Összes pakli Új pakli

Standard- Release the Kraken! ( Warrior )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Jaj de szép, amikor ilyen lapokra pazarolják el a sebzéseket. :)

Azért hasonlítsuk már össze azt hogy 1 mana sebez hatott, és 4 mana sebez hatott. Azért nem mindegy, csak kár hogy lényegében a Fireball megcsúfolása ez az egész. Régen még kellett gondolkodni azon hogy a Fireball-t elnyomjuk e egy lényre, vagy arcba lőjük vele az ellenfelünket. Persze ott volt a freeze mage a jó őreg Archmage Antonidas-al, de az még mindig elviselhetőbb volt. Ma meg 1 manáért leszedhet egy 10 manás 8/8-as lényt?! Amihez anno minimum egy Shadow Word: Death vagy egy Big Game Hunter kellett. 

Ja hát itt meg természetesen üres a keze, de pont behúzza a Cram Session-t, amire lényegében az van rá írva hogy, húzz 3 lapot ingyen!

Arcane Intellect meg sír a sarokban hogy drága is és csak 2 lapot húz. 

Utána meg jön természetesen az Ignite is, ami meg 2 mana sebezz végtelen mennyiséget! Fúú.. de útálom ezt a fajta Mage paklit. Elnézést azoktól akik szeretik, én viszont ezért nem szeretek ellene se játszani, nem hogy vele. Kb ott tart már nálam az egész mint, anno a Big Priest paklik wildban. Azokat is utáltam mert ellehetetlenítették a board alapú játékot. 

Aztán meg itt jött szembe egy Drek'Thar-os Priest, ami azért érdekes mert ennek ellenére olyan kontrol megmozdulásai voltak hogy csak pislogtam. :D

Szemfülesek kiszúrhatják hogy a képen szerepel egy Tent Trasher epic lap, míg a végleges listában meg nem. Nos erre majd kifogok térni, de a lényeg hogy tesztelésnek volt benne a pakliban, a Kargath Bladefist helyett.

Itt a szép arany Mordresh Fire Eye mellett az volt a fő poén, csak ezt nem sikerült jól elkapni, hogy a Questline-os jutalomból kaptam a kezembe egy Bulwark of Azzinoth-t fegyvert! Így lényegében megúsztam kisebb karcolásokkal azt a 10 sebzést! :)

Na igazából a Tent Trasher helyett ezért is van bent a pakliban a Kargath Bladefist legendás lap. Jobb szélen van a csoda amiről beszélek, ha valaki esetleg nem ismerné a lapot. 

Üdvözletem! 

Ma egy N'zoth-os, ízig vérig control Warrior paklit hoztam bemutatásra! Az új lapok közül szinte semmi nem került bele a pakliba. Rokara, the Valorous hőslapot sikerült kibontani nemrégiben, és azzal bohóckodtam. De valahogy nem igazán akart működni úgy hogy ő róla lemondtam egyenlőre. Cserébe tele van a pakli régebbi lapokkal.

Viszont EZ FONTOS! Akinek nincsenek meg egyes lapok ( főleg legendás lapokra gondolok ) azoknak azt javaslom hogy vagy helyettesítsék valami olcsóbb lappal a hiányzóakat. Craftolni meg ne craftoljátok le őket, mivel zöme megy majd a levesbe a nagy szelektáláskor. ( március, április környékén ha jól tudom ) 

Arra a kis időre meg nem éri meg, de mindenki saját felelősége és döntése hogy mire költ. De én ezt javaslom hogy tegyétek félre a pormennyiséget ( dust ), lesz majd jobb dolog is amire el lehet majd verni. 

Visszatérve a paklihoz, szerepel benne a Raid the Docks quest lap is. Bár a jutalom amit ebből kapunk, fent tartom hogy túlzásba van véve, ám ha meg úgy nézzük akkor meg egy ilyen szedet vetett pakliba is mennyire jól tud jönni a végtelen érték generálás. 

Bevallom vegyes érzéseim is voltak emiatt. Ha úgy nézzük akkor az agro pirate-es Warrior-t lecseréltem egy control orientáltabb hybrid valamire. 

Ám a Quest lap mellett mégis megfér N'Zoth, God of the Deep legendás lap is. Amivel lesz lehetőségünk elég sok mindent visszahozni a boardunkra. Főleg ha a Questjutalomból kapnánk Circus Amalgam-okat. Lényegében ez is pirate lapnak minősül, így elvileg adhatná. De a gyakorlatban nem így működik a dolog, sajnos. Mondjuk akkor meg lehet túl OP lenne a dolog, N'Zoth, God of the Deep-el együtt. 

Athletic Studies még mindig imádom ezt a lapot. Védelemhez kiváló adalék ez a lap. 

Raid the Docks quest lap, fontos mozgató rugója a paklinak. Pirate lényeink pont annyian vannak hogy ennek a lapnak a feltételeit teljesíteni tudjuk. Játszunk egy Blacksmithing Hammer lappal. Ennek azért van fontos szerepe, mivel ez az egyedüli egy fegyver ami van a paklinkban. És ha a Questline lap teljesítésekor nincs fegyver a paklinkban amit felhúzhatna nekünk akkor, az cikki helyzeteket szül. :D

Épp ezért ha ezt a fegyvert hamarabb fel is húzzuk akkor a Tradeable képességének hála visszakeverhetjük a paklinkba a Blacksmithing Hammer-t, egy másik lapért cserébe. 

Egyébként a Blacksmithing Hammer meghálálja a többszöri pakliba való visszakeverést. Ugye minél többször kevered vissza, annál több Durability-vel fog rendelkezni. 

Emellett pedig jó pakliforgató lap is a Blacksmithing Hammer. Van a pakliban egy Shiver Their Timbers! spell lap is. Igaz hogy kevés pirate lénnyel játszuk, ám ha Questline jutalom kijátszása után már igazán jól tud jönni ez a lap, mert ugye ilyenkor már fixen kapjuk a pirate lényeket. 

Stage Dive szintén jó laphúzásnak, mivel játszunk jó pár Rush-os lénnyel a pakliban. Ha sikerül Corrumpálni akkor még fel is buffolja a húzott lapot. Ez általában nem fog gondot okozni mivel 1 manás lapról van szó. 

Annoy-o-Tron kiváló taunt lap még mindig, ennek ellenére szinte alig láttam metajátékban.

Harbor Scamp pirate lény és még fel is húzza a többi pirate lényt a paklinkból. Kiváló! 

Minefield korai leszedésnek, főleg tokken alapú paklik ellen. 

Cargo Guard fontos lényünk egyike. Amellett hogy pirate, még armort is pakol ránk. Kvázi gyógyít rajtunk körönként 3-at. Mondanom se kell hogy isnta célpont ez a lap ellenfeleinknek. 

Death's Head Cultist minimális gyógyítás, és taunt lény. Ráadás N'Zoth, God of the Deep általában fixen vissza is tudja majd hozni. 

Defias Cannoneer-el próbáljátok meg teljesíteni a végső Questline feltételt. Mivel a Blacksmithing Hammer lapot többnyire laphúzásra szeretnénk használni, így ezek a lapok önmagukban haszontalanok fegyver nélkül. Épp ezért akkor érdemes őket kirakni ha velük teljesítitek a Raid the Docks Questline lap útolsó feltételét. Azaz hogy játssz ki 2 darab pirate lényt. 

Miután már lesz mivel támadnunk ezek is kifogják osztani az extra sebzéseket. Feltéve ha életben maradnak addig. 

Fishy Flyer kiváló rush-os lény. Nagy dögök ellen is jól alkalmazható ez a lap. 

Kargath Bladefist már említve volt korábban. Szintén fontos control eszközeink egyike. Ha ügyesek vagyunk rengeteg armor-t pakolhatunk magunkra, ami végjátékban kicsit se elhanyagolható dolog. 

Akinek nincs meg az berakhat a helyére egy Tent Trasher-t, vagy ha még olcsóbban akarja megúszni a dolgot, akkor egy extra Fishy Flyer is bekerülhet a pakliba. 

Egy darab Brawl, anélkül nem Warrior a Control Warrior. :)

Játszunk Ringmaster Whatley legendás lappal is. Általában 2 lapot fogtok vele húzni, de nem ritka hogy ha sikerül vele 3 lapot felhúzni. Főleg a Circus Amalgam lapoknak köszönhetően. 

Taelan Fordring szinte bérelt helye van itt. Játszunk még egy darab Claw Machine lappal is. Leszedés, laphúzás és buffolás egyben, szintén kiváló! Mégis szinte ezt a lapot se látom már játékban. 

Bekerült egy Smug Senior lap is pakliba. Amellett hogy védelmi célt szolgál, Varian, King of Stormwind lapnak se utolsó célpont. Varian, King of Stormwind egyébként szintén ütős kis lap ide, szinte mindig sikerült vele aktiválni a dolgokat. Azaz hogy Rush-t, Taunt-ot, és Divine Shield-et kapjon. Plusz újabb laphúzós lap.

Ha nem lenne elég leszedésünk itt van még erősítésnek Goliath, Sneed's Masterpiece legendás lap is. És végezetül itt van még nekünk Ysera the Dreamer legendás sárkány is. Vele főleg a kézbe visszaküldő spelt és a buffolos spell lapot szoktam használni. 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásának. Ahogy láthatjátok elég sok lehetőség van a pakliban. Leszedés van dögivel, laphúzással se lett fukarkodva, és nagy általánosságban mindig tudunk boardon maradni. Hiába szedik le a dolgainkat. 

Nem is ragozom tovább a szót, akiket érdekel azok tegyenek vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Ez egy kiváló pakli!

11

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőAthletic Studies x2 1
United in Stormwind kiegészítőRaid the Docks x1 1
United in Stormwind kiegészítőShiver Their Timbers! x1 1
Darkmoon Faire kiegészítőStage Dive x1 1
United in Stormwind kiegészítőHarbor Scamp x2 2 2 2
Darkmoon Faire kiegészítőMinefield x2 2
United in Stormwind kiegészítőCargo Guard x2 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőDefias Cannoneer x2 3 3 3
United in Stormwind kiegészítőBlacksmithing Hammer x1 4 5 1
Ashes of Outland kiegészítőKargath Bladefist x1 4 4 4
Core szettBrawl x1 5
Darkmoon Faire kiegészítőRingmaster Whatley x1 5 3 5

Semleges lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettAnnoy-o-Tron x2 2 1 2
Forged in the Barrens kiegészítőDeath's Head Cultist x1 3 2 4
Darkmoon Faire kiegészítőCircus Amalgam x2 4 4 5
Scholomance Academy kiegészítőFishy Flyer x1 4 4 3
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Darkmoon Faire kiegészítőClaw Machine x1 6 6 3
Scholomance Academy kiegészítőSmug Senior x1 6 5 7
United in Stormwind kiegészítőGoliath, Sneed's Masterpiece x1 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőVarian, King of Stormwind x1 8 7 7
Darkmoon Faire kiegészítőN'Zoth, God of the Deep x1 9 5 7
Core szettYsera the Dreamer x1 9 4 12

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.10 18:31

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Egy valóban kiváló pakli, gratulálok. Végre valaki kibújt Rokara szoknyája mögül :D

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2022.01.11 10:28 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen! Amúgy ennyire népszerű lett a lap?! Én elvétve találkoztam vele, csak azért kérdem. De paklikat nézve is láttam már pér helyen megfordulni.

Pirates wariban, nem értem amúgy miért rakják bele. Nekem kicsit olyan mintha akarnák hogy jó legyen, de valójában meg nem az. 

Alacsony szinteken még mindig a questmage és hunter amivel többet találkozom, néha warlock és warrior ami előfordul még. Utóbbi kettőből természetesen a questes verzió. :D

Kíváncsi vagyok a questline paklik milyen support lapokat kapnak majd a soron következő miniset-el? :P :D 

#3

2022.01.11 11:58 | Válasz: (#2) Alfons (Rare) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Én a questline rewardra gondoltam, és magának a Raid the Docks-nak a kontroll játékot támogató felhasználásár. A hőslapról nem tudok semmit…

There must always be a Hearthstone Hungary…

#4

2022.01.11 15:58 | Válasz: (#3) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Ja, bocs én értettem félre a dolgot! Hát így igen, én mindig is szeretem ha van B tervem is. Hs-ből próbálok Yugioh-t csinálni. :P :D

Na jó nem, de amúgy tényleg tudnám díjazni ha egy pakli nem csak egy stratégiára, Hs nyelvén EGY lap köré építenének paklikat. Sokkal változatosabb is lehetne akár maga a meta is, ha nem a százalékok dominálnának. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás