HírekUtolsó esély megvásárolni a Felo...

Utolsó esély megvásárolni a Felosophy Bundle-t és teljes áron betörni Mindrender Illuciát

Borovi Bence | 2020.08.30 16:00 | Módosítva: 2020.09.02 10:20
1000

Mindrender Illucia

Lassan két hete nerfelték Mindrender Illucia-t. Legkésőbb szeptember 1-én este 18:59-ig törhetitek be teljes kraftolási áron!

Felosophy Bundle emlékeztető: Mindössze augusztus 31-éig vásárolhatod meg a Felosophy Bundle-t! 10 Sárkány Éve kártyacsomag és 10 Ashes of Outland kártyacsomag, illetve 2 Scholomance Legendary kártya mindössze 20 Euroért, vásárold meg most!

  • Frissítés: Meghosszabbították szeptember 3-áig!

Illucia nerfje a 18.0.2-es patch-ben érkezett, amiben egyébként Kael'thas Sunstrider-t is nerfelték, de azt a kártyát nem lehet betörni.

Kael'thas Sunstrider

  • Minden harmadik spell, amit elhasználsz minden egyes körben 1 Manába kerül (0 Mana helyett).

Mindrender Illucia

  • 3 Manába kerül (2 Mana helyett).

Továbbá több Battlegrounds változás is érkezett a 18.0.2-es frissítéssel, ide kattintva láthatjátok az összes változást.

Csak abban az esetben ne törd be Illuciát, ha továbbra is játszol vele, egyébként érdemes betörni, hiszen ha később mégis szükséged lenne rá, akkor ugyanannyiért le tudod gyártani, mint amennyiért most betörted, tehát nem veszítesz semmit.

Ne feledjétek, hogy kártyacsomag nyitásnál nem nyithattok olyan lapot, amilyennel már rendelkeztek annyiszor, ahányszor az a lap előfordulhat egy pakliban (Legendary-nál egyszer, a többinél kétszer). Ha betöröd a lapokat, attól még a játék úgy veszi, hogy azzal rendelkezel, tehát azt sem kaphatod újra, vagyis egy újabb ok, hogy nyugodtan betörd  (ezt áprilisban vezették be, előtte nem így volt).

  • Persze ha már az összes lappal rendelkezel az adott szetten belül az adott minőségből, akkor természetesen már nyithatod ismét ugyanazt, vagyis ha az összes Commont már kinyitottad, akkor a későbbi nyitásaidban már bármelyik Common lap jöhet.
  • A kártyacsomag szabályokról itt olvashattok részletesen: Wiki > Hasznos > Kártyacsomag szabályok.

Vissza a főoldalra!

kártya nerf bundle

További híreink