HírekTöbb ezer újabb bot lett kitiltv...

Több ezer újabb bot lett kitiltva a Hearthstone-ból

Borovi Bence | 2014.11.13 17:00
2243

hearthstone felhasználiók kitiltva botolás miatt

Úgy látszik a két hete érkezett ban hullám nem volt elég, ezért a Blizzard a mai napon ismétetelten több ezer botot tiltott ki, de ezúttal véglegesen.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Folytatjuk erőfeszítéseinket, hogy fair játékot biztosítsunk a Hearthstone-ban, ezért jelenleg véglegesen kitiltottunk több ezernyi Hearthstone fiókot, melyek harmadik féltől származó programokkal automatizálták a játékukat, ami a Felhasználási Feltételeink ellen szól.

A jövőben is folyamatosan figyelni fogjuk a Hearthstone-t és megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megvédjük a játék környezetét. Amennyiben olyan Hearthstone fiókot találunk, amely csalt, értesítés nélkül végleges kitiltásban részesül.

Ha úgy gondolod, hogy feltehetően egy bottal kerültél szembe, vagy bármilyen gyanús esetet észlelsz, kérlek jelezd nekünk a hacks@blizzard.com-on.

Egyéb: A mai napon (november 13-án 00:00-kor) megjelent a World of Warcraft 5. kiegészítője, a Warlords of Draenor! További információk a játékkal kapcsolatos oldalakon! (worldofwarcraft.hu, mmo-champion.com, wowheadnews.com ...)

Forrás: Hearthstone Battle.Net fórum - További lépések a botok ellen a Hearthstone-ban

Vissza a főoldalra!

blizzard ban wod

További híreink