HírekTúl erős néhány új lap? Majd ner...

Túl erős néhány új lap? Majd nerfelnek!

Borovi Bence | 2020.07.30 09:00
2069

Aboy Ningthouja Illidan artwork

2020-ra megváltozott a Hearthstone csapat nerfelési filozófiája, ezért már bátrabban tesznek erősebb lapokat a kiegészítőkbe, aztán nerfelnek ha kell.

2020 a Hearthstone-ban a Főnix éve, részben azért, mert szinte a teljes Hearthstone csapat megújult, és ők már másképpen gondolkodnak, mint elődeik.

  • Előttük azt mondták, hogy soha nem lesz új kaszt, de az új csapatnál ez már nem így van, meg is érkezett a játékba a Demon Hunter. Bár egyelőre nem terveznek új kasztot, pár év múlva érkezhet újabb, de fontos, hogy az egyedi legyen, és ne más kasztok képességei legyenek összemosva.
  • Már sokkal kockázatosabb elképzeléseket is meg mernek valósítani, hiszen így izgalmasabb lehet a játék. Legfeljebb későb nerfelnek, ha szükséges.
  • Ne feledjétek, hogy hamarosan új játékmód is érkezik a Hearthstone-ba. Tavaly év végén érkezett az első igazi új játékmód, a Battlegrounds, de idén (augusztusban, vagy szeptemberben) már érkezik is a következő.
  • Év végén pedig, ha minden igaz, akkor megérkeznek a játékba az Achievementek is! Itt írtunk részletesen arról, hogy mi várható a 2020-as Hearthstone évben.

Izgalmas időszakot élhetünk most át a Hearthstone-ban!

Vissza a főoldalra!

nerf

További híreink