HírekUtolsó lehetőség a Golden Classi...

Utolsó lehetőség a Golden Classic kártyacsomagra (frissítve)

Borovi Bence | 2018.01.08 20:00
3203

Twitch Prime

Ha eddig nem használtad ki az ingyenes trialt, akkor itt az idő, hiszen egy Golden Classic csomag lesz a jutalmad.

 

Frissítés:

  • Akik nem tudják lemondani a lenti linken az előfizetésüket, azok a primevideo.com oldalon mondhatják le.
  • Már jár a 2 ingyenes kártyacsomag is! Szóval jó volt az elképzelésem, úgyhogy akik rám hallgattak, azok most 2 további kártyacsomaggal gazdagodhattak. :)

Eredeti cikk:

November 8-ától január 9-éig (tehát január 9.-e a promóció utolsó napja) egy arany Classic csomagot nyithatnak a Twitch Prime előfizetők egészen január 9-éig. A Golden Classic kártya csomag 5 Golden lapot tartalmaz. Viszont nem lehet azt csinálni, hogy nyitsz 39 Classic kártya csomagot, majd ezt 40.-nek, hogy Legendary-t kapj, mert erre a kártya csomagra az ilyen szabályok nem vonatkoznak.

Fontos: A 7 napos trialt IDE KATTINTVA aktiválhatjátok a "Start your 7-Day Free Trial to Claim now" gombra kattintva (ehhez is kell bankkártya, mert a trial lejárta után erről vonná le a pénzt. Ezért a trial ideje alatt szüntessétek meg az előfizetést, ha nem akartok fizetni)!

A Twitch Prime oldalán az látható, hogy januárban 2 ingyenes kártyacsomag is jár! Azonban ez egyelőre nem lett aktiválva. Én úgy terveztem, hogy ma aktiválom a trialt, ami így január 15-éig érvényes lesz és remélhetőleg addigra már a 2 kártyacsomag is járni fog.

Előfizetés lemondása: Mielőtt a trial lejár mondjátok le az előfizetést, (akár a trial aktiválása után azonnal) mert különben a trial lejárta után automatikusan levonják a pénzt a bánkártyátokról.

golden kártyacsomag twitch

További híreink