Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Újdonságok érkeznek a Hearthstone-ba!

Beküldve: , által. Megtekintve:5266

Hearthstone újdonságok

A Hearthstone következő frissítésében sok nagyszerű dolog lesz, de néhány változásra külön felakartuk hívni a figyelmet. Úgy gondoljuk ezeket ti is szeretni fogjátok!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Hearthstone fogadós

Barátok örökké

Amint az új Hearthstone frissítés megérkezik, onnantól kezdve teljesíthetitek a küldetéseiteket a Friendly Challenge-ekben! Csak küldj egy Friendly Challenge-et valakinek a barátlistádról és szinte az összes küldetést teljesítheted.

Tavaly a "Friendly Feudban" a játékosok úgy teljesíthettek küldetéseket, hogy a barátjaikkal játszottak. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk arról az eseményről és sokan kértétek, hogy gyakrabban legyen olyan. Úgy gondoljuk ez egy jó ötlet, de mi még egy lépéssel tovább vittük ezt.

Van azonban néhány apró megkötés. Olyan küldetéseket nem tudsz teljesíteni, ahol például az Innkeeper ellen kell játszanod, vagy nézned kell egy meccset.

Egyébként minden más küldetés teljesíthető, szóval most már van okotok arra, hogy a legutóbbi ellenfeleteket felvegyétek a barátlistátokra és nemcsak azért, hogy megdícsérjétek.

A megosztás törődés

Hamarosan könnyedén másolhattok és megoszthattok paklikat a pakli importálás lehetőséggel! Nem kell többé képernyőképeket (screenshotokat) készítenetek a paklijaitokról, vagy egy weboldalt bámulnotok, miközben készítitek a paklitokat. Egy új pakli kipróbálása olyan egyszerű lesz, mint egy copy-paste! (Megjegyzés: Amennyiben lehetséges, megoldjuk, hogy a Hearthstone Hungary is felismerje ezeket a kódokat. Egyébként éppen két hete vezettük be a Deck Tracker importálását és exportálását, amiről itt írtunk.)

Hearthstone decklist importálás

Hogyan működik:

Ha a paklitok már elkészült, akkor a hős portréra kattintva a pakli tetején láthattok egy Copy gombot. Megnyomjátok a gombot és a paklitok már a vágólapra lesz másolva. Ha ezt bemásoljátok egy text fájlba, akkor így fog kinézni:

Hearthstone decklist importálás

Látjátok azt a kijelölt kódot az alján? Az a kód önmagában is működik, így könnyedén megoszthattok egy paklit a barátaitokkal chaten vagy a közösségi oldalakon.

A paklik importálása könnyű. Amikor létrehoznátok egy új paklit, a Hearthstone tudni fogja, ha egy megfelelő link van a vágólapotokra másolva. Ezért meg fogja kérdezni, hogy szeretnétek-e egy új paklit készíteni a vágólapotokra másolt linkből. Ezt követően nézhetitek, ahogy a pakli megépül a szemetek előtt. Sőt Tavern Brawlokba is importálhattok paklikat!

Nincs meg az összes lap, ami a paklihoz szükséges? Nem kell aggódni! Abban az esetben úgy fog működni, mint egy pakli recept. A hiányzó lapok helyére ajánl lapokat a gyűjteményedből. Az importált pakliknál a Golden és nem Golden lapok együtt vannak.

Hearthstone decklist importálás

Ez a frissítés az elkövetkezendő hetekben fog érkezni. Elképesztően izgatottak vagyunk és alig várjuk, hogy ti mit gondoltok róla.

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Újdonságok érkeznek a Hearthstone-ba!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

hearthstone küldetés pakli import

Ezeket olvastad már?

További híreink