HírekMárcius 27-e előtt biztosan nem ...

Március 27-e előtt biztosan nem jön az új kiegészítő és a Standard mód - Téli Bajnokság (frissítve #2)

Borovi Bence | 2016.03.01 21:45
4028

Hearthstone téli bajnokság

Nézzétek a Hearthstone téli bajnokságát! Márciusban a téli szezon bajnokai fognak összecsapni három egymást követő hétvégén. Mind a három bajnokság Californiában, Hollywood-ban lesz a Raleigh Studióban, ahol régiónként 8 játékos fog versenyezni. Ennek mi köze van az új kiegészítő megjelenéséhez? Olvassatok tovább!

Frissítés #2: Időközben megtudtam, hogy április 10.-én Kínában is lesz még egy téli bajnokság. Ezáltal a megjelenés legvalószínűbb dátuma április 11-e.

A kiegészítő bejelentése március 8-án várható, ha április 11.-én jelenik meg, az kb. 4,5 hét, akárcsak a TGT esetében is, mert a bejelentés július 22-én volt, a kiegészítő augusztus 24-én jelent meg.

Frissítés #1: A Blizzard frissítette a Hearthstone Világbajnokságról szóló PDF fájlját, melynek 5.1-es bekezedésében (a 8. oldal alján) mostantól az olvasható, hogy a téli szezon bajnokságát a játékosok a meglévő kártyáikkal játszhatják, viszont a tavaszi, nyári és Last Call bajnokságokon már csak a Standard formátumban elérhető lapok használhatóak. Mivel - alább olvashatjátok - tudjuk, hogy a téli bajnokság március 27-én ér véget, ezért leghamarabb március 28-án vezethetik be a Standard módot. Azonban várhatóan inkább április közepén fog megjelenni az új kiegészítő a Standard móddal együtt, de legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy csak május 2-án érkezik a változás (mert május 1-én ér véget a tavaszi szezon, ami a február 6-án kezdődött).

A PDF fájlból egyébként az is kiderül, hogy a BlizzCon-t (ahol a Világbajnokság döntője is lesz) 2016. november 4-én és 5-én fogják megrendezni!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

 Az összes élvezetes összecsapást a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáján követhetitek!

Amerikai régió téli bajnoksága (legjobb 8 játékos az amerikai régióból): Március 11-13 – 10:00 AM PST (19:00 magyar idő szerint)
Caster-ek: Dan "Frodan" Chou, Robert "Whirthun" Wing, TJ "Azumo" Sanders, Janne "Savjz" Mikkonen, Simon "Sottle" Welch, Cora "Songbird" Georgiou, Andrey "Reynad" Yanyuk

Európai régió téli bajnoksága (legjobb 8 játékos az európai régióból): Március 18-20 – 5:00 AM PST (14:00 magyar idő szerint)
Caster-ek: Dan "Frodan" ChouRobert "Whirthun" WingJanne "Savjz" MikkonenSimon "Sottle" Welch, Alexander "Raven" Baguley, Marcin "Gnimsh" Filipowicz, Brian Kibler

Ázsia-Óceánia téli bajnoksága (régió legjobb 8 játékosa): Március 24-26 – 9:00 PM PST (March 25-27 – 06:00 magar idő szerint)
Caster-ek: Dan "Frodan" ChouRobert "Whirthun" WingTJ "Azumo" SandersBrian Kibler, Erik "Doa" Lonnquist, Chris "PapaSmithy" Smith, Daniel "DTwo" Ikuta

A résztvevők:

Amerikai régió: AlSkyHigh, Amnesiac, Chakki, chessdude123, Fibonacci*, Snail, Talion, wtybill

Európai régió: BunnyHoppor, Cereza, Diggen, DrHippi, Naiman, Nicslay, Pokrovac, Tars

Ázsia-Óceánia régió: Hamarosan!

*Fibonacci nem fog tudni részt venni a versenyen, ezért Nostam veszi át a helyét.

Mindegyik bajnokság Hollywood-ban, a Raleigh Studióban lesz, ahol minden régióból egy győztes a saját régiójuk Téli Bajnokává válhat és szerezhetnek maguknak egy helyet a Hearthstone Világbajnokságban és osztozhatnak a $100,000 USD-os pénznyereményen!

A formátum

Minden egyes bajnokságon a játékosok két darab 4 fős csoportba lesznek osztva, a verseny double-elimination rendszerben Conquest formátummal fog menni, 1 kaszt bannolásával. A két legjobb játékos mindkét csoportból egy single-elimination meccset fog játszani a végén, hogy eldőljön ki szerzi meg az adott régió Téli Bajnoka címét, a $25,000 USD-os nyereményt és egy garantált helyet a 2016-os Hearthstone Világbajnokságra.

Ne maradj le semmiről és csatlakozz a beszélgetésbe, a #HTC hashtag használatával tweet-elj a @PlayHearthstone-nak!

Forrás: Nézzétek a Hearthstone Téli Bajnokságát!

Vissza a főoldalra!

esport világbajnokság patch standard

További híreink