Hírek12 kártya buff (Azure Drake, Dar...

12 kártya buff (Azure Drake, Darius Crowley, Worgen Greaser és mások)

Borovi Bence | 2022.04.10 09:00
2060

Kalecgos art, YeastSoldier

A Blizzard nem igazán említette, hogy a 23-as patch-csel együtt ilyen sok kártyát buffoltak is. Az alábbi lista nem biztos, hogy az összes buffolt lapot tartalmazza.

Az új (2022-es) Core szett bejelentésekor a Blizzard mindössze annyit említett, hogy néhány kártyát buffolnak (Azure Drake, Equality és Execute), de kiderült, hogy ennél biztosan többet buffoltak. 12 kártyát sikerült találnom, de nincs kizárva, hogy esetleg ennél is több kártyát buffoltak.

Az összes buffolt kártya nemcsak a Core szettben, hanem a saját szettjében is buffolva lett (kivéve a Classic formátumot, hiszen az nem változik).

Azonban egy olyan kártya is buffolva lett, ami nincs benne a Core szettben, ez pedig a Worgen Greaser.

Kártya buffok

Demon Hunter

Druid

  • A Nourish 6 Mana helyett 5 Mana lett (nerf visszavonás).

Mage

Paladin

Warlock

Warrior

Semleges

A következő kártyák Nagává alakultak a korábbi szettekből: Zola the Gorgon, Naga Sea Witch, Lady Vashj, Coilfang Warlord, Darkscale Healer és a Naga Sand Witch


Mind a 250 Core szett kártyát ide kattintva tekinthetitek meg itt az oldalon.

Továbbá 24 másik kártyát is buffolt a Blizzard (olyan kártyák, amelyek április 12-én a Wild formátumba rotálnak és mindegyik változás korábbi nerfek visszavonása), ezekről a 23-as frissítésben írtunk.

Két kártya pedig nerfelve lett, ezek április 20-áig teljes kraftolási áron betörhetőek. Az egyik az Unstable Evolution, a másik pedig a Pandaren Importer. A játékban még egyik kártyán sem látszik a nerf, de ennek ellenére már nerfelve vannak és aszerint működnek.

Vissza a főoldalra!

kártya buff

További híreink