HírekÚj Warlock hős: Nemsy Necrofizzle

Új Warlock hős: Nemsy Necrofizzle

Borovi Bence | 2017.10.09 19:30
9726

Nemsy Necrofizzle

Hamarosan egy új Warlock hős érkezik a játékba. Ezt a hőst csak Fireside Gatheringeken lehet megszerezni!

 

A fenti képen látható új Warlock hőst lehet majd megszerezni október 17-étől, akit Nemsy Necrofizzle-nek hívnak.

A félreértések elkerülése érdekében: Ez csak alternatív hős "skin", mint például Alleria, Morgl, vagy Tyrande. Semmilyen előnyt nem ad a játékban, csak nem Gul'dan lesz a hősöd, hanem ez a kis gnóm lány.

Ez egy Halloween-i esemény lesz, ami november 5-éig tart, de nem kell aggódni, a Warlock hőst bármikor meg lehet szerezni október 17-étől a Fireside Gatheringeken, ha játszol Fireside Brawlt.

Hozd létre a fogadódat a FiresideGatherings.com oldalon. A fogadód azt követően fog létrejönni, ha létrehozol legalább egy Fireside Gatheringet, amin legalább három ember részt vesz. Ezt követően a Fogadód létrejön és a közösség az otthonának tekintheti (Nem kell aggódnotok, a Hearthstone Hungary már rendelkezik ilyen fogadóval).

A Fireside Gatheringeken már speciális Fireside Brawlok is elérhetőek. Szeptemberben a Lich King ellen lehetett játszani, (ezt ki is próbáltuk az Infinity eSport Bárban) októberben pedig a TagTeam nevű Brawl érhető el, amiről hamarosan részletesebben is írunk.

Ne aggódjatok, hamarosan újabb információkkal jövünk a várható Fireside Gatheringekről, hogy minél többen megszerezhessétek a gnóm hőst!

warlock hős fireside tavern

További híreink