HírekDuels játékmód részletek

Duels játékmód részletek

Borovi Bence | 2020.10.22 21:00
3686

Hearthstone Duels

Bejelentették az új játékmódot és azonnal be is került a játékba. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a Hearthstone legújabb játékmódját.

 

Itt az oldalon az újonnan létrejött Módok menüponton belül a Duels menüpontban a jövőben is mindig frissítve lesznek a Duels játékmóddal kapcsolatos információk.

Mikor játszhatok?

 • Október 22. 19:00-tól: Rendeld elő a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítőt, és már játszhatsz is a Duels játékmódban.
 • Twitch Droppokkal október 28. 18:00-tól: Nézz bármilyen Hearthstone streamet a Twitch-en, hiszen november 12-én 08:00-ig minden órában 500 szerencsés néző hozzáférést kap a Duels játékmódhoz!
 • November 12. 19:00-tól: Ha nem rendeled elő a kiegészítőt, akkor november 12-étől tudsz játszani az új módban teljesen ingyen!

"Dungeon Run"-hoz hasonló játékkal fogsz itt találkozni, de ezúttal a saját gyűjteményed lapjait kell használnod.

További fontos eltérés a Dungeon runhoz képest, hogy ez egy PvP (játékos - játékos ellen) játékmód, tehát más játékosok ellen játszol!

Hogyan működik:

Duels játékmód

A játékban a "Modes" menüpontban érhető el a Battlegrounds és az Arena mellett.

 • Amikor elindítasz egy Duels futamot, akkor ki kell választanod egy hős, egy Hero Powert és egy kincset (Treasure).

Duels játékmód hős választás

 • Majd összeállítasz egy 15 lapos paklit a saját gyűjteményedből, amivel nekivágsz ennek a futamnak. A most elérhető "0. szezonban" a következő szettek lapjaiból lehet választani:
  • Scholomance Academy
  • One Night in Kharazan
  • Curse of Naxxramas
  • Basic
  • Classic
 • Miután a meccs véget ér további életpontokat kapsz, ahogy haladsz úgy adhatsz új lapokat a paklidhoz. Időnként elképesztően erős kincsek közül is választhatsz.

Duels játékmód pakli

Duels játékmód kincsek

 • Az elért eredményed alapján kapsz, vagy veszítesz pontszámot. A Duels pontosan ugyanazt a pontozó rendszert alkalmazza, mint a Battlegrounds játékmód.
 • A futamod akkor ér véget, ha háromszor kikaptál, vagy 12-szer nyertél.

Duels: 0. szezon

November 16-áig tart a 0. szezon, ezalatt a Scholomance AcademyOne Night in KharazanCurse of Naxxramas, Classic, és Basic szettek érhetőek el, illetve minden kaszt 1 Hero Powerrel és 1 kinccsel kezdhet.

Később újabb Hero Powerek és kincsek kerülnek majd be a játékba, ezeket különböző kritériumok teljesítésével lehet feloldani. Például egy új Hero Power feloldásához a hozzátartozó Legendary kártya kellhet, vagy egy kincs feloldásához lehetséges, hogy 30 Epic kártyára lesz szükséged az egyik szettből.

November 12-én 19:00-kor bekerül a Whispers of the Old Gods szett is, és onnantól kezdve bárki játszhat a Duels játékmóddal.

Duels: Első szezon november 17-én indul

A Darkmoon Faire kiegészítővel egyszerre indul a Duels első szezonja is!

Ebben a szezonban már minden kaszt 2 Hero Powerhez és 3 kincshez férhet hozzá. Továbbá a Madness at the Darkmoon Faire kártyái is bekerülnek az elérhető szettek közé.

Jövő év elején (az első szezon felénél) további Hero Powereket és kincseket adnak majd hozzá ehhez a játékmódhoz, továbbá a Duels pontszámai is törölve lesznek.

Az első szezon témája: Wizard Duels

Duels játékmód hősök az első szezonban

Ismert professzorokkal és tudósokkal találkozhattok a Scholomance Academy-ből, mindegyik egy különböző kasztot és játékmódot fog képviselni! Az első szezon végén meg fog változni a téma és új hősök fognak érkezni, néhány kincs pedig ki fog rotálni, hogy újak érkezhessenek.

Casual vagy Heroic Duel

Casual vagy Heroic Duel

Az első szezonban ez a két mód lesz elérhető.

A Casual játék ingyenes, és tapasztalat szerzésre nagyszerű.

A Heroic futamok hasonló jutalmakat adnak, mint az Aréna és 150 Goldba, avagy egy Tavern Ticketbe (1,99 USD) kerülnek.

Tavern Ticket? Ez lesz az új jegy, amivel Aréna, illetve Heroic Duel futamokat lehet vásárolni. Ha megveszel egy ilyen jegyet, akkor te döntheted el, hogy Arénára használod fel, vagy Heroic Duelre. Ha már most is van egy csomó aréna jegyed, akkor azokat felhasználhatod Heroic Duelre is.

Forrás: PlayHearthstone

duels

További híreink