HírekWinter Veil karácsonyi esemény: ...

Winter Veil karácsonyi esemény: 6 kártyacsomag, ingyenes hős portré (december 21. - január 19.)

Borovi Bence | 2021.12.21 17:00
919

Hearthstone karácsonyi esemény 2021

December 21-én 19:00-kor kezdetét veszi a játékban a 2021-es karácsonyi esemény, amiben egy Legendary küldetéssorozatot lehet teljesíteni, és egy új hős portré is jár ingyenesen.

Legendary küldetéssorozat

December 21-én indul a küldetéssorozat, ami 3 küldetésből áll, mindegyik egy Fractured in Alterac Valley és egy Standard kártyacsomaggal jutalmaz meg, így összesen 6 kártyacsomagot szerezhetsz.

Két Brawl tér vissza

Először a Gift Exchange Brawl fog visszatérni, ahol mindkét játékos ajándékokat kap a Télapótól. A játékosoknak az ajándékok kinyitásáért kell harcolniuk, hiszen azok nagy bónuszokat rejtenek!

Ha most játszol először ebben a Brawl-ban (tehát a korábbi években nem játszottál), akkor egy kártyacsomag helyett a Winter Veil Treat kártyacsomag lesz a jutalmad.

A következő héten pedig a Koboldapó fogja szállítani az ajándékokat a Wacky Waxy Winter Veil Brawl-ban.

Ingyenes Snowman Thrall hős portré

Ingyenes Thrall hős portré

December 21-étől a Shopban bárki kérheti ("Claim") ezt az ingyenes hős portrét!

Még több karácsonyi portré a Shopban

Új csomagok és portrék

Nemcsak Thrall szórakozik jól a hóban. Miközben az ingyenes Thrall portrédat szerzed meg, nézz szét jobban a Shopban, hiszen további Winter Veil csomagokat találhatsz a tradícionális Hearthstone-hoz és a Battlegrounds-hoz is, továbbá a Greatfather Winter Magni szettet is megtalálhatod.

Battle for Alterac Valley frissítés (Honor esemény)

Battle for Alterac Valley Honor esemény

Mindkét frakció becsülettel küzdött az elmúlt napokban, és mindkét oldal több, mint 1 milliárd Honor pontot ért el december 14-éig! Az esemény elején a Szövetség (Alliance) vette át a vezetést, összefogtak és együtt nagyon erősek! Vajon képesek lesznek megtartani előnyüket, vagy a végén a Horda visszaszerzi a völgyet? Ez csak rajtatok múlik, harcoljatok tovább egészen január 11-éig!


Közben itt a Hearthstone Hungary-n is zajlik egy Honor esemény, ahol két Mega Bundle-t (2x 80 EUR érték) lehet nyerni a 2022-es év első kiegészítőjéből. Minden regisztrált tagunk részt vehet, paklikat kell készíteni és szavazni rájuk, hogy a frakciód pontot gyűjtsön (szavazni vendégek is szavazhatnak, vagyis a barátaitok, családtagjaitok is besegíthetnek egy egyszerű szavazattal, hogy támogassák frakciódat)!

  • A Hearthstone Hungary versenyéről itt olvashattok részletesen!
  • Egyelőre nálunk is a Szövetség vezet, de még semmi sem dőlt el, a csata itt is január 11-éig tart!

Vissza a főoldalra!

winterveil esemény karácsony

További híreink