HírekÚj mini szett és új játékmód érk...

Új mini szett és új játékmód érkezik hamarosan

Borovi Bence | 2020.10.28 09:00
1551

Instructor Fireheart artwork

Még a 2021-es év első kiegészítője előtt fog érkezni egy új mini-szett és egy új játékmód is, melyekről azonban egyelőre nem sok információt tudunk.

Mini szett

A Madness at the Darkmoon Faire a szokásos megjelenésnél 2-3 héttel korábban érkezik, már november 17-én!

Ennek valószínűleg az lesz az oka, hogy a Darkmoon Faire kiegészítő és a 2021-es év első kiegészítője közé szeretnének még berakni egy mini szettet. Ennek a mini szettnek a témája a Darkmoon Faire-hez fog kapcsolódni, és 35 új lapot fog tartalmazni, a megjelenési dátumát ugyan nem tudjuk, de feltehetőleg január végén fog érkezni. Ha a 2021-es év kiegészítője a megszokott időpontban április elején jelenik meg, akkor a Darkmoon Faire kiegészítő időszakának a közepe január végére esik.

Frissítés: Valószínűleg hasonló lesz, mint a Galakrond's Awakening. Az egy kaland mód volt, aminek az első szárnya január 22-én jelent meg, az utolsó pedig február 11-én. Azonban úgy néz ki, hogy ezúttal nem kaland módként fog érkezni, hanem egyszerre megkapjuk a 35 új lapot, és majd azokat is nyithatjuk a Darkmoon Faire kártyacsomagokban. (Köszönet barcelona900 nevű olvasónknak)

Már most több egyezés felismerhető:

  • 35 új kártya érkezett a Galakrond's Awakeningben, és most is annyi lesz.
  • A Galakrond's Awakening története is az év utolsó kiegészítőjéhez kapcsolódott.

A Galakrond's Awakening viszont túlságosan hamar érkezett a Descent of Dragons után, ezért érthető, hogy most miért hozták előbbre a kiegészítő megjelenését.

extra Coin kinézet

Ennek a speciális kinézetű Coinnak a megszerzéséhez 135 Madness at the Darkmoon Faire kártyát kell összegyűjteni. A jó hír, hogy az érkező mini szett 35 lapja is hozzáadódik ehhez, vagyis aki tud várni 2 hónapot a mini szett megjelenéséig, annak könnyebb dolga lesz, hiszen a 170 lapból kell 135-öt összegyűjtenie majd.

Új játékmód

Most érkezett a játékba a Duels játékmód, de rögtön el is árulták, hogy a Főnix Évének vége előtt (tehát a 2021-es év első kiegészítője előtt) még egy újabb fog érkezni. Ennél többet nem tudunk róla.

További frissítések

A következő hónapokban érkezni fognak majd újabb Battlegrounds hősök és lények, fejlesztések a Duels játékmódhoz, érkezik egy szezonális esemény is, illetve "balance" változások is várhatóak.

Vissza a főoldalra!

darkmoon kiegészítő játékmód

További híreink