HírekÚj hátlap: Mysteries of the Phoe...

Új hátlap: Mysteries of the Phoenix - Megszerzése egyelőre rejtély

Borovi Bence | 2021.05.05 21:00
1456

Phoenix hátlap Hearthstone

Egy új hátlap került be a játékba, amit egy kínai kártya hátlap készítő versenyen készítettek. A hátlap megszerzéséhez valamiféle rejtélyeket kell megoldani.

A kínai hátlap készítő versenyen igazán nagyszerű alkotások születtek (tavaly ősszel lehetett beküldeni a rajzokat). Az első helyezett ("Legenda") hátlapja garantáltan bekerül a Hearthstone-ba, míg a következő három helyezettnek ("Epic") esélye van arra, hogy bekerüljön a játékba.

A Mysteries of the Phoenix hátlap nem a legjobb ("Legenda") hátlap lett, hanem a három "Epic" egyike.

Mysteries of the Phoenix hátlap

Hogyan lehet megszerezni ezt a csodás hátlapot?

A hátlaphoz bekerült egy achievement is a játékba, ami szerint a Barrens-en elrejtett négy rejtélyt kell megfejteni.

Ennél többet nem igazán tudunk. A Blizzard egyelőre ennyit árult el:

  • A hátlaphoz nincs szükség a World of Warcraft-ra
  • Bármilyen eszközön teljesíthető (bár az egyik része nehezebb mobilon)
    • Ez azért lehet fontos, mert mobilokon a harcterek szélének a fele "hiányzik", hiszen azokat a részeket itt a kezekben lévő kártyák foglalják el, míg PC-n azok is kattintgatható sarkok.
  • Nincs szükség a teljes Barrens gyűjteményre.

A hátlap eredeti neve Kael'Thas Sunstrider volt a versenyen. Kael'thas jól ismert alak, aki a World of Warcraft-ban Phoenixeket idéz meg, és ennek a hátlapnak a közepén látható a Phoenix.

A Blood Elf Kael'Thas egykor Quel'Thalas hercege volt, majd Quel'Thalas bukása után a Szövetséghez csatlakozott. Azonban varázslat iránti kísértése miatt később Illidanhez csatlakozott, de elárulta őt a Burning Legion-ért, hiszen Kil'jaeden - a Burning Legion egyik legerősebb démonja - megváltást ígért a blood elf faj számára.

A hősök legyőzték őt a Tempest Keepben, de nem sokkal később a démonok feltámasztották őt, azonban a Magisters' Terrace-ben újra elbukott.

Az éppen aktuális Shadowlands kiegészítőben ismét láthatjuk Kael'Thas-t, de ezúttal nem ellenünk van, és azért találkozhattunk vele ismét, mert a Shadowlands, az a Warcraft történetében a Túlvilágot jelenti, tehát Kael'Thas halála utána került ide.


A legjobb hátlap ("Legenda" helyezés, ez a hátlap garantáltan bekerül a játékba):

Golden Lion hátlap

További "Epic" helyezéses hátlapok (ezek a hátlapok bekerülhetnek a játékba):

Savory Deviate Delight hátlap Wrath of Medusa hátlap

A hátlapokat készítők egyébként további jutalmakat is kaptak (például pénz jutalmat, vagy Hearthstone-os tárgyakat).

További 17 hátlap kapott még "Excellence" díjat, illetve további 30 hátlap kapott "Participation" díjat, ezeket ide kattintva, a kínai Blizzard oldalon megtekinthetitek. Bár az oldal kínai nyelven van, a képek megtekintése nem jelenthet problémát.

Vissza a főoldalra!

hátlap

További híreink