HírekVisszatérítés kérhető a Legendar...

Visszatérítés kérhető a Legendary hős portrékért

Borovi Bence | 2022.12.23 09:00
1421

Sylvanas, Ranger General

Sokan úgy hitték, hogy az új Legendary portrék (Sylvanas és Arthas) rendelkeznek animált Hero Powerrel is, de ez nem így van, ezért a játékosok most visszatérítést kérhetnek.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Sziasztok,

Frissítettük a termék leírást a Sylvanas Ranger General Legendary csomag esetében, és tisztázni akarjuk ezt a változtatást.

Néhny (nem 3D-s) prémium hősportré úgy készül, hogy egyedi Hero Power VFX-et (vizuális effekteket) is kapnak. Azonban az új Legendary (3D) hősportrék esetében azt akartuk, hogy a fókuszban a 3D-s hős modell legyen, így a portré egy speciális animációval rendelkezik, amikor használod a Hero Poweredet. Felhívták a figyelmünket, hogy a Legendary hősportrék leírásának megfogalmazásából úgy tűnt, hogy a Legendary hősportrék mindkét effekttel rendelkeznek, ezért módosítottunk a leíráson, hogy egyértelműbb legyen.

A változás az Arthas Menethil csomagot és a Sylvanas Ranger General Legendary csomagot is érinti. A Customer Service ("vevőszolgálat") fogja kezelni a visszatérítéseket azok számára, akik az egyértelműsítés előtt vásárolták meg a csomagokat és szeretnének visszatérítést kérni a változás miatt.

Forrás: Hearthstone fórum

bundle portré

További híreink