnak köszönhetően, felhúzhatjuk a Dreampetal Florist-ot, The Lich King-et, illetve Malygos-t/Alexstrasza-t. Dreampetal Florist-tal elérhetjük azt, hogy Malygos 2 manába kerüljön.

  1. A laza: Malygos+Flobbidinous Floop, majd eltörjük a fegyót ha van, ha nincs akkor simán van manánk  Swipe-ra is, ott vannak a Moonfire-ök is.
  2. Ha van fegyónk kifér még egy Faceless Manipulator is.
  3. Ixlid, Fungal Lord+Malygos, eltörjük a fegyót, majd Flobbidinous Floop+Faceless Manipulator és már is van lent 6 Malygos.
  4. A hagyományos: Malygos, eltörjük a fegyót, Faceless Manipulator.
  5. Kitesszük üresbe semmi nélkül Malygos-t, hiszen Flobbidinous Floop 4 manáért egy Malygos.

A kombók tárháza határtalan.

Malygos Druid 8480

Pakli megtekintése

Mage pakli Luna's Pocket Galaxy-val? Elképzelhető, bár vannak problémák.

A pakli készítése közben két nagy probléma merül fel:

Luna's Pocket Galaxy drága, és ez azt jelenti, hogy alapesetben a legjobban akkor járunk, ha ez egy elpazarolt 7. kört jelent. Ami meg ugye nagyon nem jó. Emellett fel is kell húzni a lapot, ami megint csak okozhat problémákat. Ezekre a Grand Archivist egy egész jó megoldásnak látszott, ám felvetett néhány problémát. Például azt, hogy nem játszhatok mellette a big spell csomag pár meghatározó elemével, a Polymorph-al és a Meteor-ral. Emellett a Dragon's Fury sem egy jó választás. Ezek nélkül viszont lehetetlenné válik a big spell Mage-ként játszása, hiszen nem tudunk túlélni a kulcsfontosságú spellek hiányában. 

A túlélési problémára a megoldást az Elemental Mage jó tempot jelentő early és midgame-je jelentette. A pakli a játék elején úgy játszik, mint egy rosszul húzó elemental mage, ha az ellenfél megelőzött volna tempóban, akkor jön a meglepetés-boardclear, majd a 7/8. körben Luna's Pocket Galaxy, vagy a Grand Archivist. A Grand Archivist nem csak Luna's Pocket Galaxy kijátszására képes, akár üres asztalra is elpazarolhat AoE spelleket, de egy-két körön belül, vagy egy kis szerencsével kijátssza azt. 

Hogyan nyerünk?

Ez egy paklinál bizony kulcsfontosságú kérdés. Az Elemental Mage jelleg csak annyira jó, hogy tartsuk a tempot a többi paklival, de nem képes magabiztosan megnyerni a játékot. Alexstrasza + Malygos + egy Faceless Manipulator + néhány arcra sebző spell viszont igen. Egycélpontra sebző spelleket viszont nem lehet jászani a Grand Archivist miatt. Mi a megoldás? Az Elemental Mage jó lehetőségeket kínál spellek játék közben való beszerzésére. A Lesser Ruby Spellstone gyakran tud adni, és az sem katasztrófa, ha a Grand Archivist castolja el. A Steam Surger viszont megbízhatóan képes egy megfelelő spellt adni. A "végső kombó" emellett képlékeny, ha rosszul húztunk, és mondjuk egy Alexstrasza nincs "olcsósítva", attól még képes OTK-ra. Ha pedig több kombóelem is feljött azelőtt, hogy aktiváltuk volna Luna's Pocket Galaxy-t, akkor is lehet Elemental Mage-ként játszani a paklit, és reménykedni a győzelemben.

Elemental-OTK Mage 20360

Pakli megtekintése

OTK Priest-re vágysz? A következő a terv: A paklidban marad Malygos, Prophet Velen, legalább egy Radiant Elemental, majd mehet Zerek's Cloning Gallery. A Mind Blast fejenként sebez 20-at, illetve a Holy Smite-ok 8-at, ha szükség van rá.

OTK Priest, Zerek Laboratóriumával 12160

Pakli megtekintése

Mech Priest kombózás: Ehhez nem készült még pakli, de van egy elképesztő kombó, sőt nem is egy, hanem két változatban is:

  1. Upgradeable Framebot kijátszása; Bronze Gatekeeper a következő körben (Magnetic-ként kijátszani) + Divine Spirit x2 + Topsy Turvy
  2. Coppertail Imposter kijátszása a 6. körben; Bronze Gatekeeper a 7. körben (Magnetic-ként kijátszani) + Divine Spirit x2 + Topsy Turvy

A második kombó megbízhatóbb, hiszen az imposztor Stealth-et kap.

Goblin Bomb-os Hunter őrület:

Goblin BOMBA 5240

Pakli megtekintése

Van még új Control Warrior Dr. Boom, Mad Genius-szal is:

New meta crtl warrrior 10240

Pakli megtekintése

Jó szórakozást és szerencsés nyitásokat!

Vissza a főoldalra!

boomsday pakli

További híreink