HírekTwitch Dropok november 3-án és 5...

Twitch Dropok november 3-án és 5-én, mert a bejelentés alatt nem járt

Borovi Bence | 2022.11.03 07:00
815

Arthas

Egy hiba miatt nem járt Twitch Drop a kedd esti bejelentés alatt, ezért november 3-án és 5-én újra Twitch Dropok lesznek.

A fél órás bejelentés alatt 15 percig kellett legalább nézni egy kártyacsomagért, azonban egy hiba miatt nem járt a kártyacsomag.

Ezért november 3-án 17:00-tól és november 5-én 02:00-tól (éjjeli 2-től) lehet Twitch Dropot szerezni. Ha két órán át nézed, akkor 1 Murder at Castle Nathria kártyacsomagot kapsz, ha további 2 órán át (összesen 4), akkor egy March of the Lich King kártyacsomagot is kapsz.

Az esemény idején bármelyik Hearthstone kategóriájú Twitch streamet lehet nézni a Dropokért!

Fiók összekötése:

Ahhoz, hogy megkapd a jutalmaidat, össze kell kötnöd a Twitch (Amazon) és Battle.Net fiókjaidat.

  • Az alábbi linkre kattintva lépj be, vagy regisztrálj a twitch.tv-n!
  • A listában keresd meg a "Blizzard Battle.net"-et, válaszd ki a régiódat, ahol játszol (általában Európa) majd kattints a "Csatlakozás", vagy angolul "Connect" gombra.
  • A felugró ablakban jelentkezz be a Battle.Net fiókodba (ha több is van, akkor abba jelentkezz be, amelyikre a Hearthstone jutalmakat szeretnéd kapni).
  • A bejelentkezést követően valószínűleg megkérdezi, hogy engedélyt adsz-e, hogy a Twitch hozzáférjen a fiókodhoz. Igen, engedélyezd (angolul kérdezi), nyomj az "Allow"-ra.
  • Készen is vagy! Már csak nézned kell a versenyeket.

Vissza a főoldalra!

twitch kártyacsomag

További híreink