FórumÁltalánosRise of Shadows Nyitó Kibeszélő

1. oldal / 2 oldal

Rise of Shadows Nyitó Kibeszélő

7

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2019.04.07 10:30

A GONOSZ Liga támadásának részleteire fény derült, Dalaran Védelmezői pedig mindent és mindenkit mozgósítottak, aki harcképes. Az összes kártya felfedésre került, csupán pár kérdés maradt hátra az ostrom kezdete előtt: ti melyik oldalon álltok? Milyen paklikat fogtok majd kipróbálni elsőnek az új lapokkal? Melyik legendás lapot szeretnétek legelsőnek kinyitni? Netán Archmage Vargoth-ot? :)

#1

2019.04.07 10:35

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos


Ez egy hosszú komment, katt ide ha gyorsan át akarod ugrani.

 

Vegyes érzéseim voltak a bemutató szezon alatt, most sem találom a megfelelő szavakat, eléggé szanaszét iromány lesz ez:

Ugyan a Rise of Shadows témáját nem tartom rossznak (mondjuk elég jellegtelen címe van), de jobban tetszett volna, ha valami teljesen újjal nyitjuk a Sárkány évét. A régebbről visszahozott mechanikáknak viszont nagyon örültem, de úgy látom nem igazán vitték ezt túlzásba: elenyészően kevés ilyen lap jön (a félreértések elkerülése végett: itt nem a tök alap mechanikákat értem, mint hogy +1 támadást ad meg ilyenek), és ezeknél sem történtek előrelépések, nem helyezték teljesen új megközelítésbe ezeket a mechanikákat. Egy apróságot viszont kiemelnék, ami ide tehető: Heistbaron Togwaggle-lel megtudhatjuk majd mennyi erő és lehetőség is rejlik igazán a katakombák kincseiben, több merőben új zsivány paklit adhatnak nekünk a jövőben, erre kíváncsi leszek.

Ha meg már elenyésző: én az eddigi kiegészítőkhöz képest a RoS-t szürkének érzem. Ezúttal is jönnek új mechanikák (3 is), viszont a 135 lapot elnézve egy mechanika sem karolja fel a kiegészítőt, mint pl. az Inspire a TGT-et vagy a Magnetic a TBP-et, inkább több mindenből van egy-egy kevéske. Talán azért hat nekem így, mert egyrészt 3 újdonságból 2 varázslat (Scheme, Twinspell), szóval nincsen belőlük kaszt semleges változat, másrészt a kiegészítő témája apropójából még kétfelé is osztották ezeket a kasztok között… és talán hasonló okból kaszt semleges Lackey lapból sincs sok. Így az új és a régi mechanikák elvegyültek egymással, amivel nincsen bajom, csak az megszokotthoz képest furcsa, nincs kivehető egyénisége ennek a kiegészítőnek.

Meta lap lesz vagy sem, én Madame Lazul-t szeretném kinyitni első legendás lapomnak. Remélem lesz olyan meta, amiben helye lehet. Akiket még feltétlen begyűjtenék:

Swampqueen Hagatha: főleg standardhoz, sámán lapokból jól állok.
Kalecgos: mindkét formátumhoz, a vadonban főleg a Reno Mage-eimhez.
Nozari: különösebben nem mozgat meg bennem semmit, a vadonban építenék köré lassabb paklikat, azt viszont jó volt látni mennyire lenyűgözte a Közösséget.

Hát nem a legszerencsésebb a készletem szempontjából, de szerintem én egy Heal Paladin-nal fogok kezdeni, a Rastakhan's Rumble-lal jó kis csomag jött ehhez, és az új Lightforged Blessing is tetszik nekem.

Szóval, a Rise of Shadows kiegészítőt egy szürke, ötletek terén igencsak visszafogott kiegészítőnek érzem jelenleg, de elszórva most is van pár érdekes lap, és a leírtak ellenére nagyon is várom a Sárkány évét. Alig várom, hogy távozzon a Mamut, és hogy lássam mire is képes a Holló, hatalmas korszak zárul le, ez lesz talán az eddigi legmeghatározóbb rotáció.

Meg természetesen az új kalandra és a gyakrabban frissülő arénára is kíváncsi leszek… ja, én a Védelmezők oldalán állok.

Ennyit rólam, tietek a pálya. :)

#2

2019.04.07 11:08

Zoli71 profilképe

Zoli71 (Golden Rare) - Imamester

BattleTag: zoli71#2900

Közepes játékos

Keres: Barátot

Üdv. Nem tudom, de engem se fogott meg igazán ez a kiegészítő. A legendás lapok nem igazán jönnek be. Igaz van pár kivétel. Az egyik Catrina Muerte a másik Archmage Vargoth. Ezeket mindenképp szeretném a gyűjteményemben tudni. Mondjuk az egyik már megvan....  :D  Mindenképp kell még a Mass Resurrection és a Big Bad Archmage. Mondjuk én elsősorban priestel játszok,és ez meg is látszik a bakancslistámon....De majd kiderül melyikek lesznek a meta meghatározó lapjai. Valószinüleg fogok csinálni egy mage és egy hunti paklit is. de ez még a jövő zenéje.......

#3

2019.04.07 11:20

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Papit és a mágust remélhetőleg teljesen kinyitom majd (vagy craft), emellett a sámán és a warri legyen lefedve, a többit majd a meta alakulása függvényében.

#4

2019.04.07 13:33

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én először a rugó lapjaival szeretnék majd játszani, és vegülis jó lenne legalább az egyik legendást kinyitni de ha egyik sem lesz meg akkor is első nap játszani fogok mindkettővel. Modnjuk annyit tennék ehhez hozzá, hogy nekem egyáltalán nem tetszik, hogy mainstreammé akarják tenni a tolvaj rugózást. Remélem nem lesz az. Viszont ami még említésre méltó a rugónál az a kalóz Hench-Clan Burglar aki egy lapot fedez fel egy másik kasztból. És ami itt a lényeg, hogy nem feltétlenül csak az ellenség kasztjából. Ami ha mainstreammé válik a tolvajkodás fontos lesz mirror meccseken. Remélem a későbbiekben is adnak majd ki ilyen rugó lapot. És tetszik, hogy kerestek alkalmat, hogy a rugó új classic lapját is elő kellejen venni Pilfer. Viszont félek Heistbaron Togwaggle megadja majd a Preparation-nek a végső lendületet a hof felé. Bár tudtuk, hogy eljön majd ez a pillanat. Mert a kincsek ereje egészen elképsztő. Én játszom mostanában Marinnal és olyan pillanatok akadnak, hogy golyózik a szemem. Persze lehet, most valami speckó preparált cardpool-t kapunk ahol nem lesz annyira erős a tolvajkodás meg a kincsek. Úgy értem a következő kiegig. Megszaladt az írás, pedig úgy terveztem a rugózásról 1-2 mondatot beszélek majd :D

Mindenesetre nekem tetszik a Conjurer's Calling és azt is biztos hamar ki akarom majd próbálni és kíváncsian várom, hogy a hunti új vonala milyen lesz majd. Persze félő, hogy olyan mint amikor anno (Deathstalker Rexxar eljövetele előtt) valami mást akartak a huntira erőltetni (Dinomancy). És kíváncsian várom, hogy alakul a druid mert én alapvetően szerettem druiddal játszani amíg nem lett ilyen OP és a maradék lapkészletem is elég szép belőle. 

Kiváncsi vagyok mi marad a paladinból a Divine Favor után, hogy abból majd következtetéseket tudjak levonni, hogy mennyire lesz elveszett a rugó a prep nélkül :) Bár sztem a prepnek sokkal nagyobb a szerepe rugóban mint a favornek palában. Illetve úgy érzem egyik kasztnál sincs egy ennyire a kaszt alapját adó lap mint a prep. 

Még szeretném az összes neutral legendást kinyitni mert mind tetszik.

Jah, igen! A Magic Carpet-eket kérném aranyban, köszönöm. 

#5

2019.04.07 15:44

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Egészen a kiegészítő megjelenéséig elzárkózok minden hírmorzsától, a véleményeket is csak utólag olvasom, a kártyákat se nézem/néztem. Kerülök minden HS spoilert---- A nagyobb újdonság érdekében!

Az elvárásom kimerül abban, hogy legyen meg az összes Paladinlap, hogy kipróbálhassam a legfunabbtól a legrákabb buildjeit! +Akarok kísérletezgetni standardbe és wildba is ahogy szoktam. ( Eddig egyedül az Umbrás Eggpalát, és a Hakkarost nem tudtam kipróbálni dusthiány miatt sad )

A többi kasztnál nincsenek speckó lapbontási igényeim, jöjjön valami aztán építek köré paklit :D

 

#6

2019.04.08 10:48

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Nem tudom, hogy ez pozitív vagy negatív, de őszintén szólva semelyik Legendary nem fogott meg annyira, hogy muszály legyártanom, ha nem nyitom. Ezzel szemben viszont ugyanígy egyikre sem mondanám, hogy nem örülnék neki vagy nem tudnám használni.

Egyedül talán a Hunter fegyvert adó Legendary lénye olyan, ami nem igazán tetszik és nem kéne.

Ami viszont jobban belegondolva a legjobban tetszett, az Nozari , Archivist Elysiana és a két Rogue Legendary, Tak Nozwhisker és Heistbaron Togwaggle . Talán ezeket próbálnám majd ki legszívesebben. 

Epic-ek közül az Unseen Saboteur és a Duel! fogtak meg, a Rare és Common lapok közül meg úgyis meglesz majdnem mind, aztán kiderül, mi mennyire jó.

Összességében tehát nagyjából bármit nyitok örülök és használni fogom, de semmit nem érzek kötelezően beszerzendőnek. Azzal viszont sajnos nekem is egyet kell értenem, hogy egy kicsit szürke kiegészítő lett. Nem kell több új mechanika, van már elég kulcsszó meg minden, de egy kicsit jobban is elrugaszkodhattak volna, hogy ezeket kihasználják.

Ja és valamit nem értek. A Shaman gyógyító lapjára, a Witch's Brew -ra miért nem lehetett ráírni, hogy Echo és kész. A Rush, meg a többi kulcsszó is felbukkannak újra meg újra, akkor ez az Echo miért csak egy kiegészítős és kinek fájt volna, ha csak ráírják ezt a négy betűt? 

#7

2019.04.08 11:34 | Válasz: (#6) EGYEDI_GYEREK (Common) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Nagyjából egyetértek veled, pont tegnap gondolkoztam el hogy nem nagyon van olyan legendary, akinél nem örülnék ha kinyitnám, craftolni viszont egész keveset craftolnék meg, a Paladin Dragon legendás, esetleg a secretes Paladin legendary(kedvenc kasztom, legyen már meg de jobb lenne nyitni), Dr.Boom akit valószínű összerakok majd, esetleg a 8 mana 7/7 legendary aki újratölti a decket de elsőre más nem ugrik be aki kellene.Nyissunk minél többet és le lesz róla a gond, maximum a régebbi kiegekből pótlom ki a lapkészletemet kissé (Zihi pl jól jönne)

Utólag sem javították ki a kártyafeliratokat, akár [Hallezeal the Ascended]re a lifestealt, akár az Unstable Evolutionra az echot akár Y'Shaarj-ra a recruitot...ezt nem lehet érteni fölösleges foglalkozni vele :(

Az, hogy mit próbálok majd ki, kezdetben főleg a nyitásoktól fog függeni :)

Csak attól félek hogy standardon nagyon aggro meta lesz az AOE lapok hiánya miatt, de ne legyen igazam.

#8

2019.04.08 12:50

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Egyébként a Saboteur nekem is tetszik. Sok vicces pillanat lesz vele az biztos. Főleg ha rugókban ott lesz a Myra's Unstable Element. Tanácsom vele kapcsolatban rugók ellen, hogy mikor látod, hogy üríti a kezét örült módon akkor ne tedd ki. :) Hanem utána egy körrel.

Remélem, nem lesz játszhatatlanul drága a 6 mana miatt. De mindenesetre, nem tűnik egy ilyen nesze semmi fogd meg jól lapnak, mint mondjuk a Chief Inspector.

Sokadik szerk: az, hogy Vargoth-ot előre odaadták az nálam nagyon betalált. Remélem később is ugyanilyen jó lesz vele játszani, mint most. Bár nem vagyok híve a tömegpaklikkal játszásnak de amire ez a lap képes resurrect papban az hihetetlenül vicces. És így, hogy ingyé van még az egyéb accountjaimon is funoltam vele a hétvégén.

#9

2019.04.08 14:40

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Casualplayer:

Minimálisan, de tényleg látszik erre a szándék. Viszont megkockáztatom nem lesz popkult a betörő rugóból (vagy majd jó nagyot tévedek), azt tudom max elképzelni, hogy pár paklit a Vendetta-ért lopós lappal „fűszereznek” majd. Mondjuk jó kis lapokat kaptatok a parti rontó meta paklik fogadásához. :)

Vaspaladin:

Érdekes, ez bennem is megfordult, miután megnéztem a kiegészítő bejelentő videóját és csalódottságot éreztem. Abban a pillanatban ütközött ki rajtam igazán az a bizonyos porréteg, ami ellepte a Standardot, gondoltam „rápihenek” az újévre, de végül letettem róla. Na, majd mesélsz hogyan élted meg így a rajtot. :)

EGYEDI_GYEREK:

Nem tudom miért, de valahol érdekel mi lesz a vadász legendásaiból. Nagyon kényesek, nem vágyom rájuk, és lazán benne van, hogy a vadász zsákutca legendás lapjai közt végzik majd, de érdekesek.

Ez egyértelmű visszajelzés arról, hogy Witchwood után echo mechanikás lapból is csak elvétve fogunk kapni a jövőben (amit nagyon sajnálok). A Rush-ból viszont - ahogy sejtettem - a Discover-hez hasonlóan örökzöld mechanika lesz, a Charge utódjaként. Részemről is maradhatnának a kulcsszavak, de ez nem a régi játékosokat és a vadont, hanem az újakat és a standardot tartják szemelőtt.

Neveletlen:

Ez engemet is meglepett, igen merész húzásnak tartom erős agró lapokkal nyitni az évet, főleg egy olyan év után, mint amilyen a Hollóé volt. Azt hiszem ez az „Ég veled Prince Keleseth!”. Biztosan lesznek erős agró paklik, de én is remélem, hogy max hónap végére lesz megint valami egyensúly.

#10

2019.04.08 16:19

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Még visszatérve erre a ,,szürke kiegészítő" témára, az jutott még eszembe, hogy az utolsó 1-2 év kiegészítőiben olyan erős lapok jöttek ki, akár az összes hős kártya vagy akár Common lapok is olyan képességekkel némelyik, mint régen egy Legendary, hogy túlzás volt. Na most ha azt is überelni akarnák, akkor olyan erős lapokat kéne kiadni, hogy nyugodtan ki lehetne radírozni az összes korábbi lapot, mert nem lenne értelmük és megtörne az egész játék. Lehet, hogy ezt észrevették és mivel most ezek a brutális lapok kimennek, ezt kihasználva próbálják visszavenni az erőszintet, hogy legalább a Standard normalizálódjon.

Ha ez így van és ezt tényleg észrevették és erre reagáltak ezzel a kicsit gyengébb kiegészítővel, akkor ez azért eléggé örvendetes és remélem, hogy így van.

#11

2019.04.08 19:52 | Válasz: (#10) EGYEDI_GYEREK (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Úgy hiszem már a Holló év kiegészítői is azért lettek "gyengék", mert a Mamut beteg lapjaira és mechanikáira nem akartak még betegebb lapokkal válaszolni, ezért a meta nem vagy csak alig tudott változni az elmúlt év során. Nem akartak belemenni a power creep-re power creep ördögi körébe, mert az akár végleg tönkre vághatta volna a játék egészségét. De ez persze csak felvetés, mert nem erősítették meg a Team 5-nál.

Ezért tartom a rotációt félsikernek: izgalmas kártyák jöttek 2017-ben, viszont rossz irányba terelődött velük a formátum, erről fogunk most visszatérni.

Viszont én a RoS-t nem látom teljesen gyengének, akadnak itt azért igen kemény kapok.

#12

2019.04.09 07:44

Sziasztok

Én is leírnám pár sorban a véleményem.

A bejelentéskor nagyon imádtam a RoS koncepcióját (kinek ne jönne be a Five Villains of Hearthstone History, ahogy magamban elneveztem :) ) de most kicsit csalódott vagyok. Nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy a Blizzard a mostani rotációval megnyomja a reset gombot a metán, de azt hiszem, ez nem fog megvalósulni.

 

Én most így előzetesen 3 csoportba tenném a kasztokat, ezen mutatnám be, hogy végül miért is nem jön be annyira a kiegészítő.

 

Tier 3

Druid: Bizony, a szénné nerfelt klassz még a Naturalise-t és a Mill archetípust is elveszíti. Az "armor pack" kirotálásával egyszerűen nem érzem most sehogy sem átütőnek a kasztot. A Heal típus kuka, marad a Malygos, ami szintén kulcskártyák jelentős részét veszíti el. A Treeant talán működőképes lehet, de nem hiszem, hogy sikeresebb lenne majd más Aggro deckeknél.

Warlock: Bizony, Gul'Dan komával is elbánt a rotáció. Az Even, Cube paklik mennek a kukába DK, Spellstone és még lehetne sorolni mennyi kulcslap nélkül. Mechathun se nagyon lesz működtethető Cataclysm nélkül. Marad a Zoo, ami biztos előkerül a rota után, mert egy "igénytelen" pakli, ami nagyon kis lapkészlettel is jól operál, de ebből is repül a Happy Ghoul, Keleseth és a Doomguard is.

Mage: A kontroll archetípusok Jaina nélkül nem nagyon maradnak majd fent, ráadásul sok AOE is kimegy a Magetől. Az elementál csomag szintén kirotál, az Odd Mage pedig elveszti Bakut. Nem tudjuk, a Summon Mage mire lesz képes, illetve ott a Secret Mage is, de nehéz idők elé néznek a mágusok.

Tier 2

Sámán: Shudderwock és Fenn után Thrallnak teljesen új koncepciót kell keresni, ez szerintem most majdnem egyedül a Murloc lehet. Kevés az AOE most, nem nagyon lesznek kontroll paklik, a Murloc Legend jó, igenis lehet most valami a deckből. Extra pont, hogy ott van Hagatha is, bár kétlem, hogy kontrolosabb, rá épülő deckeket látnánk.

Hunter: Deathstalker Rexxar kikerül Standardból, és megérzésem szerint ezt nem sikerül majd pótolni. Zul'jin jelenléte miatt szerintem lesz létjogosultsága a Hunternek, és rota után biztos előkerül a Midrange Hunter is. Esetleg Deathstalker/Mechanikus Hunter is előfordulhat a létrán. Kérdés, hogy DK nélkül mennyit gyengül összességében az egész kaszt.

Warrior: Érdekesség - valahogy azok a hősök kerültek tier2-be, akiknek marad bent DK-juk a rota után. A Wari legnagyobb fájdalma Baku és a Reckless Fury elvesztése, de olyan erős a Boomsday készlete, hogy szerintem ezt is elbírja a hátán. Talán őt érinti legkevésbé a DK kirotálása, és az OTK paklik visszaszorításával megint teret nyerhet, ha megfogja majd az aggrókat.

Tier 1

Paladin: Akik nem szeretik a Paladint, azok számára rossz hírem van - a Secret Pala biztosan ott lesz a meta Tier 1-es paklijai közt. RoS előtt is egyre nőtt a népszerűsége, most megint remek lapokat kapott hozzá. Agresszív pakli, amit nagyon nem lesz, ami megfogjon a mostani metában. Az Odd/Even Pala viszont örökre Wildba távozik.

Rogue: A rugó a Kingsbane és az Odd típus mellett olyan lapokat is bukik, mint a Vilespine vagy az Elven Minstrel. Mégis, talán itt sikerült legjobban új koncepcióval  ellátni a kasztot: kapunk egy nagyon erős Thief Rugót és még a PogoHopper is kapott lapokat (bár szerintem nem fog most sem működni) Olyan egyedi, erős és szórakoztató lapokkal mint a Myra's Unstable Element vagy Tess Greymane a Rogue egy nagyon élvezetes és sikeres klassz lesz szerintem.

Priest: Az abszolút no-brainer. Hát milyen erős lapokat kapott a Pap??? Sok elképesztően fontos kártya totál ki a Priestből, de - a metán letaroló Wall Priest kb egyben marad, Vargoth és a Big Priest is szárnyal, és ott van a Silence Priest csomag, ami abszolút nem lebecsülendő. A Masszázs Hysteria személyében talán most a legjobb AOE (mama/sebzés arányban) is a Priestnél van. Sokat fogjuk látni Anduin fejét, az egyszer biztos.

 

 

#13

2019.04.09 19:00

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

RETTEGJ / TARTS KI DALARAN, MEGJÖTTÜNK!

Megjelent a Rise of Shadows:
jöhetnek ide képek a bontásaitokról.

#14

2019.04.09 20:04

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Khm... rettegj Dalaran! :))

Nem hiszem el... a Witchwoodos pakkban ott volt a Face Collector :Ddd Fieszta! Akartam azt a lapot de nem craftoltam volna le soha. Jól kezdődik :))) 

Egyébként az ajcsi legendás nálam az egyik neutral  Archivist Elysiana aki bekever 10 kártyát a paklidba :) Tetszett az a lap és szerettem volna szóval megint csak öröm :) 

És a tizedik pakkban Madame Lazul rendes lelkiismeret furdalásom kezd lenni :D 

Kilenc pakkakl későb Keeper Stalladris

Tiz pakk és Lucentbark érik a druidázásom :)

És 39 pakk múlva Blastmaster Boom akire megérte várni

És 15 pakk után Khadgar akit szerettem volna

Végül hoztam a 20 pakk/legend átlagot és az utolsó 15-ben nem volt sárga köves. Kicsit meh :) 

Viszont majdnem minden Epicből nyitottam ami kicsit is érdekelt, azért ez ünnep és azt sem mondhatom, hogy nem nyitottam egy rugó legendát sem. 2250 dust és még törhető arany lapokból köbö 1000 plusz a 19200 dust a HoFból és még ötezervalamennyi az arany varációkikból amiket porrá fogok változtatni. 

#15

2019.04.09 20:13

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Tarts ki Dalaran! :)

Fel Lord Betrug-ot nyitottam legelsőnek. Halazzi, the Lynx-hoz hasonlóan tudom fogadni: nem az elsők közt vágytam rá, de azért örülök neki. Viszont nem ide tartozik, de a legnagyobb örömöt egy Rastakhan pakk okozta, egy arany Mojomaster Zihi-vel. Nagyon-nagyon kellett nekem.

#16

2019.04.09 20:54

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Akkor a nyitásom:

44-et nyitottam!

Hearthstone Hungary Admin

#17

2019.04.09 21:38

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Na meg lett az eredmény. 58-at sikerült Gold-ból összeszedni.

Ebből jött:

- 6 Golden Common

- 4 Golden Rare

- 13 Epic (1Golden)

- 5 Legendary ( Oblivitron , Khadgar , Tak Nozwhisker , The Boom Reaver és Vereesa Windrunner )

Érdekesség, hogy az 5 Legendary-ból 3 az első 10-ből esett. Ez az eloszlás azért nem mindennapi.

Egészen elégedett vagyok, szinte biztos, hogy az egyik legjobb nyitásom. :D

 

            

#18

2019.04.09 22:46

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Gratulálok a nyitásokhoz mindenkinek

73 packot bontottam ebből:

5+1 legendary (Barista Lynchen, Khadgar, Nozari, Oblivitron, Scargil és Vereesa Windrunner-ő aranyban esett)

15 epic, egyik sem esett háromszor, a Shadowy Figurenak, egy Wrenchcaliburnak, és egy Mana Cyclonenak örültem nagyon, bár az utóbbi kettőből még egy jól jönne majd később

Ami érdekes, hogy egész sok rare van amiből csak egyet vagy egyet sem nyitottam,bár ami fontos lesz arra 100 dust nem sok de akkor is na

Összességében elégedett vagyok, a HoF-ból több mint 10 ezer dust befolyt, úgyhogy már tervezgetem miket rakok majd még össze ha nem nyitom ki őket :)

#19

2019.04.11 17:04

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Sikeresnek mondhatom, az idei termést, bár korántsem annyira kielégítő.

Összesen 5 legendet nyitottam, de aminek borzasztóan örültem az a Nozari. Sőt kaptam még egy-egyet a Dragon Speaker és a Duel! -ből. Még ami jó egy arany Mysterious Blade. Már érhetne az a palalegend de évek óta nincs szerencsém.

Ha a Palát nézzük, szerintem egész korrektek amúgy a lapok, nincsenek töltelékek, mindegyik kártyának meglesz a helye. Egyedül azt sajnálom hogy nem kapott drágább spellt, ha már előző kiegben behoztak egy Shirvallah, the Tiger,t vagy egy Spirit of the Tigert.  


Ez a Handbuff sárkánypala viszont felkeltette az érdeklődésem rendesen! :D , a Secret palával sose volt gondom de most, hogy lecraftoltam a 3 manás legendjét, különösen megszerettem! Miketfogok én itt Wildba a Mysterious Challenger-el művelni ennek fényében :O :D.

Missplayt rendesen bünteti az új rendszer :))  (A lepkével még cselekedhetett volna)

 

#20

2019.04.11 17:20 | Válasz: (#19) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Gratula Nozarihoz, jó helyre került :) Az hiszem az az új pala fegyó a legbetegebb az egész secret palában. De amúgy én is, ahogy a képen hunti barátunk elszoktam már a pala secretek körbejátszásától, olyan hibákat vétettem a... Redemptionnel (?) talán az amelyik visszahozza 1 hp-val a lényt aki meghalt, hogy legszívesebben azonnal concede-et nyomtam volna :D 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás