Összes pakli Új pakli

Gonosz Lovasok

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Frostmourne hátlap! Frostmourne hátlap

Sziaszok!

Most egy érdekes és élvezetes paklit fogok bemutatni, inkább lazább meccsekre, vagy ha 10 és 5-re végződő rankokon vagy! 

Az összeállítás a 4 Lovasra épül, vagy hogy még szebben hangozzon: Az aljas 8-as paripákra! Ha az ellenfél Silence, Dirty Rat, Mutanus the Devourer, Steamcleaner stb híján van, akkor a lovasok nem kegyelmeznek! Ha megvan akkor sincs veszve a remény! Mondjuk big priest (neptulon), vagy gyors otk paklik ellen nem móka a játék! 

A Pakliról: Érdemes megfigyelni az ellenfelet, milyen decket hozott, Pirate Rogue? Undeados facepriest? Lassabb Kontrol? Az ellenfél típusának megállapítása után döntjük el, mikor mit és hogyan használjunk! Pl egy 30 lapos aggro ellen hagyjuk a lovasokat, mert nem velük fogunk nyerni. A lassabbak ellen pedig tartalékoljuk a Zola the Gorgon-t és a Youthful Brewmaster-t az Uther of the Ebon Blade hero powerjére. Pl 50armoros ellenfél esetében). 

Kezdésnek: Általánosan a Crystology mindig jó kezdőkézben, és az Alliance Bannerman! Laphúzások és pályára tehető lények mindig jól jöhetnek! A Famished Fool a kezünkben hamar 3 lapot fog húzni, amennyiben az olcsó minionjainkat leütik! Hand of A'dal jól fog jönni, ha már vannak a pályán lényeink!

Túlélés: Armor Vendor nagyszerű első körös harcos face ellen. Crystalsmith Kangor healjeinket megduplázza, Animated Broomstick-el szintén jó heal és clear! Holy Maki Roll ami Crystalsmith Kangor-al is jó és Wild Pyromancer-el meg boardkill. Zilliax - magnetizálható a The Leviathan-al, b oostolható Hand of A'dalal és Righteous Defenseel, Alliance Bannerman féle felhúzással +1/+1, Desperate Stand-el visszahozható és úgy + taunt és +heal. Kazakus, Golem Shaper tud adni life steal golemet, és Sire Denathrius is szépen tud tölteni. Ide lehet még sorolni Uther of the Ebon Blade fegyóját is!

Egy rendkívűl jó túlélő lap még a Starlight Groove! Egy átlag Kingsbane pakli nem tud ellene mit kezdeni, ha végig fennt tudod tartani a divine shieldet! A pakli rendelkezik holy spellekkel és Battle Vicar is segédkezik a holy spellek adagolásában!

Terep tisztítás: A jó öreg Lord Barov+ Animated Broomstick, Lord Barov+ Astalor Bloodsworn, Lord Barov+ City Tax, Lord Barov+ Consecration, Equality+ City Tax, Equality+ Consecration, Wild Pyromancer+ spellek de főleg Equality vagy Holy Maki Roll!, Anachronos a legjobb, mikor az ellenfélnek visszajönnek az eltüntetett harcosai, és hozzáadódnak az újakhoz, így duplán húzol hasznot egy Equality City Tax kombóval! :D

A lovasok! Uther of the Ebon Blade: Mind a négy fajta lovasra szükség lesz, ezért ha már van az egyik féléből a kézben, akkor ne küldj vissza ismét ugyanabból a fajtából! Ha már Zola the Gorgon és Youthful Brewmaster segítségével a kezedbe tettél két különböző lovast onnan már nyert ügyed van ha felhúztad a Garrison Commander-t! A te körödben kijátszod a két lovast, lehozod Garrison Commander-t és duplán hero power és win! Fontos hogy mind a 10 manára szükség lesz!

Rivendare, Warrider: Ő a második esély a győzelemre, ez esetben az Animated Broomstick és az Order in the Court lesz segítségre! Ha silencelik de még életbe van mehet rá a Desperate Stand, vagy akkor is ha nincs, de jól megmilleltek!

Amikor Rivendare, Warrider meghalt, ki lehet hozni az Order in the Court-öt majd nagy kihúzod őket, és a Animated Broomstick-ek segítenek a tauntos és a Lifesteales példányok megölésében! Igaz ez az opció gyakorlatban nem gyakran fog így kijátszásra kerülni de lehetőségként jó lehet! [Bármikor szükséged lehet éppen Sire Denathrius-ra vagy Uther of the Ebon Blade-re és akkor nem erre fogod tartogatni a lapokat! Ugyanez az Animated Broomstick esetében!

Most nagyjából ennyi lenne a pakli, igyekeztem rugalmassá tenni, változatosabbá tenni a felsorolást, mert nem jó ha egy pl Dirty Rat miatt múlna a dk paklik élete! A leírás most különösebben az új játékosoknak előnyös, hátha még akad olyan! :D 

8

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 113

365 napon belül: 23

Átlagos értékelés: 5.48 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok (25 db)

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőCrystology x2 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőHoly Maki Roll x1 1
Core szettRighteous Protector x2 1 1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattle Vicar x2 2 1 3
United in Stormwind kiegészítőCity Tax x2 2
The Boomsday Project kiegészítőCrystalsmith Kangor x1 2 1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDesperate Stand x1 2
Core szettEquality x2 2
Core szettHand of A'dal x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőOrder in the Court x1 2
United in Stormwind kiegészítőAlliance Bannerman x2 3 2 2
Core szettConsecration x1 3
Scholomance Academy kiegészítőLord Barov x1 3 3 2
United in Stormwind kiegészítőRighteous Defense x1 3
Festival of Legends kiegészítőStarlight Groove x1 3
March of the Lich King kiegészítőAnachronos x1 7 8 8
Voyage to the Sunken City kiegészítőThe Leviathan x1 7 4 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőUther of the Ebon Blade x1 9 30

Semleges lapok (15 db)

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőAnimated Broomstick x2 1 1 1
Core szettArmor Vendor x1 1 1 3
March of the Lich King kiegészítőAstalor Bloodsworn x1 2 2 2
The Grand Tournament kiegészítőGarrison Commander x1 2 2 3
Core szettWild Pyromancer x1 2 3 2
Core szettYouthful Brewmaster x1 2 3 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
Core szettZola the Gorgon x1 3 2 2
Forged in the Barrens kiegészítőKazakus, Golem Shaper x1 4 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőFamished Fool x2 5 3 5
Core szettZilliax x1 5 3 2
March of the Lich King kiegészítőRivendare, Warrider x1 6 6 6
Murder at Castle Nathria kiegészítőSire Denathrius x1 10 10 10

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.05.09 10:37

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv! Tetszik az aljas 8-as felhozatal, kár hogy Uther of the Ebon Blade-t azóta se sikerült beszereznem, pedig jó ideje szemeztem már vele. :D

De a Rivendare, Warrider is hiányzik. Hát igen ez van mikor már az ember nem foglalkozik aktívan ezzel a játékkal, nem mintha annyira hiányozna. 

#2

2023.05.09 13:14 | Válasz: (#1) Alfons (Rare) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

A frozen throne lapokat megkaptuk valamikor, csak nem örökbe azthiszem :(. Poén az ebon Pala , de mióta cariel hős kijött azóta azt játszák az emberek.  Bár más a kettő, mégis több pakiba hasznos cariel!

offtopic: jaa az aljas nyolcas jó film én is szeretem, kevés Tarantino filmet láttam de általában tetszettek. Abban a filmben a fejezetekre bontás, vagy inkább narráció ami zavart. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás