HS BlogokÉrdekességek az új Rogue le...

HS Blog: Érdekességek az új Rogue legendásról

2019.11.29 21:23
1326

Érdekességek az új Rogue legendásról

Egy streamer srác (Dane) vetett fel két érdekes gondoltatot Flik Skyshiv-vel kapcsolatban és tetszett nekem az észjárása ezért megosztom veletek is. Nekem ezek nem jutottak eszembe szóval talán neked sem. 

Az első, hogy amit megsemmisítesz vele az valóban megsemmisül-e mindenhol vagyis a temetőből is kitörlődik-e.

Mert a lap szövege nem pont ugyanaz mint ami C'Thun szolgáira volt írva pl a Twilight Elder-re hogy “wherever it is” hanem erre “wherever they are” van írva és azok buffolták az Öreg Istent a temetőben is és ugye vissza is lehetett hozni onnan. Ez azért érdekes, ha wildban kalandozol akkor biztosan ismered a felélesztős Big Priestet és ha Flik a temetőből is kitörli ami elpusztítasz akkor azt már a Priest sem tudná visszahozni sohasem ami valjuk be igencsak szép dolog lenne :D Rá is kérdezett Redditen és sajnos a válasz az, hogy a temetőben ott marad a lap. :(

A másik dolog, hogy ha te mondjuk megsemmisíted a saját Archmage Vargoth-odat és a Priest még nem játszotta ki a sajátját és nála a kezében vagy a paklijában megsemmisül akkor nagy valószínűseggel azt már nem fogja tudni visszahozni. Erre még nem tudunk pontos választ de sztem sem. Ez azért mégiscsak szép dolog. :)

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink