HírekVegyétek meg Naxxramas első szár...

Vegyétek meg Naxxramas első szárnyát és törjétek be a nerfelt lapokat

Borovi Bence | 2016.04.21 16:00
6366

Naxxramas

A kiegészítő már nagyon közel van és az Old God-ok itt kopogtatnak az ajtónkon, de az április 27-ei megjelenés előtt még van néhány dolog, amit mindenképpen tudnotok kell!

 

Vedd meg Naxxramas első szárnyát április 26-áig!

  • A Hearthstone első kiegészítőjét, Naxxramas-t legkésőbb április 26-án tudod megvenni, azt követően csak a gyűjteményből lehet majd kraftolni. Viszont, ha legkésőbb április 26-áig megveszed Naxxramas első szárnyát, akkor később bármikor megveheted a többit is. Ugyan Naxxramas soha nem lesz része már a Standard formátumnak, de mégis azt javaslom, hogy érdemes megvenni az első szárnyat!
  • Ha nem veszed meg legalább az első szárnyat, akkor sosem fogod tudni már kiélvezni azt a kaland módot, soha nem ölheted Naxxramas ellenségeit. Azt se feledjük, hogy a heroic teljesítéséért egy kártya hátlap is jár, amit különben nem fogsz tudni megszerezni már.

Törd be az összes nerfelt lapot április 27 és május 11 között!

  • Április 27-étől május 11-éig teljes áron törhetőek be a nerfelt lapok (ide kattintva tekintheted meg őket), érdemes mindent betörni! Ha esetleg később az egyik lapra mégis szükséged lenne, akkor ugyanannyiért tudod lekraftolni, mint amennyiért ebben a két hétben betörheted, tehát nem veszíthetsz semmit azzal, ha május 11-éig betöröd őket!

A mai napon (április 21., csütörtök) este 19:00-kor fogják bemutatni az összes Whispers of the Old Gods kártyát! Érdemes lesz nálunk követni a bejelentést!

Ezeket az információkat már a Whispers of the Old Gods összefoglaló cikkünkben is megtalálhatjátok!

 

wog kiegészítő standard naxxramas

További híreink