FórumÁltalánosKezdő kérdések

31. oldal / 49 oldal

#601

2019.10.15 20:11 | Válasz: (#600) Vyss (Common) hozzászólására

Rajta vagyok :D ;)

#602

2019.10.17 17:58 | Válasz: (#584) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Na bocsánat, elcsúsztam időben.

Nem tudhatom mi neked a mókás, szóval főleg a kedvelt kasztjaidat és a 2 legendást tartottam szem előtt. Nyilván a készleted még nem túl nagy, a drágább-lassabb paklik egyelőre felejtősek, marad az agró, esetleg a midrange.

Egy dolog jól kivehető: nagyon jól állsz a sámán készletével. Jó sok murloc-od van már - írtad is hogy kipróbáltál egy paklit, - de hiányzik két (négy) kulcslap ami megkerülhetetlen. Nem tudom pontosan milyen paklival mentél és mennyire élvezted. Ha ebben gondolkoznál, akkor egyedül a két Murloc Warleader (800 por) miatt kell jól átgondolnod. Mert egyébként a két Underbelly Angler szerintem nagyon jó üzlet 200 porért, a Murloc Shaman is nagy eséllyel még másfél évig jó lesz, és nagyon könnyű játszani. Jól jönne a Sludge Slurper is, de most elhanyagolható.

Hasonlóan látom a dolgot a Quest Shaman-nal is: nagyon jó csatakiáltásos lényeid vannak, még Barista Lynchen-t is kinyitottad. A meta pakli messze van, viszont a Corrupt the Waters nem csak erős, de jó sok kártyával is lehet körbeépíteni. Nagy eséllyel nyithatsz hozzá jó lapokat és szabadon formálhatod kedvedre. Sokan kedvelik, mert rengeteget lehet vele kombózni. Meg ez is bent lesz még másfél évig, igaz a murloc sámlinál azért valamivel bizonytalanabb a jövője.

Szóval szerintem most a sámánnal állsz a legjobban. A másik irány - ami már kedvenc kasztod - valami agresszív rugó pakli lehetne. Minden fontos tolvaj (a Bazaar Burglary-t lazán tudnád teljesíteni) és kalóz (Captain Hooktusk hab a tortán) lap meg van, egy erős lowbudget agró rugót biztos összelehet dobni ebből. Kár hogy nincsenek Waggle Pick-jeid, Captain Greenskin helyett viszont találhatunk valami mást. Rengeteget dobna az összképen a Myra's Unstable Element, de úgyis csak fél évig marad, annyi hogy egy lendülettel kell győznöd a pakliddal, szóval hanyagoljuk.
Itt is rengeteg lap marad bent másfél évig, és a zsivány alapkészlete még mindig az egyik legerősebb, hiába gyengítették többször is.

Meg nem vettem fontos szempontnak, mert csak pár hónapig él, de a sámán és a zsivány DiT lapjai is pokolian jók a felsorolt paklikhoz (Evolve, Thing from Below, Swashburglar, Shaku, the Collector).

Meg akkor itt lenne még a Secret Mage is, amit mondtál hogy tetszik neked. Esetleg megosztanád a pakli kódját?

Egyelőre ennyit a meglátásaimról, de dumálhatunk még erről ha úgy látod. :)

Szerkesztve: 2019.10.17 18:02

#603

2019.10.17 18:50 | Válasz: (#602) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Nagyon köszönöm a részletes, és iránymutató leírást! 

A Mage paklim: AAECAf0EAuYE1pkDDnGeAcMBuwKrBOwFyQ3nlQO+mAO+pAO/pAOIqQPdqQP0qwMA

Gyorsan még annyit, hogy fentebb írtam, számolni fogom, hányadik nyitásra ad legendaryt: legutolsó Uldum paklim pár napja adott egyet, így befejezettnek nyilvánítottam a vásárlását. Ma játszottam egyet, kaptam egy Uldum paklit questért, és adott egy Siamat kártyát :D Csak azért is, hogy ne tudjak fikázódni :) Ez a lap nagyon jónak tűnik nekem. Amolyan Zilliax szerű... csak ez nem lop, inkább üt :) 

Köszönöm még egyszer, átnézem a paklilehetőségeket :)



 

#604

2019.10.17 20:10 | Válasz: (#603) Vyss (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Gratula Siamathoz. Ő egy igen jó lap és nem is tudok olyan paklit amibe nem lehet betenni.

Nekem egy Blackhowl Gunspire esett. Hát... nem is mondok semmit :D*

*Csak annyit, hogy én a Quest Sámit ajánlom VaBeZ lehetőségei közül. Rengeteg lehetőség van állandóan a kezünkben vagyis mindig tökéltesen be lehe osztani az erőforrásokat és ettől olyan nagyon profinak szoktam érezni magam. A Sludge Surper-ről pedig csak szuperlatívuszokban lehetne beszélni.

#605

2019.10.23 10:10

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy: ha nyitottam egy Stampeding Roar-t és van kettő ironhide nem tudommim (ami 7/7 és overkillel megidéz egy 5/5ös beastet) akkor megéri-e egy Archmage Vargoth+Stampeding Roar kombóra építeni egy paklit úgy, hogy a druid kártya készletem alapvetően Token beállítottságú egy Cenariussal meg egy Ancient of Warral és egy [forest's aid]del (ezek a legértékesebbek)?

Arra gondoltam hogy belerakok sok húzó és buffoló kártyát (pl [arena fanatist]ok vagy mik és Rotten Applebaumok)

#606

2019.10.23 12:51 | Válasz: (#605) Main (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

​​​​​​Helló.

Használhatnád még a Predatory Instincts-et és a Witching Hour-t de ezek mellé elég jól megy a Witchwood Grizzly is. Mondjuk egy Quest pakliba tenném be ezeket. Én nem vagyok egy druida specialista de égettem már meg magam több off-meta druida vonallal is szóval a dusttal csak óvatosan ;) 

Szerkesztve: 2019.10.23 12:52

#607

2019.10.23 14:07

Sziasztok!

Tegnap kezdtem a játékot, ezért lehet, hogy csak benéztem valamit. A főképernyő jelez 8 open pack-et, de nem tudom kibontani őket. Belépek oda, látom a nyíllal jelzett könyveket, de kattintásra csak kék fények futnak át jobb oldalon. Van 200 aranyam is, de nem tudom elkölteni, a játék csak online fizetéssel enged vásárolni.

Windowsos laptopról játszom, ha ez számít. Mit tegyek, hogy kibonthassam a paklijaimat és hogyan lehet aranyért vásárolni? Nálam nincs ilyen opció.

#608

2019.10.23 16:44 | Válasz: (#607) CamoDarkBlue (Golden Common) hozzászólására

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Szia!
A kártyacsomagokat középre kell húzni, akkor nyílnak ki. Kártyacsomagot goldért is vehetsz ha azt választod, hogy csak 1 csomagot veszel egyszerre. Válassz olyan csomagot amit enged egyesével vásárolni.

#609

2019.10.25 18:25

Megint egy kezdő kérdés. Eltűnhetnek lapok a meglévő kollekcióból? Nagy szükségem lenne az egy manás múmiára, ami kettőt gyógyít tetszőleges célponton kijátszáskor, de sehol nem találom. Arra is gondoltam, hogy már nem rakhatom be a kettőt egyszerre a meglévő három paklimba, ezért kidobáltam mindenhonnan és most már nem is tudom visszarakni. Úgy vettem észre, hogy több más lapom is eltűnt, de azok nem tudom mik voltak. Ja, eltűnt a négy manás tauntos lényem is.

Azt hozzátenném, hogy lapozni se tudok az adott manaköltségű oldalon, pedig biztos vagyok benne, hogy néhánynál több lapom van, mint ami kifér egy oldalra.

Szerkesztve: 2019.10.25 18:30

#610

2019.10.25 19:30

Szia!

Én se vagyok veterán, de tegnap történt az, hogy az összes basic lap valahogy kiment a paklijaimból és az írta hogy replace them. Bezártam az appot újraindítottam a telót és nyoma se volt a bugnak ;) 

Szerintem ez lehetett veled ha a 1/4-es silverback gorillára gondolsz

Amúgy úgy is kimennek lapok hogy azokat többé nem használhatod standardben (mert csak az aktuális és a két évvel ezelőtti lapok lehetnek benn) > most kb egy fél év múlva megy ki a Witchwood és a boomsday '(

#611

2019.10.29 17:51

Oké, megint a köddé váló lapok.  Most bontottam egy classicot és megörültem a stealthos, 5/5-ös tigrisnek. Semleges lap, beast, jó a hunter pakliba. De nem került a választható lapok közé. Nincs. Nem látszik. 

Ugyanez a Senjin Shieldmasta-val. Basic lap, minden pakliba választhatónak kéne lennie, de nincs. Abban a két pakliban van, amikből nem merem lecserélni, mert végleg eltűnne. 

A my collection menüben alul van a mana szerinti lapozási lehetőség és az első néhány napban lehetett még oldalra is lapozni, mert a kettő és négy manás lapjaim nem fértek ki egy oldalon. Most ami nem fér ki, az elveszik. Nincs. A lapjaim kb. negyedét-harmadát nem látom.

Egy hete kezdtem a játékot, nyilván nem tudhatok mindent, de ezt csak hibának tudom tekinteni. Nem hiszem, hogy ezek normális dolgok lennének ebben a játékban.

#612

2019.10.29 18:57 | Válasz: (#611) CamoDarkBlue (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

A basic lapok mint a Shieldmasta nem látszanak a kolleckióban ha be van nyomva a Crafting gomb. Nálam sincs most ott. 

#613

2019.10.29 19:29 | Válasz: (#612) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Végül is nem ez volt a probléma, hanem egy nagyon banális benézés. Alul balra van egy ikon, amire kattintva lehet választani a kiegészítők lapjai közül. Legalább is én azt hittem, csak ennyi, mert nem vettem észre, hogy lejjebb is lehet görgetni. És voila, ott vannak a hiányzó lapok. Én meg még újra is raktam a játékot, hátha az segít... :)

#614

2019.10.29 19:31 | Válasz: (#613) CamoDarkBlue (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ez volt a másik tippem. Már el is készítettem hozzá a demostrációs képet de akkor megoldódott. Majd belejössz ;)

#615

2019.10.30 06:44

Szevasztok

Nekem az aréna rewardokkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy :

A 8. győzelem után ugye járhat egy rare, epic , legó lap. Ennek az esélye körülbelül annyi mintha packkot nyitnék? Mármint kb. minden 20. alkalommal "ad" legót?

#616

2019.10.30 20:25 | Válasz: (#615) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szerintem teljesen véletlenszerű, nincs külön szabály.

Lassan 3 éve arénázok, többször végeztem már 7 felett, és eddig egyetlen legendás lapot kaptam.

#617

2019.10.30 20:26 | Válasz: (#615) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szerintem teljesen véletlenszerű, nincs külön szabály.

Lassan 3 éve arénázok, többször végeztem már 7 felett, és eddig egyetlen legendás lapot kaptam.

Szerk.: miért küldte duplán a válaszomat?

Szerkesztve: 2019.10.30 20:28

#618

2019.11.01 07:47

Sziasztok!

Olvastam, ha ma nézem a vb-t twitchen x órától akkor kapok uldum pakkokat (ehhez gondolom az kell hogy ugyanaz az emil cím legyen mindkettőn, de javitsatok ki, mert kellenek) 

Szóval akkor is kapok pakkokat ha nem x órától pontosan nézem hanem kések egy kicsit, mondjuk fél órát?

#619

2019.11.01 10:09 | Válasz: (#618) Main (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Hali,

Bármikor nézheted, az a lényeg, hogy a Battle.net fiókod össze legyen kapcsolva a Twicth fiókoddal. Ehhez be kell jelentkezni böngészőben a B.net fiókodba aztán Twitchen a beállításokban össze tudod kapcsolni a két fiókot. Arra figyelj, hogy Twitchen az alapbeállítás É. amcsi szerver azt állítsd át. Néha nem sikerül az emberkéknek a connection mert csak pörög, pörög és nem történik semmi (nálam is így volt de sokaknak megy egyből) ilyenkor egy szűz böngészőt kell bevetni amit egyébként nem használsz (nálam Opera) és ott bejelentkezni mindkét fiókba és mehet ott az összekapcsolás. Pofon egyszerű amúgy az egész. 

Phoenix is elmagyarázza az összekapcsolást a mai cikkében, valsz azzal a leírással jobban jársz :D 

Szerkesztve: 2019.11.01 10:28

#620

2019.11.03 01:28

Érdekelne, hogy a napi küldetésnek mindenki ugyanazt kapja-e. Ugyanis nem először tapasztalok furcsa segítőkészséget az ellenfelektől, amikor pont jól jön, hogy körökön át nem raknak le semmit és simán győzök.

Az is érdekes, hogy az eddigi két hét alatt, mióta játszom, nem emlékszem 50 aranynál kevesebbet hozó küldetésre. Pedig valahol olvastam, hogy 20-50 között mozog a szórás.

Szerkesztve: 2019.11.03 01:30

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás