Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Új Loot Box szabályok Kínában

Beküldve: , által. Megtekintve:4568

pack nyitás

Még múlt héten Kínában elfogadtak egy új szabályozást, ami az online játékok 'loot box'-ait és hasonló rendszereit érinti. Mit jelent ez a Hearthstone számára?

A Blizzardnak kötelessége lesz valahol egyértelműen jeleznie, hogy mik a pontos esélyeik bizonyos kártyák ritkaságának a kártya csomagokban, illetve azt is el kell árulniuk, hogy milyen rendszer és algoritmus társul ehhez.

Tehát ez akkor mit is jelent?

Mint tudjuk minden kártya csomagban legalább 1 Rare vagy annál jobb minőségű kártya szerepel. A Blizzardnak ki kellene írni a honlapjára vagy a kártya csomagok vásárlása mellé, hogy egy kártya csomag 5 lapot tartalmaz és 100%, hogy nyitsz egy Rare-t, 15%, hogy egy Epic-et és így tovább (ez csak egy példa, nem tudjuk a pontos számokat).

Sőt minden egyéb algoritmust, tehát elméletileg 40 egyforma (egy szetten belüli) kártya csomag nyitása után nagyobb eséllyel kapsz Legendary-t, akkor a Blizzardnak ezt is fel kell tüntetnie.

Egyelőre azt nem tudjuk, hogy milyen büntetés jár azoknak, akik nem tüntetik ezeket fel Kínában, a Blizzard pedig nem kommentálta az ügyet.

Mit gondoltok, jó lenne látni, hogy pontosan milyenek is az esélyeid a nyitásnál?

Mert szerintem nagyon jó lenne és remélem Kínán kívül is bevezeti a Blizzard.

Egyéb érdekesség:

Kínában már hivatalos Hearthstone Tournament mód is van! Igaz, hogy ezt egy külön program segítségével lehet elérni, de hivatalos. Kínában a Blizzard nem lehet jelen, ezért a Netease nevű cégen keresztül érhető el a Hearthstone is. A Netease pedig úgy tűnik sokkal jobban foglalkozik a Hearthstone-nal, mint a Blizzard. Mivel a kliensbe nem nyúlhatnak bele, ezért külön programként elkészítették a hivatalos kínai Hearthstone Tournament módot, illetve a kínai hivatalos Hearthstone weblapon pakli készítő is van (ami pontosan úgy néz ki, mint a játékban lévő).

Forrás: Hearthstone Reddit - Új Loot Box törvény Kínában

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyacsomag

Ezeket olvastad már?

További híreink