HírekA Blizzard elismerte, hogy egyes...

A Blizzard elismerte, hogy egyes játékosok kevesebb Legendary-t kaptak

Borovi Bence | 2017.07.24 09:00
5108

Hearthstone kártya csomag

A 8.4-es patch-el érkezett egy hiba, ami miatt 40 kártya csomag kibontását követően nem nőtt meg a Legendary nyitásának az esélye.

Mint tudjuk, 40 egyforma Hearthstone kártya csomag nyitását követően drasztikusan megnő a Legendary nyitásának a valószínűsége, ha az előtte lévő 40-ből nem nyitottál. Azonban a 8.4-es patch-el ez nem működött. Több játékos jelezte, a Blizzard pedig kivizsgálta és kiderült, hogy valóban nem működik.

Az érintett játékosokat értesíteni fogják és kitalálnak valamilyen megoldást.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Hearthstone 8.4-es patch-el bevezetett egy új infrastruktúrát annak érdekében, hogy felkészüljünk a nemrég bejelentett kártya csomag változásokra. Ez egy nem várt mellékhatással járt és a játékosok egy kis része eggyel kevesebb Legendary-t vagy Epic-et kapott, mint kellett volna. Azonosítottuk a hibát és a tervek szerint még ezen a héten javítjuk. Fontos számunkra, hogy a Hearthstone játékosok nagyszerűen érezzenek a kártya csomag nyitásokkal kapcsolatosan és elnézést kérünk a hibáért, illetve az okozott kellemetlenségekért. Értesíteni fogjuk az összes érintett játékost a következő hetekben a kárpótlási tervünkkel kapcsolatosan.

Forrás: Battle.Net fórum - Molly: Kártya csomag probléma

Vissza a főoldalra!

kártyacsomag bug

További híreink