Összes pakli Új pakli

Standard- Nellie, nyomában!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Rain on the pane hátlap! Rain on the pane hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy inkább érdekes, mint sem effektív Warrior paklit hoztam nektek! Megint csak Vanndar Stormpike köré van építve a pakli. Nézzétek el nekem amikor kijöttek a lapok én a magam részéről a Drek'Thar pakli ötleteket kimerítettem amikor volt ez verseny a horda és az alliance közt, mivel akkor nekem jó ideig csak a Drek'Thar volt meg. Azóta viszont nem is nyúltam hozzá, de láttam már meta-ban is előfordul azóta, egy egy listában. Viszont Vanndar Stormpike-l alig, vagy csak ritkán találom szembe magam. Ezért is van az hogy próbálgatom mit lehetne ebből a lapból kihozni. 

Szerintem egyébként nem lenne rossz legendás a Vanndar Stormpike, viszont értem azt is hogy Drek'Thar miért effektívebb, vagy kedveltebb lap. De úgy vagyok az egésszel, ha már ingyen megkaptuk őket, akkor miért ne bohóckodnék velük. És az egyik ilyen bohóckodásom eredménye lett ez a lista is. :)

Alapvetően az egyedüli lap amivel nem vagyok úgy kibékülve az a Darius Crowley. Alapvetően szerintem ez a lap az aggro pakli ellen lenne igazán hatásos, ám az hogy 5 manás lény, ráadásul legendary, tehát csak 1 darabbal lehet játszani a pakliban, igen csak levon az értékéből. Jól hangzik hogy lényegében azzal hogy gyengül, egyúttal erősödik is, ám például mirrorban, ez hatalmas hátrány, mert előkészületek nélkül mehet rá egy Execute. Ám a fő probléma az hogy gyakran a mostani aggro paklik ellen már nem feltétlen az 5.kör a vízelválasztó, sokszor már az első pár körben is úgy mond eldőlt a meccs végkimenetele. 

Lassabb paklik ellen meg szinte semmit nem csinál, és lássuk be azért messze voltak és vannak tőle jobb Rush-os lények. Kapásból itt van nekünk a Mothership is, ami igaz hogy drágább 1 manával, de az hogy marad utána valami ha leszedik, mennyivel jobb már. Ráadás az csak egy rare lap, így kapásból játszhat az ember belőle 2 darabot is a paklijában.   

Vanndar Stormpike-l kombózva még egy érdekes dolog, ha sikerül olcsóbbá tennie a Darius Crowley-t és még ha időben ki is tudjuk húzni/játszani, akkor nem mondom hogy nem tud megszaladni a lap, de ahogy az látható sok a " ha ". Elég szerencsésnek kell lenni hogy ezek így " minden meccsben " kijöjjenek, ami azért kb lehetetlen.

Mivel a Darius Crowley most a core set része, így bárki kipróbálhatja akinek esetleg eddig nem volt meg, én is ide tartozom. Épp ezért talán kicsit túl nagyok voltak az elvárásaim ezzel a lappal kapcsolatban. Kipróbálásnak jó, ha valaki nem ismerte volna, de én inkább raknék a helyére vagy még egy extra Mothership, Shieldmaiden vagy Brawl-t. 

A Forged in Flame + Azsharan Trident egy érdekes kis kombó, és igazából bőven elég is az egy darab Forged in Flame, szerintem. Nem egy világi kombó, de ha lapszűkében vagytok akkor jól tud jönni. Bár az is igaz hogy emellett is van elég laphúzásunk, így lényegében ez a kombó is hanyagolható, ha valaki úgy érzi. 

Armor generálás szintjén is el leszünk látva bőven, így a Shield Slam is effektívebb lesz hogy megérje a 2 példányt berakni a pakliba. Aggro ellen ne sajnáljátok elhasználni, a tempo előny vesztés neki jobban fog fájni hosszútávon, mint nektek. Quest Hunter még mindig problémás ilyen téren, de az armor generáló lapok sokat fognak segíteni abban hogy túléljétek az ostromot, amire az a pakli képes. 

1 darab Slam lapot érdemes betartani a Grommash Hellscream-nek ha úgy adódik, de ha elég szerencsések vagytok akkor a Vanndar Stormpike segítségével, egy körben ki fog férni az Overlord Saurfang és a Grommash Hellscream is. Mivel játszunk Frenzy-s lényekkel amik szintén csak a túlélésünket fogják segíteni, akár aggro, akár lassabb paklik ellen is, így az Overlord Saurfang fixen fog visszahozni nekünk Frenzy-s lényeket, amiket már korábban letakarított az ellenfél.

Ha a Vanndar Stormpike olcsóbbá tette a Grommash Hellscream-t és az Overlord Saurfang-t is, akkor utóbbi fixen sebez a Grommash Hellscream-be is, ha kifér mellé, így máris 10 támadó erővel fog rendelkezni, és mellette meg van még egy halom stat is, amiről szintén gondoskodnia kell az ellenfélnek. 

És ezzel lényegében le is írtam a fő győzelmi feltételt amivel szeretnénk nyerni. Kicsit körülményesnek hathat így leírva, gyakorlatban viszont meglepően hatásos tudott lenni, Igaz lassabb paklik esetében legfőképp!

Nellie, the Great Thresher, pedig igazából csak amolyan adalék, bár nem tagadom ha összetudunk belőle kaparni magunknak egy Mr. Smite-t, akkor szintén előfordulhat hogy " ezzel " a lappal adhatjuk meg a végső kegyelemdöfést!

Azsharan Sentinel igazából csak teszt jelleggel került a pakliba. Szintén felemás érzéseim vannak a lappal kapcsolatban, mivel van mikor jól tud jönni, valamikor meg kevés. Ezt a lapot is érdemes lehet lecserélni mondjuk még egy extra Azure Drake, Shieldmaiden, vagy Brawl lapra. 

A Blackscale Brute lapunknak is mindig nagy eséllyel lesz fegyver a kezünkben, ha más nem hát a Kresh, Lord of Turtling lapból fogunk kapni. Egyébként a teknős nagyon fontos része a paklinak mivel masszívan segít abban hogy túléljünk. Overlord Saurfang pedig fixen visszafogja hozni, a Taurajo Brave lappal együtt. Ami lényegében extra armor mennyiséget jelent nekünk, illetve a Taurajo Brave lapnak köszönhetően még le is szedhetünk valamit az ellenfelünk térfeléről. 

A Taurajo Brave és Execute lapokat pedig a Whirlwind, illetve a Man the Cannons lapokkal szeretnénk kombózni. Szükség esetén a Slam, Shield Slam, és a Bash lapok is szóba jöhetnek. 

A többi lapot pedig nem részletezném, a főbb kombókat elsoroltam hogyan vagy miként érdemes használni! 

Ha nem is egy erős vagy effektív listáról van szó, szerintem elég szórakoztató tud lenni, és akinek megvannak hozzá a lapjai azok tegyenek vele egy próbát. Egyébként majdnem sikerült egy ingyenes verziót csinálni az egészből, 3 legendást ( Kresh, Lord of Turtling ha valaki nem vette meg a miniset-et, Overlord Saurfang, és Nellie, the Great Thresher ) leszámítva.

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

Ez egy kiváló pakli!

6

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (25 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettExecute x1 1
Core szettShield Slam x2 1
Core szettSlam x2 1
Core szettWhirlwind x1 1
Core szettBash x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőForged in Flame x1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőGuard the City x2 2
United in Stormwind kiegészítőMan the Cannons x1 2
Core szettShield Block x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőAzsharan Trident x2 3 3 2
United in Stormwind kiegészítőHeavy Plate x1 3
Core szettBrawl x1 5
Core szettDarius Crowley x1 5 4 5
Core szettShieldmaiden x1 5 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőKresh, Lord of Turtling x1 6 3 9
Voyage to the Sunken City kiegészítőBlackscale Brute x1 7 5 6
Voyage to the Sunken City kiegészítőNellie, the Great Thresher x1 7 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőOverlord Saurfang x1 7 5 4
Core szettGrommash Hellscream x1 8 4 9

Semleges lapok (5 db)

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőVanndar Stormpike x1 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőAzsharan Sentinel x1 5 5 6
Core szettAzure Drake x1 5 4 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőMothership x1 6 5 4
Forged in the Barrens kiegészítőTaurajo Brave x1 6 4 8

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.05.09 13:50

Fefe78 profilképe

Fefe78

Hello.

Êrdekes pakli.Mivel Nellie a pakli része,ő nagyon jó barátságban van mr.Smite-el,pláne így hogy Vanndar lefarag az árakból Tuti  minimum 20 pofon kapásból az ellenfél képébe.

#2

2022.05.10 08:37 | Válasz: (#1) Fefe78 hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv!

Igen ahogy az a leírásban is szerepel Nellie, the Great Thresher adhat nekünk egyfajta második győzelmi feltételt, de én továbbra is csak amolyan extra ként tekintek rá. Mivel nem garantált hogy minden egyes alkalommal megkapjuk belőle Mr. Smite-t. Ugyanígy a Vanndar Stormpike se feltétlen megbízható, mert könnyen előfordulhat hogy a nagy lapjaink ideje korán a kezünkben landolnak, ( a játéktól függ hogy első körben már 20 mana értékű dolgon fogok e tanyázni vagy sem, egy Dead Man's Hand lap ilyenkor jönne jól igazán, :D ) és Vanndar Stormpike meg csak utólag érkezik meg. 

Viszont ha minden összejön akkor igen csak megtudnak szaladni a dolgok, valóban. De a Vanndar Stormpike + Overlord Saurfang + Grommash Hellscream kombinációt megbízhatóbbnak éreztem mint a Nellie, the Great Thresher-t. 

#3

2022.05.10 14:03

Fefe78 profilképe

Fefe78

Tényleg sok múlik a szerencsén.Én Nellie+Mr.Smite combót használom "controll" paklimba mellyel ramp druidokat alázok porig hehe.Nyilván nem egy-két lapra kell feltenni mindent.

Jó a paklid melyet kreáltál,kipróbáltam.

### Custom Warrior5# Class: Warrior# Format: Standard# Year of the Hydra## 2x (1) Shield Slam# 1x (1) Sir Finley, Sea Guide# 1x (2) Amalgam of the Deep# 1x (2) Forged in Flame# 1x (2) Frozen Buckler# 1x (3) Brann Bronzebeard# 2x (3) From the Depths# 2x (3) Heavy Plate# 2x (3) Shield Block# 2x (4) Onyxian Drake# 2x (4) Outrider's Axe# 1x (4) Rancor# 2x (4) School Teacher# 1x (5) Azure Drake# 1x (5) Brawl# 1x (5) Gorloc Ravager# 1x (6) Mr. Smite# 1x (7) Mutanus the Devourer# 1x (7) Nellie, the Great Thresher# 1x (7) Rokara, the Valorous# 1x (8) Kazakusan# 2x (10) Shield Shatter# AAECAZfDAw6P7QOm7wO/gAS8igT6jASIoASEsATlsATVsgSLtwSywQSOyQSY1ASk1AQIju0D+IAE+YwEiaAE0qwEjLcElrcEjtQEAA==# # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Nekem ez a pakli közel 80%-os győzelmet hozott és nem 5 partiból.

A paklidat tuti megtartom,nagyon kreatív.

#4

2022.05.10 15:57 | Válasz: (#3) Fefe78 hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen, örülők ha tetszik a pakli! És a paklikódot is köszönöm szépen! Sajnos a Kazakusan nekem nincs már meg, és nagyon nem is állt szándékomban újra lecraftolni. Mondjuk úgy hogy a lapot nem szeretem, de az erejét elismerem. :)

Bevallom kicsit megfáradtam már a játékot illetően, nehéz érvényesülni benne, a másik pedig hogy egy idő után unalmas is lesz számomra, ahogy a meta beáll egy stabil pontba. Viszont ide meg szeretek járni, és paklikat is készíteni, viszont ennek megfelelően ezeket a listákat nem akarom összecsapva kiadni a kezeim közül. Egyszer már meg is kaptam a magamét érte, mondjuk jogosan. :D

Azóta igyekszem az igényeket kielégíteni úgymond. :)

Mindegy is a lényeg az egészből az hogy igyekszem játszható paklikkal szolgálni, de nem célom a meta paklikkal szembe menni, arra én kevés vagyok. Inkább érdekességekkel, vagy fun paklikkal próbálok operálni, amikkel azért néha lehet is nyerni. Amivel meg nem az úgy is fel van tüntetve hogy Casual vagy koncepciós pakli, illetve ötlet. 

Egyszer próbálkoztam meg a legend rang megszerzésével wildban, és végtére sikerült is rengeteg szenvedés árán, de attól a naptól fogva én azt mondtam hogy jó volt szép volt, de én ebből nem kérek többet, nem nekem való a vele járó idegeskedés. :) 

Béta óta játszom és csak nem rég sikerült nekem is elérni a sima legend rangot, ebből is látszik egyébként hogy sose vettem igazán komolyan ezt az egészet, de úgy vagyok vele hogy nem érdekel, a bakancslistámról ezt is kipipálhattam legalább. :)

#5

2022.05.10 17:12

Fefe78 profilképe

Fefe78

Az én bakancslistámon a 10-es legend létra végigmászása szerepel.

Egyébként álltalában még Kazakusan kijátszása előtt eldől a játék kimenetele,köszönhető a rengeteg aggro demon hunter-nek.Ami ellen tökéletes a controll.

Én még friss vagyok,másfél éve játszok csupán.

Palával kezdtem majd áttértem warriorra,megtetszett és leragadtam nála.

Nincs is más paklim....egyenlőre.

A mech mage birizgálja a fantáziámat.

Én nem stresszelek ezen az egészen,elvégre csak egy játék...egy jó játék.

További jó játékot.Légy jó és vidám.

#6

2022.05.11 01:18 | Válasz: (#5) Fefe78 hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen, és viszont kívánom a jókívánságokat! Egyébként teljesen igazad van nem kell ezen stresszelni, én csak a legend szerzésre értettem hogy akkor azért idegesítő volt amikor oda vissza kellett mászni, mert általában mindig amikor 1 vagy 2 meccset kellett volna nyerni, hogy meglegyen a legend, akkor mindig de mindig bedobott olyan ellenfeleket akiktől kikaptam, és akkor általában vissza is estem diamond 1-ről, 3-ba is akár. És egy idő után már idegesítő volt az egész, és a hónap utolsó hetében már úgy voltam vele hogy vagy most összejön a dolog vagy sose fogom elérni ezt a dolgot, mert ezt még-egyszer nem fogom eljátszani. 

Azóta már tudom hogy a játék direkt ilyen nehéz ilyenkor, mivel ugye nem akarják hogy sokan elérjék a legend rangot. Ennek ellenére elég sok embert láttam legend hátlappal mászkálni, még alacsony szinteken is. 

Én egyébként azt javaslom hogy legalább 2 paklid legyen, hogy lehessen majd váltogatni köztük. 1 paklival is lehet mászni felfele, de magasabb szinteken már lehet hogy jobban megtudnak fogni, vagy csak pont kedvezőtlen meccsek fognak szembe jönni stb. Érdemes kifigyelni a rangok közti különbséget, hogy mivel játszanak többet adott szinteken, mert előfordulhat hogy pont azt a paklit counter-elik amivel mész, ilyenkor jöhet jól ha van másik paklija is az embernek. 

Nekem is wildban felváltva mentek a quest pirate warrior és a odd quest hunter paklik. Előbbivel szinte hasítottam felfele, míg végül pont az utóbbi volt az ami megállított, így én is kénytelen voltam használni a hunter paklit. Néha kísérletezni is megéri, főleg mirror meccseknél egy egy tech lappal vagy más egyéb ötletekkel. Mivel betéve ismerik a legtöbb meta paklit, így meglepetés erejével érhet fel amikor előkerül egy egy nem megszokott lap, és hab a tortán ha meg is nyeri neked a meccset. 

Ha pedig valaki emiatt felvesz barátnak hogy aztán elküldjön melegebb éghajlatra, azokat ignorálni kell! Sajnos előfordulhat ilyen eset is, ez is másik ok amiért nem akarom ezt még-egyszer végigjárni. 

Amit még tudok javasolni hogy türelem és sok gyakorlás, ha nagyon nem megy akkor inkább hagyd az egészet arra a napra, majd próbálkozz inkább másnap! 2-3 vesztes meccs után érdemes pihentetni, mert ha erőlteted akkor könnyen lehet hogy sokkal többet buksz, mint nyersz. Tudom mert én is végigjártam ezt a diamond 1 és 3 közti ingázást. Ja igen a winstreak mint olyan pedig felejtős diamondban, legalábbis 5-től felfel. Ha veszít az ember akkor bizony egyesével kell visszaszerezni az elvesztett csillagokat. Egyébként a sima legendig még úgy ahogy könnyű is az út, onnan felfele viszont mintha egy teljesen más világ lenne az egész. Én oda már túl kicsi hal voltam a sok cápa közt. :P :D

Úgy hogy én pedig sok sikert kívánok előre is a legend 10 megszerzéséhez! Kellő türelemmel és rutinnal meg lesz majd az is, idővel! :) 

#7

2022.05.11 08:08

Fefe78 profilképe

Fefe78

Kimerítő választ adok az írásodra.

Köszönöm a tanácsokat,igyekszek megfogadni.????

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás