Mini-hírekZsoldosok Könyve 4. rész - ...

Mini-hír: Zsoldosok Könyve 4. rész - Cariel Roame

2021.05.05 09:40
509

Zsoldosok Könyve 4. rész - Cariel Roame

A család és a hit között őrlődő katona...

Cariel Viharváradon nőtt fel, egy nagyon szigorú apa - Cornelius Roame őrkapitány - fiatalabb lánygyermekeként. Fiatal korában Cariel barátai zsebtolvajok és zsoldosok voltak. Az Óváros csataarénájában maga keresett némi pénzt.

Nővére külhonban, a Scholomance Akadémián tanult és azt feltételezték róla, hogy meghalt mikor a Veszedelem megtámadta Lordaeront. Ez a tragédia a családot káoszba taszította. Cariel nővére elvesztése révén rájött, hogy életét jó útra kell terelje és büszkévé kell tegye az apját. Csatlakozott az Ezüst Kézhez és végül a hitében rátalált a hiányzó támogatásra és ösztönzésre.

Újdonsült paladinként Cariel Északfigyelő Erődben állomásozott a Barrensen - ez egy alkalom volt, hogy bizonyítson magának és próbára tegye Szent képességeit. Ott hallott egy pletykát: egy Elhagyott boszorkánymesterről, aki a nővérére hasonlít és Ratchetben látták...

Cariel Roame egy 4 Manás 4 Támadással és 3 Élettel rendelkező Legendary, aki a Paladin kaszthoz tartozik. A harcmezőre kihelyezve azonnal képes más lényt megtámadni (Rush), védelmezi az Isteni Pajzs (Divine Shield) és további képessége, hogy bármikor is támadjon, csökkenti eggyel a tulajdonosa kezében lévő Szent varázslatok költségét.

Cariel hűséget esküdött a Szövetségnek, de mikor láttak valakit a Keresztutaknál, aki rég nem látott nővérére hasonlít, Cariel megtette az elképzelhetetlent: elhagyta posztját és útnak indult a Barrensen keresztül.

Korábbi történetek:

Rokara

Kurtrus

Xyrella

Glosszárium:

Elhagyott boszorkánymester: Forsaken warlock

Ezüst Kéz: Silver Hand

Északfigyelő Erőd: Northwatch Hold

Isteni Pajzs: Divine Shield

Keresztutak: Crossroads

Léguraföld: Lordaeron (inkább hagytam eredeti nevén)

Óváros: Old Town

őrkapitány: guard captain

Racsni: Ratchet (ezt is eredetiben hagytam)

Szent: Holy

Szövetség: Alliance

Veszedelem: Scourge

Viharvárad: Stormwind

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink