Összes pakli Új pakli

Medivh's Menace

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Ezúttal egy elképesztően szórakoztató és meglehetősen effektív Wild Mage paklit hoztam nektek. A pakli saját készítésű, Kibler YouTube-os "Kazakus N'Zoth" és egy HearthPWn-n "Wild N'Zoth Mage" saját kezű összeturmixolása.

A pakli a Reno Jackson és Kazakus által kijelölt koncepción alapuló, minden kártyából csak egy darabot futtató control Mage pakli.

Hogyan játssz a paklival?

Amit én kifejezetten szeretek ebben a deckben, hogy rengeteg win condition van benne. A Reno+Zola kombó, az N'Zoth által visszahozott board, Mage DK és az elementál-szinergia, Kazakus: minden amit akarasz! (megjegyzés: a deck meccseinek 70%-a fatigue-ba megy, ha nem kedveled a hosszas meccseket, vagy villámtempóban haladnál ladderen, ne játszd!) A mérkőzéseket egyértelműen a kis minionjainkkal nyitjuk, majd jönnek a közepesek. Itt már spellekkel pusztítjuk az ellenfél boardját, rengeteg az AoE. A midgameben kezdjük el a leendő N'Zoth-unkat is felépíteni. A játék végére behúzzuk a DK-t, ami rengeteg sustain-nal lát el minket, ott lesz a Kaza spell és a 2 Reno, hogy akár az 50. körig is elbírjuk a strapát. A lényeg, hogy az ellenfél kifáradjon, kifogyjon a pakliból, és akkor bevisszuk a végső csapást egy Water Elemental-lal teli asztallal, egy N'Zoth-tal vagy Pyros 10/10-es alakjával, ezek ilyenkor általában már megoldhatatlan fenyegetések.

Mulligan

Kicsit összetett a dolog. Vannak lapok, amiket feltétlenül megtartunk: Pyros, Arcanologist, Mistress of Mixtures, Mad Scientist, Forgotten Torch, Arcane Intellect (aggro ellen NE, ha nincs curve) Aggro ellen kifejezetten keressük a Volcanic Potiont. Ha nálunk van a Coin, akkor elég széles spektrumon mulliganelhetünk: ellenféltől függően maradhat Coinnal a Reno Jackson, Kazakus páros is, na meg a Sludge Belcher (aggro ill. midrange ellen) Feltétlenül keverjük le a nagy lényeinket és a secreteket, valamint az 5 mana+ spelleket.

Kulcslapok/Replacementek

Nagyon sokat teszteltem a pakli végleges formáját, szerintem így a legerősebb, nem érzek benne felesleges lapot. Az alapvető kártyákat (pl. Ice Block, Azure Drake) nem magyaráznám, de kitérnék 1-2 érdekességre.

N'Zoth, the Corruptor: A Standard egyik gigásza távozott Wildba, a kombinációk tárháza végtelen: Belcher, Sylvanas, Mistress, Pyros, Sindragosa 0/1-esei... Elképesztő value van ebben a lapban Must-have

Pyros: Abszolút helye van a pakliban. Ez a lap állati erős, önmaga egy 2/2 és 6/6-os testet ad N'Zothoz + a játék végén 3 10/10 lifesteal minionunk is lehet. Must-have

Sindragosa: Mikor kijött ez a kártya, mindenki azt mondta, hogy lassú lesz és gagyi. Ellenben elképesztő értéket hordoz: 8 mana 8/8 test, 2 random legendary. (ami lehet Millhouse Manastorm vagy valami ratyi, de legtöbbször jó) Maximum value a DK kijátszása után: 10 mana 8/8 body 3/6 lifesteal elemental +1 random legend 1 körben (+ potenciálisan 1 plusz elementál és 1 plusz legend a kövi körben) Must-have

Zola the Gorgon: Betegesen alábecsült ez a lap. 3 manáért a kezedbe adja egy minionod másolatát, ami E-L-K-É-P-E-S-Z-T-Ő: 2 Reno, 2 Kazakus, 2 Solia, 2 N'zoth, soroljam? Nem must-have, pl. Manic Soulcaster helyettesítheti, de nem ugyanaz a value

Inkmaster Solia: Egy lap, ami nagyon kevés pakliban szerepel, pedig fenomenális. 7 manáért kapunk egy 5/5-ös testet és egy free spellt. Ha kicsit variálunk a számokkal, rögtön látszik, hogy hatalmas értéke van. Képzeljük el úgy, hogy a spell maga, amit kijátszunk, 7 manába kerül (tökmindegy, hogy ez egy Frostbolt vagy egy Pyroblast) és a szövege mellé odakerül: Summon a 5/5 minion. Nyilván akkor éri meg igazán, ha 6+ manás spellekkel játszuk, a legbrutálisabb kombót a 10-es Kaza potionnel adja, de Flamestrike-kal vagy Firelands-zel is nagyot szól. Nem must-have, igazából sok legendaryval helyettesíthető, vagy akár egy sima Frostbolt/Fireball is mehet a helyére, de én fantasztikusan jónak érzem ezt a lapot, sosem szokott a kezemben maradni, Kazakussal pedig verhetetlen páros. (példa: 7 mana Summon a 5/5 minion [Solia], deal 8 damage, summon an 8/8 demon azért nem is rossz, mi?)

Matchupok

Igazából ha jól játszunk és/vagy nincs oltári pechünk, akkor a pakli én azt gondolom hogy minden wild decket képes megverni. Aggrok ellen az a kulcs, hogy behúzzuk az AoE-kat és healt, ritka hogy kikapjunk tőlük, hacsak nincs oltári makkjuk. Ha van egy kaszt, ami igazán megesz minket, az a Sámán, verhető, de brutálisan erős a midrange verziója. Legtöbbször Pala/Warlock jön amúgy szembe, ezek ellen eddig kifejezetten jól muzsikált a pakli.

 

Jó szórakozást kívánok, várom a visszajelzéseket!

 

Ez egy kiváló pakli!

7

Szöcsi profilképe

Szöcsi (Diamond Common)

Létrehozott paklik: 9

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 12 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőArcane Artificer x1 1 1 3
Journey to Un'Goro kiegészítőArcanologist x1 2 2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőPrimordial Glyph x1 2
Journey to Un'Goro kiegészítőPyros x1 2 2 2
Legacy szettArcane Intellect x1 3
Legacy szettCounterspell x1 3
League of Explorers kaland módForgotten Torch x1 3
Legacy szettIce Barrier x1 3
Legacy szettIce Block x1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőVolcanic Potion x1 3
Legacy szettFireball x1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Legacy szettPolymorph x1 4
Legacy szettBlizzard x1 6
Journey to Un'Goro kiegészítőMeteor x1 6
one Night in Karazhan kaland módFirelands Portal x1 7
Legacy szettFlamestrike x1 7
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőInkmaster Solia x1 7 5 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSindragosa x1 8 8 8
Knights of the Frozen Throne kiegészítőFrost Lich Jaina x1 9 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMistress of Mixtures x1 1 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x1 2 2 6
Legacy szettDoomsayer x1 2 0 7
Curse of Naxxramas kaland módMad Scientist x1 2 2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x1 5 3 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Még több Control Mage pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás